Kendi adıma bir tık öyle olduğunu söyleyebilirim. Aşırı uçuk zıtlıklar tabi ki sıkıntı ama karşımdaki kişinin benden biraz olsun farklı olmasını isterim, en basitinden oturup muhabbet ettiğimde sürekli aynı fikirde olmak istemem, ayrımlar olduğu vakit tartışmak isterim, fikirlerimizi dinleyip ölçüp tartabilelim mesela. Kendimle konuşuyormuşum gibi bir his oluyor bir süre sonra aksi olduğu zaman. Farklı bakış açıları kazandırsın bana ya da ben onda farklı pencereler açabileyim. Onun hoşlandığı şeyleri beraber deneyebileyim, farklı deneyimler kazandırsın vs. Böylesi çok daha güzel geliyor bana...
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
Redamancy-4 | Aşk İlişkileri konusunda 17,3b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Bazen çeker bazen iter zıt oldukları konunun kendileri için ne kadar önemli olduğuna göre değişir
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
IAmarPresterAen | Aşk İlişkileri konusunda 27,4b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Çeker ya da tam tersi iter
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
KartalKuzeyli | Aşk İlişkileri konusunda 2,4b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
tamamen zıt kutuplar değil
mesela 4 hayvan düşünelim
1 kaplan 1 ev kedisi ve 1 kurt ve 1 evcil köpek
kaplanla kedi köpekle de kurt ne kadar zıt olursa olsun aynı ailenin üyesi biri vahşi diğeri evcil biri sevimli diğeri korkunç ama ne olursa olsun aynı kumaştan kesilmişler
mesela ben agresif, baskın, inatçı, sadist, sert mizaçlı ve soğuk biriyim ve tam tersi uysal, sakin, anaç ruhlu, sevimli ve masum mizaçlı birini istiyorum ama ortak noktamız 2 mizinde sosyal kelebek olmayışımız, evcimen ve pratik insanlar ve aynı değerlere inanmamızdan gelmesini isterim.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
ITheLivingDeadI | Aşk İlişkileri konusunda 910 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Çekmez. Bir ilişkide zıtlıklar olmalı tabiki ama daha çok benzerlikler olmalı. Zıt kutuplar birbirini çekse de bir gün geri iter. Ben yapmaktan zevk aldığım şeyleri sevdiğimle yapamayacak kadar zıt olursam, o ilişki nasıl devam edebilir ki?
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
Akrep-Bir_Adam | Aşk İlişkileri konusunda 3,4b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Hayır böyle ilişkilerin sonu da hep hüzünlü bitiyor. Özellikle tr de ki kızların Kekolara olan ilgisi de ortada. Bir çoğu elinde 1 kaç çocuk ile baba evine geri dönüyor.
Ortak fikirler ve düşünceler gerekir.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
Üyeadıalmadım | Aşk İlişkileri konusunda 324 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Zıtlık taban tabana olursa çekim falan olmaz bir araya bile gelemezler ama tamamlama şeklindeki farklılıklar evet aşkta çekime neden oluyur hatta uzun süren ilişkilerde farklılıklara bakarsanız hep bir tamamlama görürsünüz
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
Enperatriz_Eztia | Aşk İlişkileri konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Tamamen zıt olmaz. Elbette her insanın farklı yönü olacak diğerinden ama bu yönlerin oranı çok olursa anlaşmazlıklar çıkar.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Yorumla
SalvioHexia | Aşk İlişkileri konusunda 2,2b görüş paylaştı.
Master
1 ay
hayır zıt kutuplar bir birilerine itici gelir
aralarında fikir ayrılığı olur öncelikleri farklı olur kafa yapıları uyuşmaz
Toxic ilişki bence. Heyecanlı belki güzel ama sonu yok. Sonuçta aynı şeylerden hoşlanmadığın sana kısmen veyahut tamamen zıt olan bir insanla ne kadar devam edebilirsin ki? Devamlı inat ve kavga.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yorumla
FirariHayat | Aşk İlişkileri konusunda 312 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
O değilde o pp de niye böyle eli masalı gibi duruyorsunbirses dersem catacak gibisin :)) aşk bu kime nasıl ne cektirecegi hiç belli olmaz :) akışına bırakmak lazim
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla
joeblack18 | Aşk İlişkileri konusunda 12,1b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Anlayış, uyum yoksa kesinlikle çekmez. Çekmesi için de büyük bir cazibe olması gerek. Anca olursa öyle olur.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Yorumla
Teόmάń | Aşk İlişkileri konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Zıtlık iyidir, monotonluktan kurtarır ancak benzerlikte gerekiyor sık çatışmalar yaşanmaması için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2833Kendi adıma bir tık öyle olduğunu söyleyebilirim. Aşırı uçuk zıtlıklar tabi ki sıkıntı ama karşımdaki kişinin benden biraz olsun farklı olmasını isterim, en basitinden oturup muhabbet ettiğimde sürekli aynı fikirde olmak istemem, ayrımlar olduğu vakit tartışmak isterim, fikirlerimizi dinleyip ölçüp tartabilelim mesela. Kendimle konuşuyormuşum gibi bir his oluyor bir süre sonra aksi olduğu zaman. Farklı bakış açıları kazandırsın bana ya da ben onda farklı pencereler açabileyim. Onun hoşlandığı şeyleri beraber deneyebileyim, farklı deneyimler kazandırsın vs.
