Yani bir mesaj yazıyorsun bir sürü bekletiyor seni. Yani maksat nedir geç mesaj atmakta sebep neyse beni gıcık etmekten başka birşeye yaramıyor. Kız milleti neyi düşünerek böyle beni beklete beklete mesajlaşıyor merak ediyorum?
Cevabın nedir?
Dostum 1. unsur bir ortamda ise eğer telefonu çantadadır.Eğer ortamdan sıkılıp da saate bakıyım derse işte o anda smsı görmüştür cevap yazar. Görmezse saatler geçer sende çatlarsın beklemekten.
2.unsur evde oturuyorsa dizi saati ise bittin. Reklam gelmeden veya dizi bitmeden telefonuna bakma gereği duymaz.
3. unsur misafirlikteyse kadın kadına kaldıkları esnada bir muhabbet açılırsa erkekler hakkında o esnada ya ben bir çantama bakıyım diyebilir...
Unsurlar böyle sıralanıp 10 - 11 - ... gider.
Bizlerin telefonu çalsa (önümüzde tabak yemek de yiyecek olsak cebimizden heme telefonu cıkartıp cevabını verır öyle devam ederiz.)
Mesele tamamen bundan ibaret.506 Yorumla- Yeni 9 ay
Valla bizim sınıftsji kızlar öyle değil kafaları ne zaman eserse o zmn cevap veriyorlar ben bşr ödev sordum 1 gün bekledim la bir ödev için
- Yeni 9 ay
@Gizliüye1313137 evet bide o var kafaları estise mesaj bakiyorlar
- Yeni 9 ay
Yemek yerken kimse teli almaz
En İyi Cevaplar
kasten yapıyorlar. size bir tüyo. kızlar kendilerine cevap geciktiğinde çıldırırlar. onlara da aynısını yapın. akılları başlarına gelsin ;)
416 Yorumla- +1 yıl
:)
- +1 yıl
yaw denemediğim şey kalmadı iyi hoşda ozamanda adam akıllı muhabbet edilmiyo be hocam ((:
- Yeni +1 yıl
bilerek yapiolar ya buraya butun kizlar isimiz oluo yazmislar cevrimiciyken yazmionuz sanki sanirsin hepsi hamarat annesinin sozunu dinleyen kizlar yumurta kirmayi bilmezler isimiz oluo yaziolar ya oyle hoslanio erkekler diyen kizlarin ya salakmisiniz la bn telefonun basinda senin hmm evt ok yazmani 10 dk beklemek zorundamiyim
- Yeni 9 ay
Alakası bile yok. Ben kim ne zaman uygunsa ve ne zaman yazmak istiyorsa o zaman yazsın derim.
yaa bir arkadaşım var aynen öyle yapıyor. ben bile sinir oluyorum zavallı sevgilisi ne halde oluyodur Allah bilir..
niye öyle yaptığını sorduğumda cevabı şu olmuştu; erkekler çabuk ele geçiremeyeceği kızlardan hoşlanırlarmış.
dur yarın yanına gidince açıp senin soruyu bir gösteriyim de görsün erkekler neden hoşlanırmış.. :))204 Yorumla- +1 yıl
ya ben düz mantık bir yaratığım geç mesaj atınca gıcık olluyorum ve beni umursamadını düşünüyorum umursayanı arayasım geliyor açıkcası
- Yeni 1 yıl
ben direkt takipten cıkarım ugrasamam asırı soguyorum geç yazandan az dogal olun abartmadan etmeden
- Yeni 6 ay
Nefret ediyorum öyle kişilikte ki insanlardan özellikle kızlardan
Kendini ağırdan satıyor. Mesaj atmanı 4 gözle bekliyor ya da elinde telefon dakika sayıyor durumuna düşmemek için, kendisini popüler göstermek için ve '' senin gibi ohoo çok mesaj atan sen elimin kirisin biraz daha bekle cevap atmamı '' mantığıyla geç atarız.
