Evlilik arifesinde bi çiftiz dün kaynanamgilin evine gittim orada görümcemde vardı (bekar olduğu ve aynı şehirde olmalarına rağmen asla eve gelmez) ve şunu belirtmem şart görümcemin bi tık üstü şeytan her türlü haram kılınan şeyleri evde rahatlıkla yapar neyse biz dördümüz otururken nişanlım kısa bi zaman için evden ayrıldı ve evde annesinden istediği iş ile alakalı bi eşyayı aceleyle çıkarken evde unuttu. Ben oradayken kaynanam mal çocuk gitti mi diye sordu eşyasını unuttu dedi görümcemde mal olduğunu biliyorum ama gitti mi bilmiyorum dedi Nişanlıma benim yanımda hakaret edilmesi zoruma gitti ve nişanlıma bu durumu anlattım içimi döktüm aslında çünkü baya üzüldüm o da sinirlenip evde benim yanımda benim arkamdan bana neden hakaret ettiniz gibi cümleler kurdu kayınvalidem bunun üzerine beni arayıp evinin huzurunu bozduğumu kardeşler arasına girdiğimi ve öyle bir şey söylemediklerini yalancı olmakla suçladılar. Nişanlım biliyorum doğru söylediğini diyor. (bunun gibi bi çok hakarette küfürde herkesin yanında hakaret edebilecek biri görümcem) görümcemin kişiliğini herkes bilmesine rağmen kalkıp söylemedi dediler
Kötü hissediyorum ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer