Aşık olduğumkıza ( bu arada sevgili değiliz) dayanamayıp; ''Özür dilerim senin hayatına karışamam tabii ki. Fakat seni başka bir erkekle düşünmek beni öldürüyor. Hiç bir erkeğin seni görmediği bir manastırda, rahibe olarak yaşasaydın. Benim için hayat daha kolay olabilirdi'' dedim whatsappta konuşurken.
Sınırlarımı aşmışmıyım? Biri size böyle dese ne hissedersiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu cümleler, duygusal bir içeriğe sahip ve kişisel sınırları aşan bir ifade içeriyor gibi görünüyor. Bu tür ifadeler, karşıdaki kişinin rahatsız hissetmesine neden olabilir. Duygularınızı ifade etmek önemli, ancak bu ifadeyi nasıl yapıldığınız da önemlidir. Belirli bir kişinin hayatını sınırlama veya yönlendirme hakkınız olmadığını anlamak önemlidir. İfade tarzınızı daha nazik ve saygılı bir şekilde ifade etmeye özen göstermek, karşılıklı anlayış ve iletişimi artırabilir.
Muhakkak oyle. Zaten bende cümlenin başında; " özür dilerim sizin hayatınıza karışamam" dedim. Fakat aşk duygusu insanda onu paylaşamama, sahiplenmeduygusu oluşturuyor. Bende hissettiğim bu duyguyu ifade ettim. Buna aşk deniliyor.
Seviyosam hoşuma giderdi sevmiyorsan gitmez tamamen duygularla ilgili
Bana bir şans verse onu çok mutlu edebilirim. Kendime güveniyorum bu konuda. Eski kız arkadaşlarımda hep mut oldu benimle. Fakat bu kıza hissettigim duyguları, hayatımdaki diğer kızlara, hatta hiç bir kıza hissetmedim. İstediğim sadece yarım saatte olsa ona kendimi tanitmak ve anlatabilmek. İnan kabul etse tüm fikirleri değisecek. Napıyım sence?
Olmuyorsa tüm dünyaları da önüne sersen işe yaramaz
Peki siz sizi bu kadar seven birisine bir şans vermezmiydiniz? "Belki yıllardır aradığım mutluluğu bu adamda bulacağım" diyerek. Bu sevgi ve değer veriş bir şansı hak etmez mi? Bu mesajı çektiğim hanımefendiden isteğimde bu sadece..
Bak kriterler vardır şu hayatta. Mesela benim için iş güç sahibi olması önemli , maaşı benden iyi ya da benle denk olması. Boyu benden uzun olması lazım. dış gorunus olarak hitap etmesi ayrıca düşüncelerin uyuşması lazım. Mesela aşırı dindar ise yapamam. Ya da aşırı sığ dusunceliyse yapamam. Bende birine şans verdim ama mutlu olamadım kriterler önemli. Eğer kriterleri jarsilarsan neden olmasın
Peki hiç şöyle düsünmezmisiniz; " Ya beni omrüm boyunca mutlu edecek, hayatımın erkeği olacak adam buysa. Ve bundan 20 sene sonra keşke bir şans verseydim diye pişman olursam". Sans vermekten kastım sevgili olmak değil. İki tarafın birbirini daha iyi tanıyabilmesi. Belki bir diyalog süreci..
Tamam verdim bı işe yaramadı yani sevemedim onu diyorum şans verir ama olumlu olmayabilir
Bu sekilde olumsuz sonuclanmasına razıyım. En azından gerçek beni reddetmis olur. Yani gerçekten tanıdığı kisiyi.. Fakat dediğim gibi kriter olarakta, kisilik olarakta kendime güveniyorum. Ama bu nitelikleri ona göstermem icin bir fırsat vermiyor.