155 Yorumla- +1 yıl
aynen bende böyle düşünüyrm artık mesaj atmıcam ama p.kunu çıkardı çünkü:)
- Yeni +1 yıl
Ya ağır satmaya bak her dk instaya giryo benim mesajım 15 saat önce gönderildi yazyo bi dakika hatta saniyesini ayırıp bakamıyomu ne yapim siz söyleyin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
49Cevap
- 1 yıl
Arkadaşlar geç yazan kızlar kendilerini bulunmaz Hint kumaşı zannederler. Geç yazıyorsa senden elektrik almıyordur ve hatta aynı anda birden fazla erkekle flört ederek ve mesajlaşarak kendilerince erkekleri yedek lastik olarak KULLANIYORLAR. Bunu yapmalarına izin vermeyin. Çivi çiviyi söker eğer o sana geç yazıyorsa sen de ona geç yaz hatta en son mesaj atan o olsun ve cevap verme. Ondan sonra otur bekle. Kızların beyinleri ters çalışır. Sende ulaşılması zor ol.1 adım git 2 adım geri at yani çantada keklik olma kısacası. Şımartmayın arkadaşlar. Kızlar isterlerse sonra lağam çukurunda bile yazarlar. Kızların herzaman kafaları karışıktır derler YALAN!! Bı yandan doğru çünki bizim suçumuz. Birini ederinden fazla değer verirsen seni maymuna çevirir. Geç yazar bekletir belki de hiç yazmaz. Kızlar ürkek ceylan gibidir uysal canlılardır kedi gibi de denebilir. Ya da balık gibi çok sıkarsan elinden kayar gider. Bırakın onlar size gelsin sende kendini ağırdan sat kardeşim o kızsa sende erkeksin. Onun da sana ihtiyacı var. Felsefe bı olmalı bence stolklamayın zaten böyle yaptığımız için kızları şımarttık kaf dağına çıkarttık. Neyse ben çok konuştum heralde görüşürüz inşallah faydalı olmuşumdur. Dediklerimi dikkate almanız faydanıza (erkeklere ). Fethiye'den selamlar herkese. Kızlarda kusura bakmasın kusurumuz olduysa...
740 Yorumla - +1 yıl
kaçan kovalanır düsturunu kendine ilke edinen türk kızı davranışıdır. kendisine olan ilginizden haberdarsa, çok afederseniz yaprağı yediğinizin resmidir.
burda atılan mesajın hoşlanma beğenme ya da ilan-ı aşk etme stilinde olmasına da gerek yok, sıradan bir mesaj yazsanız da bekletir bu canlı. vermişsiniz bir kere ipleri eline, bırakır mı? kaçırır mı bu fırsatı? egosunu tatmin etmek için karşı tarafı kudurtmak için fırsat geçmiş eline heba eder mi? etmez. etmedi. etmediler. oysa o mesajlar yazılırken bin atlı akınlardaki çocuklar gibi şendik lan biz !
neyse, bir de bahsedilen hadise facebook'ta cereyan ediyorsa şayet, online olduğu kabak çiçeği gibi ortada olmasına rağmen bir gün sonra cevap yazar bu canlılar. "geç düşünüyordur lan bu hehe" ya da "görmemiştir abi ya" diyerek kendi kendinizi kandırmayınız lütfen. bilerek, kasten ve cebren bekletirler. beklettiler. bu da tecrübeyle sabittir, üstelik sıradan bir mesaj yazarsınız ama orda bile kendilerini ağırdan satarlar. bak yine mazi gözümde canlandı. şimdi sinirden kendimi sevicem olacağı o! neyse te allam yarabbim ya!
