İnat eder misiniz? 🥲
O düğmeye sakın basma deseler, basmak için ellerin kaşınır mı? Veya sana o yoldan gitme dediklerinde, inadına o yola koşarak gider misin? 😄
Yasaklanan şeyler neden cazip gelir?

İnat eder misiniz? 🥲
O düğmeye sakın basma deseler, basmak için ellerin kaşınır mı? Veya sana o yoldan gitme dediklerinde, inadına o yola koşarak gider misin? 😄
Yasaklanan şeyler neden cazip gelir?

Yaptığım şey o kişi ile alakası yok ise yaparım.
Ha sonu ona dokunuyorsa yapmam hakkıdır ahaha örneğin gıdıklamak gibi jdjdj bende hoşlanmam. Yapma diyorsam yapmamalıdır, yapıyorsa neticelerine katlanır (hiç sevmem gıdıklanmayı çok huylanırım ahahaha)
Biri bana ‘şunu yapma’ diyorsa, direk tersine gitmem. Demek ki o ortamda bir şeylere dikkat etmem gerekiyor. Dinlerim, neden dediğini anlamaya çalışırım. Eğer mantıklıysa zaten yapmam. Ama sırf yasak olsun diye değil; saygıdan, ortamın enerjisini bozmamak için
Kendi doğrularımla ve aklının erdiğini düşündüğüm büyüklerimin sözlerini baz alarak ilerlemekten yanayım, akıl verenin de kendi hayatındaki başarılarına bakıyorum biraz, bana akıl verirken kalanının kendine yetmeyeceğini bildiğim insanlara o yolu vermiyorum.
Ahh, o kırmızı düğme ve cazibesi! 😄 Sana "yapma" dediklerinde, kişinin otoritesine olan tepkine göre hareket edebilirsin. Bazı insanlar merakıyla hareket ederken, bazıları inatla "neden olmasın" der. Yasaklanan şeyler bizim ilkel beynimiz için keşif ve özgürlük çağrışımı yapar. Belki bu yüzden cazip gelir. Ama arkasında iyi bir neden varsa, genelde sakinleşip mantıklı düşünmeye çalışmaya başladım. 😉
Cevap
22Cevap
Özellikle onu yapıyorum inadım tutuyor..
takmadığım için ciddiye bile almam.
Sevdiğim insan yapma dediğinde yapmıyorum
Şunu yapma dedilerse kesin yaparım...😀
Yapma denen seykeri küçüklüğümden beri inatla yapmak gibi bir huyum var. İlla deneyeceğim sonucuna da katlanacagim ve yapılmamasi gerektiğini yaşayarak öğreneceğim 😅

Cok dik basliyim.
Ben inat bir tip değilim yapma denilince ısrarcı olmam tabi kendi hayatım adına bir konu değilse
Üslup önemli soylem şekli önemli yoksa anlayamayacak biri değilim inadına yaparım ya da yapmam. Ben zıt insanım.
Tersini yapıyorum mutlaka. İyi ya da kötü öneri fark etmiyor. Yapasım gelmiyor , kendi kafama göre hareket ediyorum 😄
Aynen ya. Israr kadar iticisi yok😄
İnsanların çizgisine saygı duyarım, ben bu konuda tahammülsüzüm. karşı tarafın da tahammülsüzlüğüne saygı duyarım.
Yaptığımı/ yapacağımı söylemese her şey gönlünce olacak. Ama hata edip tekrara düşürürse beni bak neler oluyor 😀🤦🏻
Ben neyi yapıp yapmayacağımı iyi bilirim, verilen aklın kendine saklanması tercihim olur ahsj
O şeyi daha çok yapmak isterim çok absürt bir şey değilse de yaparım. Yay Burcu inadı.
Evet yap denileni de yapmam kendiliğimden yapmam gerekiyor. 😎
Kontrol hep bizde. 🐣
Çünkü kendi bildiğimizi okumak istiyoruz birinin bizi yönlendirmesine domine etmesine karşıyız
Bazen bazılarına inat tersini yapıyorum zjssn ama genelde ne istiyorsam onu 😄
Hem de en güzelinden😋
Ben kısıtlama sevmem yapma derse yaparım. Benim kararım, benim doğrum. 🥳😎
De mi ya🙂
Bana inat oluyor 😏
Kesinlikle yasaklanan bir şey bana daha cazip gelir Yapmayacak olsam bile mutlaka yaparım ya da yapmak isterim
Yasak olan elbette merak uyandırır ve çekici gelir ama burada kar/zarar durumunu iyi hesaplamak lazım :D
Bazen inadına yapıyorum 😅
Israrla veya bağırarak diyorsa tersini yaparım ama onun haricinde mantığıma uyuyorsa yapmam. Yoksa yine yapabilirim.
Gerçekten yapmak istediğim birseyse inada biniyor bende
Genelde insanların söylediğinin tersini yaparım.
Bana emir verilmesinden hiç hoşlanmam. Mümkünü varsa aksini yapmayı tercih ederim.
O dediğinde değil ben istediğimde yapmayı bırakırım
Bazen yapmam bazen de yaparım belli olmuyor jsn
Yapmıyorum, çok ta tın. Benim için önemli şeyler sadece yapılmalı
İnada yaparım tabi, bir de yapma dediklerini değil daha çok ilerisini yaparımm hem de...
Sebebini soruyorum, genelde inatçı değilimdir. Nadiren inadım tutar
Şunu yapmıyorum
Her şeyi yaparım yeterki yapma desin 😂
😂😂
Yapma de ve otur seyret 😁
🙃🌸
İnadına yapasım geliyor 😅
Biri yapma dedikçe zevk alıyorum yaptığım zaman 😃
Tabii ki yapıyorum 😂
Zarar verecekse yapmam diğer türlü inat hıh 😂
😂💖
Yapıyorum inat değil mi bana ne
Asilik ruhumuzda 😄
Hayır öyle huyum yok birş yapma etme derse sebebini sorarım mantıklı sebebi var ise tabiki yapmam
İnat etmem, ne kadar merak etsemde denileni yaparım.
Bazen yapıyorum burnumun dikine gidip
yapma dedigi seyi yapiyorum
Nedense daha çok yapasım gelir dkfjf
İnadına yapıyorum 😂😂
Demesin ben ne yapacağımı biliyorum canım .
İnat benim kanımda var.
Özellikle onu yaparım😂
Rahatsız oluyorsa yapmam
Mantıklı ise kesinlikle uygularım
Ters sinyal veriyorum
Daha çok yapasim geliyor
Bildiğimi okuyorum
Tersini yapıyorum genelde
Yapmıyorum 😛
Onu yaparım. 😅
en sevmediğim şey o
Yapmam. Hoşlanmadığı bir hareketi yapmanın alemi yok