Kayınvalidem beni yalancı yaptı ayrılmalı mıyım?

Arkadaşlar istememe 1 hafta kala kayınvalidem beni aradı ve geleceklerini söyledi, farklı şehirlerde olduğumuz için başka biryerde konaklayıp isteyeceklerdi beni fakat bana kalacakları yerde yer bulamadıklarını , bize yük olmak istemediklerini ima etti yani kalacak yer ayarlamamızı istedi. İşin kötü tarafı annemle babam ayrı , babam başkasıyla evli ben annemle yaşıyorum. Bize bu istek hiç uygun gelmedi fakat yinede gönüller kırılmasın diye yer ayarladık fakat annemle babam arasında kaldım ortak bir noktada buluşamadık ve ben çok zor duruma düştüm, ağlayarak hayatımdaki insandan yardım istedim fakat nafile oldu anneme ne söylediysen o yer ayarlayacaz demişsin dedi sonrasında olaylar çok karıtşı ben ağlaya ağlaya hem kayınvalideme durumu anlattım hem hayatımdaki insana bana iksiide sizin aile probleminiz çözün dediler. Bende bu iş böyle ağlayarak olacaksa hiç olmasın dedim ve ayrıldım. Şimdi kayınvalidem benim için ben öyle bir şey demedim biz gelicez yermiz hazır dedim o bizi çağırdı diyormuş, hayatımdaki insanda tabiki annesine inanıyor. Tabi yeminler ettim bu isteğin annesinden geldiğini anlatmak için ama nafile oldu. Annesini benden daha çok seviyormuş, ailesine karşı gelemezmiş vs. Sonra tekrar bi şekilde iletişime geçtik tekrar devam etmek istediğnii, kötü durumda olduğunu söyledi ama annesinin beni istemediğini söyledi YALAN ATMIŞIM ya BEN😂 neyse işte ailesiyle konuşmuş vs artık kimse bize karışmayacak diyor fakat ben böyle birine artık güvenemiyorum... ayrıca evlenince ailemden uzakta yaşayacağım doğu görevi vs var.. sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin 🙏🏽

Kayınvalidem beni yalancı yaptı ayrılmalı mıyım?