şimdi türk kızlarına çok mu yüklendik acaba diye düşünüyorum ama, yabancı uykuklu olup ülkemizde okuyan bir insan yavrusuyla mesajlaşmam aklıma gelince hemen vazgeçiyorum, hemen. kıza mesajı yollar yollamaz, cevabı mesaj kutuma cevabı düşüyordu. o da bir acayipti ya neyse.141 Yorumla- Yeni 1 yıl
Olum ekşiden kopyalamışsın xd
- +1 yıl
ben bir kadin olarak soyleyeyim bilerek hic bir mesaja gec cevap vermem butun kizlar boyle degildir sosyal ortamdakileri goremeyebiliyorum ama cep tel.dekilere asla bilerek gec cevap yazma dururmum yok bende sinir olurum cunku bu hareketler simarik mutsuz olmaya calisan kiz hareketleri mutlu olmak varken neden karsi tarafi strese sokarlar anlamiyorum.
280 Yorumla Bazıları gıcıklığına yapıyor bunu. Ama bazıları da gerçekten o anda işi olduğu için hemen cevap veremiyor. Bunu ayırdedebilirsin bir süre sonra. Gıcıklığına yapan kızlar bir süre sonra bıkkınlık veriyor ve biz erkekler bu durumu farklı yorumlayabiliyoruz, kızlara duyurulur.
100 YorumlaLezbiyenim, bu güne kadar mesajlaştığım hiç bir kız geç cevap vermedi. Belkide sorun sendedir ;)
147 Yorumla- +1 yıl
iğrençsin
- +1 yıl
Sanki bu sabah sana 25 dk geç yazdığımı hatırlıyorum :)
- +1 yıl
Mesajını gördüğümde benimde bir o kadar hoşuma gitti cevap yazarken hayallere dalmışım zaman nasıl geçti anlamaksızın :)
- Yeni +1 yıl
Numarani at sjsj
4sebebi vardır bence
1.eğer hemen cevap verirse sana koz vermiş olur "aga hemen yazdığına göre benim mesajım için tetikte bekliyor" şeklinde
2.seni meraklandırıp kuyruğuna düşürüp "hahaha erkekler peşimde koşuyor" dedirtmek için
3.sanırım rakibin çok vereceği cevapları karıştırmamak için( sonra pot kırıp kendi kalesine gol atmak istemez hiç bir kız)
4.sanırım en masum olanı bu "yoğundur"...ne bilim bulaşık yıkıyordur heralde :D40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Isi cikar ondan atamaz misafir gelmistir onlarla ilgilenmek zorundadir. Sevgilisisin diye dunya senin etrafinda donmuyor hani :P 7 aylikmisiniz bekleyin bakalim nasilsa baska isiniz yok :))) Hadi hic atmasalar napacaksiniz ? Baska bir arkadasida mesaj atmistir onada cevap yazardir. Boyle bisey istiyorsaniiz yetim birini bulun kimsesiz yapayalniz ozaman tek siz olursunuz hayatinda :Pp Beklemeyi sabiri ogrenin birazcik zor degil yapabilirsiniz biliyorum az gayret ;)
77 Yorumla- +1 yıl
bekletmeyeni bulmak daha iyi bir fikir bence
- +1 yıl
bu köşede dursun bir yandanda araştırmalarımıza devam ederiz :)
- Yeni +1 yıl
Sorun beklemek değil ki geç cevap atmak ilgisizliğin sevgisizliğin bir göstergesi olarak kabul edilir bu nedenle bekleyeni huzursuz eder.
Mesaj yazıyor anında cevap veriyorum çevrim içi duruyor yarım saat sonra cevap veriyor bazen ertesi gün veriyor buda benim çok canımı sıkıyor ve soğuyorum bu telefonu eline alıyorsun illaki ver cevap bitsin he görüşmek istemiyor musun benim gibi dürüst ol yazma de çok mu zor kendini soğutarak ne eline geçiyor yanına geliyorum İzmit'ten İstanbul'a hemen bı bahane çıkıyor gel diyorsun geliyorum gelmiyorsun işimi gucumu bırakıp geliyorum ben senin işin için bakan devreye soktum müdürleri devreye soktum devleti soktum sen bir görüşmeyi bir cevap vermeyi bile tenezzül etmiyorsun
Oh be rahatladım azda olsa çok dolmusum kusura bakmayın teşekkürler141 Yorumla- +1 yıl
ilk adımı erkek atar , ilk mesajı erkek atar , ilk hediyeyi erkek alır
ilk güzel kelimeyi erkek söyler , ilk heyecanı erkek yaşatır
ama kızlar hala memnun olmazlar bu durumdan değişikkk :D332 Yorumla- +1 yıl
gelde artılama (:
- +1 yıl
eyvallah reis :D
- +1 yıl
Boyle bir durum olabildigi gibi tam tersi de mevcut..
