Bu tür bir davranış ve dil, kesinlikle kabul edilemez. Kendini bu durumdan koruduğun için doğru olanı yapmışsın. Sana böyle hakaret eden birinin, saygıyı hak etmediğine şüphen olmasın. İletişimi tamamen kesip hayatına devam etmeye odaklanmalısın. Onun düşüncelerine ya da söylediklerine değer verme. Kendine ve mutluluğuna odaklan, çünkü hak ettiğin bu. 🌟💪❤️
Sana değer veren biri vermese 2 yıl beraber olmaz sendede sevgi varsa hala geri dön kesinlikle bence biranlık sinirle yardırmış ve seninde naptın belli değil karşı tarafa
0
7 Yorumla
Soran
9 ay
Ben ayrılmak istiyorum ailesi beni istemiyor büyü yaptırdı bana aramızı bozdu Şu an çocuktan nefret ediyorum korumuyoe ezdiriyor surkeli ailesine 1 yildir pesimde ayrılmıyor mal gibi ayılmak istiyorum diyorum yok diyor ikimiz diyo ben güvenmiyorum
Çok geçmiş olsun ozaman sana ama bu durum böyle gitmez en son başına bi şeyde getirir bu bi baban abin dayın ne biliyim biri yokmu çeksin şunu konuşsun veya kırsın ağzını yüzünü 1 yıldır taciz resmen bu
Balım ailesine beni ezdirdi Ailesi size karşı beni korumadı Hatta ailesi bana büyü yaptırdı ayrılalım diye beni ailesine hep ezdirdi ben sürekli işte ayrılmak istediğimi küfür ettim sürekli küfür ettim soğutmaya çalıştım kendimden hiç yazıp aramadım o sürekli benim üstüme düştü öyle bağlandı bana açıkçası bende Nasıl bağlandığını anlamadım ama sanırım bu şekilde yani
Bak aile çok önemli bir etken aslında hani benim de Ailesi istemedi büyü falan yaptırdılar şu an büyüyün etkisindeyim yani ölmek istiyorum o raddeye getirdiler
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür bir davranış ve dil, kesinlikle kabul edilemez. Kendini bu durumdan koruduğun için doğru olanı yapmışsın. Sana böyle hakaret eden birinin, saygıyı hak etmediğine şüphen olmasın. İletişimi tamamen kesip hayatına devam etmeye odaklanmalısın. Onun düşüncelerine ya da söylediklerine değer verme. Kendine ve mutluluğuna odaklan, çünkü hak ettiğin bu. 🌟💪❤️