Aşk İlişkileri 1 ay Kızlar neden mesajlara geç döner sorum bu? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 00 Tanışma teklifi ediyorum kabul ediyorlar 2-3 mesajdan sonra 3-4 saat ortadan kaybolup sanki 2dk sonra yazmış gibi aynı samimiyet? Amaç nedir Güncellemeler: Takip Et 00 Paylaş FacebookTwitter Kızlar neden mesajlara geç döner sorum bu? 42 Görüşünü yaz
TauredKraliçesi | Aşk İlişkileri konusunda 1,5b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Pek dikkatini çekmemiştir. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Zaten geç cevap verdiği için sohbet ortamı oluşmuyor Yorumla
Yorumcunuz34 | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı. Yoda 1 ay İlgisini çekmemiş olabilirsin ya da işi gücü vardır mesajlaşmayı sevmiyor olabilir. Ama bilinçli yapıldığını düşünüyorsan vakit harcama yazma Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
müzisyen1i | Aşk İlişkileri konusunda 2,3b görüş paylaştı. Guru 1 ay Çünkü çok yazanları var kenks Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Sanaldan hiç ugrasilmiyor bunlarla reelde bana baktı yakışıklıymjs o tarz şeyleri söyleyenlere muhabbet kur daha iyi valla Yorumla müzisyen1i 1 ay Gôtü kalkmış onun kenks * et Yorumla
öylesine57 | Aşk İlişkileri konusunda 537 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay Gizemli kizi oynuyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Eğer öyleyse çok saçma geliyor bana bu tarz şeyler bunlara gerek yok diye düşünüyorum Yorumla öylesine57 1 ay Bence de sacma ama bu taktigj uygulaayn cok var Yorumla
αtҽιst | Aşk İlişkileri konusunda 5b görüş paylaştı. Master 1 ay sıkıcı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Tanışalım dedim kabul etti yarın müsait misin dedim Muğlaya gidicem falan filan dedi ondan sonrada geç cevap vermeye başladı bende soğudum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42Pek dikkatini çekmemiştir.
Zaten geç cevap verdiği için sohbet ortamı oluşmuyor
İlgisini çekmemiş olabilirsin ya da işi gücü vardır mesajlaşmayı sevmiyor olabilir. Ama bilinçli yapıldığını düşünüyorsan vakit harcama yazma
Çünkü çok yazanları var kenks
Sanaldan hiç ugrasilmiyor bunlarla reelde bana baktı yakışıklıymjs o tarz şeyleri söyleyenlere muhabbet kur daha iyi valla
Gôtü kalkmış onun kenks * et
Gizemli kizi oynuyor
Eğer öyleyse çok saçma geliyor bana bu tarz şeyler bunlara gerek yok diye düşünüyorum
Bence de sacma ama bu taktigj uygulaayn cok var
sıkıcı
Tanışalım dedim kabul etti yarın müsait misin dedim Muğlaya gidicem falan filan dedi ondan sonrada geç cevap vermeye başladı bende soğudum
İşi vardır