Kiz hemen cevap veriyo atilan sms e hemen atliyor diye kiza takılan igrenc lakaplari bircok farkli erkekten duydum.
Uzun lafın kısası Türk erkeklerinim büyük bir çoğunluğunu adam yerine koymak bile saçma. . Yanlış anlamayın suc sizde degil , erkek çocuğunu bu kadar şımarık ve serbest yetiştiren ailelerde.123 Yorumla- +1 yıl
atılan sms e vaktinde cevap veriyo diye lakap takılmaz ama derdin lakapsa geç veriyor diye mahsustan olduğu hissettirildiğinde emin ol lakap takılma ihtimali daha yüksek, senin dediğin lakaplar kendine köpek gibi davranan erkekler için atlayıp adam gibi davranana şımarık tavır sergileyenlere takılıyor sms ten değil sırf sms vaktinde geldi diye lakap takacak ayardaki için sms teferruat konuştuğu adamla alakalıdır. o adam geç cevap verince farklı şekilde davranmaz rahat olun
- Yeni +1 yıl
Allah'ın gücüne gitmesin de Allahu Teala kadınları niye yarattı bilmiyorum ne kadar saçma gereksiz dedikoducu laf taşıyan şerefsiz adi bir varlık varsa bu ne şeytandır ne başka bir şeydir. Sadece kadınlardır bu dünyaya gelmesi en saçma olan şey kadınlardır. kendilerine bu devletin bu hükümetin verdiği sınırsız haklarla kendilerini vazgeçilmez ulaşılmaz bulunmaz Hint kumaşı değerli bir maden olarak görüyorlar. erkeklerin 9 katı seks isteyen bir varlıktan başka hiçbir şey değilsiniz
- Yeni +1 yıl
@Erkengordumhayatı Bu nasıl bir yorum ya? Akıl sağlığının yerinde olduğunu sanmıyorum. Annen kız kardeşin de bir kadın nasıl böyle ağır ithamlarda bulunursun? Aklım almıyor.! Önce şu yorumunu kaldır sonra git tedavi ol. Yazık çok yazık...
- +1 yıl
••••>>>>>>>...
Burdan cevabını geç verdiğim mesaj atan arkadaşlara sesleniyorum vallahi kötü bir amacım yok bilhassa geç cevap verenlere gıcık olurum fakat kullandığım yuxpinin tuşları aşırı küçük ve hızlı yazılmıyor tek sorunum bu İnankiiiii :D41 Yorumla- Yeni +1 yıl
Senin samimiyetine inandım. İkna ettin beni 😂
Gerçekten anlamıyorum. Kızların hepsi değil ama bazıları böyle geç cevap verirken sinirden ölesim geliyor. Hoşlandığım bir kız var gayet aramız iyidir hatta bu hafta kızı basip olursa, sinemaya falan götürücem. “Hayatından 2 saat falan çalmak istiyorum izninle dediğim zaman tamam olur. 2 de olur 3 de olur” diyen bir kız neden normal mesajlaşmalara saatlerce gec yazıyor onu anlamış değilim. Bende aynısını yapdım inadına. Sabahtan akşama kadar yazmadım akşam bir baktım napyorsun diye mesaj yazmış. Bende lanet olsun yufka yürekli saftirika anında olamasada 27 dk sonra cevap verdim ama yine aynı hamam aynı tas. Çözmüş değilim kız kendini benden soğutmaya çalışıyor nedir niyeti...
31 YorumlaEğer biri benim mesajıma geç cevap verdiyse ben de onun beklettiği kadar bekletirim o yüzden sen geç cevap yazıyor musun ona dikkat et.
