Karakterleri çok farklı olan insanlar birbirine aşık olabilir mi?
Bu zıt kutuplar birbirini tamamlayabilir mi?
Bu zıt kutuplar birbirini tamamlayabilir mi?
Bu sorunu sanırım anca yaşayan biri cevap verir oda ben 😁
Aşık olduğum kişi o kadar sorumsuz kendini beğenmiş mesaj atmaz benm atmam bekler duygularını hiç belli etmez bende tam tersineyim evet ayrıldık biz ama o aramızdaki bağ hiç kopmadi kopartamadık hala konuşuruz ve su sıralar yeni bu umudumuz var 😊
evet. bana benzeyen hicbir özelliği yok ama yine de deli gibi seviyorum.
bilim adamları yaptıkları araştırma da insanların zıt karaktere daha çok meyilli olduğunu söylüyor.
amaa
Buna rağmen kendi gibi birini bulursa onu sevmesinin tek sebebi kendine benzeyen özelliklere duyduğu güven olmasıymış.
karışık dimi? aşk diyorlar adına. Anonim Şirket Kukuletaları
Güzel di
Bence, sende olmayani karsi tarafta bulunca gorunce asik olur insan...
Kendin gibi biriyle sadece arkadas gibi takilirsin.. Ondan oncede ayni seyler onunlada ayni seyler...
Cevap
30Cevap
Aşkta zıt kutupların birbirini çekmesi hararetli bir ilişki ortaya çıkartır lakin ilişkinin uzun olabilmesi için daha fazla ortak yan bulmak lazım. Biryerden sonra o zıt şeyler birbirine batmaya başlıyor cunku...
Sözde olduğu kadar kolay olmasa da olabilir. Birbirlerinin eksiklerini sabırla kapatmaya alışırlarsa hemde.
Evet. Benım ıçın sevgılım ve ben bı yapboz parcasıyız. bırımı cok zıpır bırımız oturaklıyız bırbırımızı tamamliyoruz
evet cekiyorlar gordum ama arada yinede bir anlasma oluyor yani ayni olduklari fikirler karakterler illa oluyor bence birbirine cok zit iki kisi yoktur illa ortasini bulurlar ;)
Sonunda olgun bir kız ☺️
Sevgiliyken cekebilir karsidaki seni tamamlar diye dusunulur ancak evlenince hep ayni evde olsa artik birbirini iter cunku evlilikte onemli olan ortak noktalarin cok olmasidir.
Oalbilir mesela biri güçlüdür biri atik...
Ama biri evci diğeri dışarı hayatını seviyorsa ya da ne bileyim biri HDP li biri MHP li ise olmaz :S Böyle zıtlıklar ile yürümez NET.
Ben de öyle sanardım, ama benim gibi biriyle daha iyi anlayabileceğimi düşünüyorum. Bilmem belki de o da koskoca bir yanılgıdır; aşk çok bilinmeyenli bir denklem, her türlü sonuca gebe malesef...
Aşk mı kaldı bu devirde, hepsi günlük terapi gibi..
Oluyor vallahi ama çok uzun sürmüyor maksimum iki sene
kutuplar kutuplar ah kutuplar ^-^
Danirmaka ile mektip arkadaşıyım.
+ Sevgili danimarka, bugün bana karşı çok soğulksun?
+ Sana değil iklimim öyle
:D
Bence zıt kutuplar birbirine aşık olmalı ki birbirini tamamlasınlar.
bazen çeker ama gerçekten zıtlık olduğu anlaşıldığında da biter..
İşte aşk öyle bir şeydir zır kutupların çekmesiyle aşkı memnu oluşur.
beni çekmez ama beni çeken olmuştu zıt olmamıza ragmen tabiki bir sonuc vermedi cünkü ben fazla zıttım :D
Ben sanmıyorum o şekilde mutlu olunabileceğini. Çünkü istemeden de olsa, sürekli bir çekişme olacak arada. Bu da ilk başlarda sevimli gelsede, belli bir süre sonra sıkmaya başlayacak.
Hayır aşkta zıt kutuplar da, eş kutuplar da birbirini iter.
Miknatis dusun itioda cekioda ama bisileri asabilirsen hoooop birlesiyirsun ve ayrilmak istemioyorsun 😉
Tencere kapak ilişkisi oluyo o. Birinde olmayani öbürü tamamliyo. En güzeli bence..
Evet çekiyor
Hep benim gibi olmayanlara aşık oluyorum😔
Çekerler ama çok fazla zıtlık varsa sonradan iterler. Onun için biraz zıtlık olabilir ama uyum da şart.
oyledir tabiki buna en guzel ornek terazi kadini ve aslan erkegi verilebilir cok zt karaktrlerdr ama birbirlerini tamamlarlar heyecan verici ihtiraslar...
Çekerler ama zor. Çektiklerinde de bidaha bırakmazlar birbirlerini.
Evet genelde öyle oluyor ama birlikte olmaya başladıktan sonra zamanla birbirlerine benziyor eşler
Bişeyeden ne kadar nefret edersen ona okadar ilgi duyarsın ;)
çekmez çekse son sevgilim biz çok farklıymışız diye terk etmezdi :D
Hangi açıdan zıt , Ben tam bir DHKP-C ( Cephe) taraftarıyım ve militanı olabilirim , o ise aşırı Türkçü bir kız aramızda bir etkileşim oluyor , zaafım olmaya başladı ve bu benim hoşuma gitmiyor , çünkü siyasi zıtlıkla başlarsa aşk sıkıntı :D
onu bilmiyorum ama nasıl yapıyorsa beni hep yitiyor bu zalım :D
Para miknatistir. Kizlarda metaldir 😊 paran varsa boyle yapisirlar 😊
ben ona hiç inanmıyorum ya. saçma yani. ne alaka?
Olabilir ama anlaşamazlar sonu üzücüdür
çekebilir ama birbirini tamamlayamaz
Ne yönlerde zıt oldugu da önemli..
bazıları değil bence :D
çeker de sıkıntı olur sonra
Zıt kutuplar birbirini döver 😄😄
Evet malesef var öyle bir şey.
Geneli mıknatıs gibidir.
Bence olmasi gereken bu
Çeker bir süre sonrada birbirini iter..
Birbirini tamamlayamaz
Bence tamamlayamaz karakterleri farklı anlaşamaz.
kesinliklee
Olabilir.
Sanmiyorum
Evvett
Çeker
itiyo
Çeker bence.
Çeker
Çekmiyor
Olabilir.
evet öyle
olabiliyor