Günayyyyyyydıııııııııınnnnnn :D sabah sorusu geldi bana ayyh
mutlu günlerrr :D
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Günayyyyyyydıııııııııınnnnnn :D sabah sorusu geldi bana ayyh
mutlu günlerrr :D
Günaydın kendim için konuşursam hayır bana zıt olan biriyle zaten arkadaş dahi olamam anlaşamayız çünkü Bu, aşkta da geçerli olabilir, ancak her zaman böyle değildir. Zıt kutuplar birbirini çeker fikri, fizikteki zıt yüklü parçacıklar arasındaki çekim kuvvetine dayanmaktadır. Bu fikir, aşkta da uygulanabilir, çünkü farklı kişiliklere ve ilgi alanlarına sahip insanlar birbirini çekebilir. Zıt kutuplar birbirini çeken ilişkiler genellikle heyecan verici ve yenilikçi olabilir. Farklı perspektifleri paylaşmak, iki partnerin birbirinden yeni şeyler öğrenmesine ve büyümesine yardımcı olabilir. Ancak, bu tür ilişkilerde çatışmalar da daha olası olabilir. Farklı değerlere ve önceliklere sahip olmak, anlaşmazlıklar ve anlaşmazlıklar yaratabilir. Benzerliklere dayalı ilişkiler genellikle daha istikrarlı ve uyumlu olabilir. Benzer değerlere ve önceliklere sahip olmak, iki partnerin birbirini daha iyi anlamalarına ve iletişim kurmalarına yardımcı olabilir. Ancak, bu tür ilişkilerde heyecan ve yenilik eksikliği olabilir. Aşkta da zıt kutuplar birbirini çeker mi sorusunun cevabı, kişiye ve ilişkiye bağlıdır. Bazı insanlar, zıt kutuplardan oluşan ilişkilerin daha heyecan verici ve yenilikçi olduğunu düşünürken, bazıları ise benzerliklerden oluşan ilişkilerin daha istikrarlı ve uyumlu olduğunu düşünür. Zıt kutuplar birbirini çeken ilişkilerde başarılı olmak için, iki partnerin birbirinin farklılıklarını kabul etmesi ve bunlara saygı duyması önemlidir. Ayrıca, çatışmaları sağlıklı bir şekilde çözmek için iletişim ve uzlaşma becerilerine sahip olmaları gerekir.
Sonunda günaydın diyebilen biri
Teşekkürler görüş için🍀
Rica ederim ne demek 🍀 günün güzel geçsin
Senin dee 😃
“Zıt kutuplar birbirini çeker” bu sadece manyetizma için geçerlidir. Konu aşksa uzun süremez ne yazık ki, ortak zevklerin olması bir ilişkinin ayakta durmasını sağlar. Kişi kendinde olmayan özellikleri görünce ilgisini çeker bir süre ve sonuç “biz ayrı dünyaların insanlarıyız”lafıyla hayatından çıkartır. Ufak tefek farklılıklar olabilir ama tamamiyle zıtlık olmaz.
👏👏 ayakta alkışlıyorum seni
@Dördüncümurat4 Allah razı olsun
Oturabilir miyim artık yoruldum 😵💫
@Dördüncümurat4 biraz zor olur oturman ama neyse
😵💫😵💫🙄🙄 oldu mu bu şimdi 🙄
Cevap
9Cevap
Ya şu yüzden oldu tanıdığım değer verdiğim insana benziyordu mucizeleri yaşadım ondan oldu evet maalesef dizilerde de oluyor
elalemi bilemem ben de çekmez
zıttım biriyle anlaşamam ki bi de gidip ilişki mi yaşayacğaım
Hayır, hayatımda duyduğum en saçma sözlerden birisi.
yok öyle bir şey bunu diyen en fazla 10 yaşında çocuktur
hayır. kişi kendine benzeyeni seçer
Sadece yatakta 🙂
En büyük aşklar kavgayla başlarmis
Çekebiliyorlar yalan yok şimdi 😀😀😀
Günaydın evet
Yooo
Evet genelde
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?