43 Yorumla- +1 yıl
yooo
- +1 yıl
yazık sana
biz telefonu 3 kere çaldıktan sonra açan firdevs hanımın kızlarıyız !
81 Yorumla- +1 yıl
:))
- +1 yıl
Size bir soru,
erkekler neden geç cevap veriyor peki ?23 Yorumla- +1 yıl
ben vermiyorum ama verecem artık:)
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. hayır yaa gıcıklık değil ama yemegi hazırla kızım bulaşıgı yıka kızım ortalığı topla kızım misafir geldi çay demle kızım eee zaman mı var da atalım hemen olunca atıyoruz işte :D
22 Yorumlasevgili değiliz ama mesajlaşmak istiyor ilk sohbeti kendisi başlatır. Ama 2 günde 10 kelime konuşmayız. hep geç atar. Bende kendisi geç verdiği kadar iki kat daha verdim. Şimdide 5 dakikada bir veriyor. Konuşmayı bitiriyordum. Artık ama kendisi bitirmeki istemediği için bu süreyi azattı. sende aynısını yap değerini anlar o zaman
50 Yorumlaya jale ile ya fatma ile kounşuyordur. facebooktan beğenilerine bakıyordur. arkadaşıyla sohbet ediyordur. twit atıyordur annesi çağrmıştır ütü yapıyordur çamaşır asıyordur yemek yapıyordur televizyon izliyoprdur balkona çıkmış telefonu odaya bırakmış oturuyordur . telefonu sessize almıştır uyuyordur. egosunu tatmin ediyordur . daha saysan roman olur :)
20 YorumlaBu hangi kız olursa olsun hepsi öyle bence Çok değer verirsin seversin bir süre iyi güzel anında yanıt verir mesajlara ama sonra ne oluyorsa oluyor mesajlara geç cevap vermeye başlıyorlar, işi olsa bile işim var demeli ya da şu saatte konuşalım demeli bence çünkü ben aynı değeri vermiyor diye düşünürüm şu dakikadan sonra, valla herne olursa olsun seven insan illaki açıklama yapar gerisi boş ve geç yazmaz bekletmez bunları yapan sevmiyordur.🤚😊
30 Yorumla- +1 yıl
Ailesinden dolayı olabilir, trafiği yoğundur (diğer kızlar falan), takmıyordur, Vodafone kullanıyordur, vs vs.
30 Yorumla - +1 yıl
Mesaj gelir gelmez cevap verse,ona yavşayacağınızı bilip,önlemini alan,mesafeyi koruyan örnek alınası kızdır.
60 Yorumla biz geç yazınca trip atarlar anlamıyorum ki :) bizim işimiz olamazmı :)
40 Yorumlaben şahsen gördüğümde eğer ortam müsaitse cevaplıyorum ama bazen oyle oluyor ki gün içinde telefona bakma fırsatım olmuyor yani bilemicem milletin telefonuna biiir sğrğ mesaj yağıyor. banaysa mesaj atan yok gğnde 3 5 bildirirm geliyor sevmiyolar beni sanırım pek
00 Yorumla- +1 yıl
Soru soruları 1 yıl olmuş ama başıma gelen bir olay üzerine yazıyorum: belki sadece kırılmıştır, kırgınlığını bu şekilde belli ediyordur sana...
10 Yorumla - +1 yıl
erken cevap atınca kendilerini UCUZ , BASİT, EZİK zannediyorlar olay bundan ibaret
50 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
en nefret ettiğim insan tipi. biz bilmiyor muyuz bilerek geç yazdığını sanki. atom mu parçalıyorsun?
bu facebook'ta görüldü ibaresi geldiğinden beri daha da belli oldu ne mal oldukları71 Yorumla- +1 yıl
doğru:)
- Gizli Üye(30-35)9 ay
herkes önemsediği ölçüde çabuk döner. iş güç vs bunlar bence bir noktadan sonra anlamsız bahaneler.
