Kocam benimle ilgilenmiyor bakımlı olduğum halde ama instadan abuk sabuk kadınlara baktığını gördüm. Derdi ne?

Kocam asosyal içine kapanık biri. Zaten bunu bildiğim için yaptığı mesleğin ona uygun olmadığını söylediğim halde bana düşmanmışım gibi saldırıyordu şimdi ceremesini çekiyor, depresyonda ama olan bana da oluyor. Çok yoruluyor diye elimden geldiğince sesimi çıkarmıyor. Ama haftanın 7 günü de hiç sesimi çıkarmıyım istiyor. Ben de çalışan ve üstüne ev işlerini de yapan bir kadınım, ayrıca bir hastalığımdan dolayı ciddi derecede kansızlığım var ona rağmen ondan enerjiğim. Karı koca hayatımız zaten yok ve biz daha 3 yıllık evli ve 30 yaşındayız. Sürekli ben çok yaşlandım her yerim ağrıyor sürekli uyumak istiyorum diyor. Aslında bana dokununca etkileniyor görüyorum ama neden dokunmuyor o zaman anlamıyorum. Öpücük de sadece o kadar masumane, bir tık ileri gitmeme dahi asla izin vermiyor. Tiksiniyor musun benden niye geri çekiliyorsın diyorum ne alakası var diyor. Sevmiyorsan söyle diyorum saçmalama diyor. Devam ettirince etkileneceğini biliyor ama etkilenmesinin ne gibi bir sakıncası var bilmiyorum. Üzerime geldikçe beni soğutuyorsun diyip işin içinden çıkıyor. Ben normalde çok enerjik cilveli bakımlı bir kızım bütün hayat enerjimi emdi. İlk başlarda farklı farklı kıyafetler giyer makyajlar yapardım ne gerek var diye yine hevesimi kırardı. Hayatında başka biri de kesinlikle yok ama normalde haberi olmadan telefonunu karıştırırın bir şey olmaz. Bu sabah Instagram aramada p** yıldızı gibi giyinem daha doğrusu giyinmeyen bir kadını gördüm. Gösterdim bu ne dedim. Yeminler etti haberim yok yanlışlıkla olmuştur diye ama inanmadım. 1 yıldır cebelleşiyorum ben adam ben yanında duruyorken ve istekliyken , bakımlı bir kadınım da bu ne şimdi. Bir de sana ispatlıycam öyle bir şey yapmadım diyor. Şimdi ben de bunların adam versiyonlarına baksam haksız mıyım? Ki beni 1 yıldır karı koca gibi bile değilken bir adam bunu hak etmez mi?

Kocam benimle ilgilenmiyor bakımlı olduğum halde ama instadan abuk sabuk kadınlara baktığını gördüm. Derdi ne?