Karım başka erkeklerden hoşlandıgini soyledi moralim çok bozuk şaka mı gercek mi anlamiyorum bile?

Iyi aksamlar ,30 yasindayım 6 ay önce evlendim, karımın pesinden cok kostum, yalan degil güzelliginden cok etkilendim bakısı, durusu herseyi beni etkiliyordu bununda iliskinin basindan beri cok farkinda.

Dün aksam arkadaşi ile eşi geldi, şu filmi izleyelim dediler, eşim de dedi ki ben o filmi izleyemem tom cruise oynuyor , yakışıklılıgina bakmaktan filme odaklanamıyorum taş gibi adam, tom cruise ancak hayallerde de ona benzer biride olur dedi şakalaştılar, ben bozuldum ama biseyde demedim, gülerek soyledi cunku sonra arkadaşı sende bu hırs varken ona bile ulasirsin, yaptiklarini unutmadik dedi. Eşim kaş göz yaptı susturdu.

Arkadaslari gidince saka bile olsa soylediklerin hoş mu dedim. Olgun, yakisikli erkekleri beğeniyorum senin begendigin kadin tipleri yok mu cahilleşme dedi, he bulsan beğendigin bidini gideceksin yani dedim , boşanıp giderim oyle bisey olursa dedi , ya git işine iyice kafayi yedin dedim baska odada yattim Şu an konusmuyoruz umrunda da degil yani bi sakadan nereye geldi olay bu kadar kalp kirmaya deger mi?

Karım başka erkeklerden hoşlandıgini soyledi moralim çok bozuk şaka mı gercek mi anlamiyorum bile?