önemseniyorsan, ne yapar eder döner.
şimdiki kızlar şımarık. bir diğer sebebi de bu
10 Yorumla - 9 ay
Yazmak isteyen her türlü yazıyor. Önemsemeyen de şu aşağıda gördüğüm cevaptaki gibi oluyor. Çantada, evde, dizide falan önemli değil yani.
00 Yorumla - +1 yıl
hic öyle birsey kasti yapmam ya işim vardır gec yazarım ya da dkasına geri yazarım
20 Yorumla Telefonun başında bekliyor imajı vermemek için
aslında görüpte geç yazıyo olabilirler bence20 YorumlaAynı Şeyi Yapdiğında Sana Trip Atıyosa. Dostum Dikkatli Ol. Ayarı vermissin Fakat Tam Alıştırmamışsın Kendini. Böyle Durumlarda Kendini Havalı Zannedene İmkânın varsa Bas Tekmeyi. Yoksa Kendini bir Anda Tekme Yemiş Pozisyonunda Bulursun.
30 YorumlaBana yapılmasını istemediğim bir şeyi baskasına yapmam. Bundan dolayı kim olursa olsun anında karşılık veririm. Zira bekletilmeyi sevmem
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
tv dekilere özeniyolar acayip özenti bu kızlar herşeyleri özentilik kendilerine has bişeyleri yok :P
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı. Nasıl ki Kız evi Naz evidir, Kız mesajı da Naz mesajıdır. Ama ben bekler miyim? Cıkh :D
20 Yorumla- +1 yıl
teknoloji özürlü olabilir,yada kızlar cok kararsızdır elbise secimi mesaj yazma flan filan :))
10 Yorumla - +1 yıl
Hele bir ayarla ondan sonra gor kım erken kım gec yazıyo :D
32 Yorumla- +1 yıl
buna guldum spartcuscu kardesım :D
- +1 yıl
saol kardesim final bolumunu bekliyorum o zamana kadar oyalaniyorum boyle seylerle iste
- Gizli Üye(18-24)9 ay
Valla Abi Kızların %99'U Hep Böyle O Sana 1 Gün Sonra Cevap Veriyorsa Sende Ona 3 Gün Sonra Cevap Yaz Bitmek Bilmeyen Egoları Yüzünden Ne Yapacağını Şaşırıyorlar
00 Yorumla Böyle yaparak karşı tarafın onu daha çok isteyeceğini düşünüyor, bilmiyor ki gıcık ettiğini
00 Yorumla- 9 ay
işi vardır belki siz niye her şeyi kendi üzerinize alınıyorsunuz
00 Yorumla Ben de dün sabah atmıştım. Hala cevap yok :) Boşver arkadaşım. Peşinden koşmaya gerek yok. İkinci mesajı artık bir daha ne zaman aklıma gerse atarım.
20 Yorumlamaksat gıcık etmek evt :D
42 Yorumla- +1 yıl
neden neden?
- +1 yıl
Size taktik veriyim ben de bu taktiği bir çok kez kullandım. Deyin ki: biraz bekleyebilirmisin? bana birisi mesaj atmiş da ona bakmam lazım dedikden sonra kim derse bir tane kız atmış deyin (ama her kızda işe yaramaz)
10 Yorumla çünkü ne zaman atarsam atayım anında yanıtı alıcam zevkli oluyo
ha ders vermek isteyip geç atan olursa bu sefer hiç alamayabilir tabi :) adaletsiz kabul23 Yorumla- +1 yıl
::)))duyun duyun
- Yeni +1 yıl
Emin ol birgün birinden hoşlanırsın o sana aynısını yapar o zaman dersin "vay ya demek işler hep istediğim gibi yürümüyormus"
- Yeni +1 yıl
Ve de böyle yaparak kaçırdığınız potansiyel iliskilerin farkında olsanız varya... Benim eski sevgilim gelip yanıma nasılsın ne yapıyorsun diye sohbet ediyordu. Normal mesaj atıyorsun cevap veriyordu sonra dedim ki sen diğer kızlar gibi değilsin egoist bir mal degilsin gel biz senle bir yola girelim ve her şey iyi gelişti.