Böylesi çok daha güzel geliyor bana...
Bazen çeker bazen iter zıt oldukları konunun kendileri için ne kadar önemli olduğuna göre değişir
Çeker ya da tam tersi iter
tamamen zıt kutuplar değil
mesela 4 hayvan düşünelim
1 kaplan 1 ev kedisi ve 1 kurt ve 1 evcil köpek
kaplanla kedi köpekle de kurt ne kadar zıt olursa olsun aynı ailenin üyesi biri vahşi diğeri evcil biri sevimli diğeri korkunç ama ne olursa olsun aynı kumaştan kesilmişler
mesela ben agresif, baskın, inatçı, sadist, sert mizaçlı ve soğuk biriyim ve tam tersi uysal, sakin, anaç ruhlu, sevimli ve masum mizaçlı birini istiyorum ama ortak noktamız 2 mizinde sosyal kelebek olmayışımız, evcimen ve pratik insanlar ve aynı değerlere inanmamızdan gelmesini isterim.
Çekmez. Bir ilişkide zıtlıklar olmalı tabiki ama daha çok benzerlikler olmalı. Zıt kutuplar birbirini çekse de bir gün geri iter. Ben yapmaktan zevk aldığım şeyleri sevdiğimle yapamayacak kadar zıt olursam, o ilişki nasıl devam edebilir ki?
Hayır böyle ilişkilerin sonu da hep hüzünlü bitiyor.
Özellikle tr de ki kızların Kekolara olan ilgisi de ortada.
Bir çoğu elinde 1 kaç çocuk ile baba evine geri dönüyor.
Ortak fikirler ve düşünceler gerekir.
Zıtlık taban tabana olursa çekim falan olmaz bir araya bile gelemezler ama tamamlama şeklindeki farklılıklar evet aşkta çekime neden oluyur hatta uzun süren ilişkilerde farklılıklara bakarsanız hep bir tamamlama görürsünüz
Tamamen zıt olmaz. Elbette her insanın farklı yönü olacak diğerinden ama bu yönlerin oranı çok olursa anlaşmazlıklar çıkar.
hayır
zıt kutuplar bir birilerine itici gelir
aralarında fikir ayrılığı olur öncelikleri farklı olur
kafa yapıları uyuşmaz
Toxic ilişki bence. Heyecanlı belki güzel ama sonu yok. Sonuçta aynı şeylerden hoşlanmadığın sana kısmen veyahut tamamen zıt olan bir insanla ne kadar devam edebilirsin ki? Devamlı inat ve kavga.
O değilde o pp de niye böyle eli masalı gibi duruyorsunbirses dersem catacak gibisin :)) aşk bu kime nasıl ne cektirecegi hiç belli olmaz :) akışına bırakmak lazim
Anlayış, uyum yoksa kesinlikle çekmez. Çekmesi için de büyük bir cazibe olması gerek. Anca olursa öyle olur.
Zıtlık iyidir, monotonluktan kurtarır ancak benzerlikte gerekiyor sık çatışmalar yaşanmaması için
Aşkta zıt kutuplar birbirini çekmez. bu mümkün değildir, zıt kutuplar anlaşamaz. insan kendi gibi olanı sever
İdeal olanı aşırıya kaçmayan farklılıkların olduğu aynı kutuplar. Zıt kutupların birbirini çektiği bir ilişki bir süre sonra bitmeye mahkumdur.
Zıt olduğun konuya göre değişir aslında
Yani buna evet veya hayır diyemiyorum çünkü çok genel bir soru 🥲
Bence çok sıkı bir aşk olur mıknatıs misali çeker birbirini
Hayır. Zıt kutuplar anlaşamıyor bu da sürekli çatışma ve beraberinde de soğuma meydana getiriyor..
Hayır aynı insanların birbirini anlaması daha kolay
Tamamlayıcı olabiliyor bazen ilişkiyi canlı tutar