Uzun süreli ilişkim var 2,5 yıla yakın kendime nasıl bağlarım nasıl kaybetme korkusu oluştururum nasıl yeniden bana düşkün olur o balık erkeği ben oğlak kadını arada gamsızlık sarıyor adamı ama ben deli seviyorum
sabah uyandığımda bile içimi korku sarıyor sanki kaybedecekmişim gibi antrenörüm ve spor salonunda manken gibi adamlar yazıyor ama gram iplemiyorum hepsi bir araya gelse sevgilimin tırnağı etmezler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendine köpek etmenin başka yolları da var. Nerde hareket orada bereket. Bazı şeyleri değiştirmek ilişkiye yararlı olabilir. Değişiklik iyidir anladin sen beniiiiii😂🤓🤓🤠
Zaten çok yüksek libidom cinsellikte yapmadığım şey kalmadı eğer kastın buysa
Onu arada ek ya da boz sürekli yanastigin için oluyor demekki çepere görüyor umursamıyo.
Aynen kanka valla öyle çok yüz verdim
Cok basit yazma uzak dur baskalrina ilgi goster sonra sonucu gor
Soğur benden kanka 😂
Oz guvenin yok mu? Takma kafaya emin ol bir muddet sonra pesinden kosar
Burcun ne dostum
yayy
Valla peşimden koşar mı bilmiyorum büyük hatalar yaptım hep korkumdan en ufak mesajında kapısına gittim ağladım en son ayrıldığımızda sınıftan kız arkadaşını eklemişti gittiği havuzu bastım ağzına ettim sosyal çevrem yok senin yüzünden kafeste yaşıyorum dedi daha yeni barıştık
Senin yasadiklarini 8 yil sevgili kaldigim (Şu an 4 yillik evliuiz) kiz bana yasatti ona demedigimi birakmadim sabrini cok zorladim bir gun ayrildim 1 ay sonra ayaklarina kapandim
Allah bir ömür mutlu etsin inşallah bizde evleniriz birgün ben bu adama aşığım elim kolum oldu
Onu her anlamda tatmin ediyorum cinsellik zirvede
Yemek yapmak öpmek koklamak sevdiğini dile getirmek her anlamda tatmin ediyorum
Haaa bak cinsellik dedin orada dur benim kari aseksuel ciktii ben simdi pismanim
Neee yapacak bişey yok artık
Yani birlikte konuşacaksınız benim sevgilimde libidomun tavan olmasından şikayetçi
Vallaha aldatmak uzereyim daha fazla dayanamiyorum o kadar konustum anlamiyor seviyorum ama zor sabreduyorum dusun ayda 1 iliskiye giriyoruz oda sirf ben istiyorum diye ve o iliskide bile kontrol onda
Hayır hayır sakın böyle bişey yapma aldatmanın asla geçerli bir sebebi yok kendi karakterini düşün eşini düşün evliliğini düşün çabala kes etme doktora gidin sakın yapma kardeşim pişmanlık hani
Doktorun cozecegini zannetmiyorum cunku kadinin yetistirilme tarzi bu sekilde. Hayatinda cinsellik yok gereksiz goruyor orgazm duygusu sanki alinmis icinden
Ne bileyim kafam karisik cevremde bana yakinlasan var icim gidiklaniyor en azindan cinsellik icin bir seyler yasamak istiyorum
Bazen sanal ortamda konustuklarim oluyor arzularini isteklerini eslerine yasattiklarini soylediklerinde cok kotu oluyorum esim neden boyke degil diye sitem ediyorum mesela sen libidom tavan diyorsun bu bile insani kiskirtmaya yetiyor sevgilin cok sansli bi benim yerimde olsaydi gorurdum onu
Benimde libodom tavanin ustu seksi cok seviyorum tek basina kalinca saga sola saldirasim geliyor
Bence zorlama sonunda üzülen sen olursun
Neden
Aldatacak senden sıkılıp
Neden böyle konuşuyorsunuz nerden biliyorsunuz hayatta şimdi parayla çalışan kadınlar var diye bir gün bütün kadınlar parayla mı çalışacak?
Hayır da bu söylediklerinin çocuğunu yaşadım hatta daha fazlasını
Karaktersiz insanlar var fakat bizde çabalamazsak doğru ilişki için en ufak hatada ayrılmamız gerek?
En ufak hatada ayrıl demiyorum ki ben sana ama çok değerli hissetmek istiyorsan biraz ekini ayağını Çek
Doğru söylüyorsun bak zaman geçsin kendime biraz daha bağlamam lazım zaman geçirmek gerek sonra zaten vurgun yaparız
Yani benzese biraz uzak dur o koşsun peşinden
Ya sürekli sevdiğimi dile getiriyorum bişey oluyor düzeltmek için direkt çaba gösteriyorum ilgileniyorum her anlamda ve libidosu çok yüksek bir insanım 100 tane kadında getirse benim kadar tatmin edemezler dedim bu konu da kendime çok güveniyorum fakat mahvettiğim nokta onun artık kafasına yerleşti benim korktuğun
Senin libidonun önemi yok onun için o heyecan aradıktan sonra bırakır gider
Tamam Buda onun abazanlığı olur yani karaktersizlik
Böyle düşünme 20 yıllık evlilikler bitiyor çocuk gelio ayrılmak isteyip ayrılıp sonrasında ne yaparsa yapsın senin performansının onunla ne alakası var
Seviyorum diyor memnunum diyor heyecan aramak çocuk işi anlatabildim mi
Ya o yüzden mi 30-35 yaşında ki adamlar başka kadınların koynunda alakası yok.
Ya babam annemi bir kere dahi aldatmadı gerçekten edeple haya ile ilgisi var yani kadınlar mal değil eşya değil kullanıp kullanıp atasınız yani şahsen o zaman kadınlarda başka erkeklerin koynuna girsin dişe diş göze göz
Brn bunu savunmuyorum ki sadece şunu diyorum ayrılma gibi durumlar olabilir bu çocuğa bu kadar bağlanma sebebin ne
Aşığım gerçekten seviyorum
Anladım sen elinden geleni yap yanlış yaparsa o kaybeder
Eee yani sonuçta kişi kendi karakterine de kıymet verecek
Orası öyle de neler görüp duyuyoruz