Yani içinden geldiği davranmak varken, neden taktik arama peşine düşüyorsunuz. Karşıda ki insanın zihninde böyle yaparak asıl kötü bir imaj çiziyorsunuz..
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. bende hiç sevmem beklemeyi mesajda
11 Yorumla- +1 yıl
:)
- 7 ay
La gencolar ben bir şey diyim mi size geç yazıyorsa erken yazdığı biri vardır size zaman ayırmıyorsa zaman ayırdığı birileri vardır o yüzden takmayın ve ondan uzaklaşın 45 milyon kız var şansınız bitmedi
00 Yorumla Onların kendilerini bir halt sanmalarını sağlarsan geç cevap verirler tabi.
Ama haksızlık etmeyelim bazıları meşguller gerçekten :D10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
hahaha aynene ya beniki kızda yapıyor iki saat mesaj yok neyi düşünerek böyle yapıyorlar anlamıyorm sevdiğinede eminim ama bilemiyorum
10 Yorumla Bizim gbi zilyon tane adam mesaj atıyordur, beklemek normal... acı ve gerçek , hepimiz abazayız...
20 Yorumla- +1 yıl
merak edip üstüme daha çok düşsün diyedir :)
13 Yorumla- +1 yıl
aksine merak etmez ki sogur empati kurup hareket etmek lazim yoksa mutsuz olur ama haberi yok ben kendime boyle bir seyi istemem o yuzden yapmam.
- +1 yıl
+1000
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Valla kardeş başkasını sevıyo olabilir eğer karşında çok sevdiği olsa sen mesaj atmadan 10 tane atar.Emin ol bu kız sen olmasan sevdiği olsa ya da unutamadığı dakkada 10 mesaj atar.
21 Yorumla- +1 yıl
yok öyle bir ihtimal :)
- 9 ay
sevmiyordur, yedekte tutuyordur, senden daha önemli işleri vardır, senden daha değerli biri vardır. kısacası sen onun birtanesi degilsindir. bu kadar.
00 Yorumla - +1 yıl
takmıyordur sende takmayacaksın
21 Yorumla- +1 yıl
takmıcam evet
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
ağırdan alıyor işte kendini.. fazla üstüne düşmek istemiyor
05 Yorumla- +1 yıl
neden neden?
- Cevap sahibi+1 yıl
çünkü çok üstüne düşerse bir zaman sonra şımarabiliyor karşı taraf.. aşırı hevesli biri gibi de görünmek istemiyor olabilir
- +1 yıl
haaa ben niye hiç böyle şeyler düşünemiyorm acaba?:)
- Cevap sahibi+1 yıl
dalga mı geçiyosun?
- +1 yıl
yooo
- 9 ay
Bazı erkekler cidden çok sık boğaz ediyo. Yazacaksamda yazasım gelmiyo biraz salın kısa yazın ya okumaya eriniyo insna
00 Yorumla - 9 ay
Bana bunu sınıftan erkek arkadaşım yapıyor. Kendimi değersiz hissettiriyor. Bence onlar böyle yaparak kendini çok önemli hissettiriyor.
00 Yorumla - 9 ay
Çok çok biraz çok hevesli görünmemek için biraz bekletir ama birkaç saati de geçmez o da ilk zamanlar olur öyle değilse zaten geç
00 Yorumla - 9 ay
Ayy sen buna takılma sende yazma istersen cevapsız bırak ondan beklee biraz kızlarda erkekler gibidir kovalasın seni istiyorsa
00 Yorumla Olduğundan fazla değer verince oluyor bunlar. Silin hesabinizi o kendi değerinde birini bulsun
00 Yorumlaben büyüklerimin önünde mesajlaşmam saygıdan dolayı o yüzden enelde geç cevap veririm :)
02 Yorumla- +1 yıl
amanda aman nekadarda saygılıymış:)
- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar