Aşk İlişkileri Kocam bana patavatsız konuşuyordu kadınları beğeniyor övüyor bakıyordu bana ciddiye alma diyordu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Boşandım çok seviyorum ama zoruma gidiyor Güncellemeler+1 yıl Bu KS dekiler ne kadar duygusuz ya boşandık diye duygular bitiyor mu o kadar beni kırdığı üzdüğü travma yarattığı şeyler var psikolojim bozuldu Kocam bana patavatsız konuşuyordu kadınları beğeniyor övüyor bakıyordu bana ciddiye alma diyordu? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Boşandın mı? O zaman kurtulduğuna sevin öyle davranan birisinden sadakat beklemek apt*llık olurdu zaten 1 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Boşandıysan daha niye kafaya takiyorsun boşanmasaydın cok seviyorsan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Malsnz ya hepiniz Yorumla Barbarosakman +1 yıl Neden ki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Iyi ki bosanmissin oyle laubali abaza biriyle, unutursun hayatina daha duzgun insanlar alirsin 1 0 Yorumla
Emre5131 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Haklisin bazen insan severlere vazgeciyor kendine saygı icin 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. hayırlı olsun doğru karar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Daha önceki sorularına önce bir bak az bilee 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu benim ilk sorum Yorumla
DrENT Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Boşandıysan neden zoruna gidiyor ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu zamana kadar yaşattıkları ağlattıklatı krdıkları Yorumla DrENT +1 yıl Onu geride bırakmalısın ki önünü görüp güzelce yaşayabilesin Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Neden boşandın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yazdım ya nedenini Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Boşandın mı? O zaman kurtulduğuna sevin öyle davranan birisinden sadakat beklemek apt*llık olurdu zaten
Boşandıysan daha niye kafaya takiyorsun boşanmasaydın cok seviyorsan
Malsnz ya hepiniz
Neden ki
Iyi ki bosanmissin oyle laubali abaza biriyle, unutursun hayatina daha duzgun insanlar alirsin
Haklisin bazen insan severlere vazgeciyor kendine saygı icin
İyi yapmışsın
Allah yardimcin olsn
Hayatina odaklan
hayırlı olsun doğru karar
Daha önceki sorularına önce bir bak az bilee
Bu benim ilk sorum
Geçmiş olsun.
Boşandıysan neden zoruna gidiyor ki
Bu zamana kadar yaşattıkları ağlattıklatı krdıkları
Onu geride bırakmalısın ki önünü görüp güzelce yaşayabilesin
Neden boşandın