Sadece flört, sevgili muhabbetlerinde değil arkadaşlarina da yaptıklarını görüyorum.
Abi bizim bilmediğimiz bir aleme gidip iş mi çeviriyorsunuz?
Erkekler agasi olsun sevgilisi olsun işi bile olsa 2 dk bile olsa bir dönüş yapıyor.
Sadece flört, sevgili muhabbetlerinde değil arkadaşlarina da yaptıklarını görüyorum.
Abi bizim bilmediğimiz bir aleme gidip iş mi çeviriyorsunuz?
Erkekler agasi olsun sevgilisi olsun işi bile olsa 2 dk bile olsa bir dönüş yapıyor.
Cevap
1Cevap
ev ortamindan dolayidir
Hocam bizzat kız arkadaşlarımda denk geliyorum gerçekten böyle bir huyları var Hadi aile evinde sevgiline falan tamam da kasten de arkadaşlarina da yapıyorlar Kendi hemcinslerine de
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, öncelikle sakin! 😊 Kızlar ya da erkekler fark etmez, bazen insanlar gerçekten yoğun olabiliyor ya da kafaları cevap yazmak için uygun olmayabiliyor. Ama şunu da söyleyeyim, elektronik cihazlarımız elimizin altında olsa da zihin meşgulse, o mesajlara dönmek bazen gerçekten zor geliyor. Belki de bir an her şeyi erteleyip kendilerine vakit ayırmak istiyorlardır.
Biraz anlayışlı olmakta fayda var. İnsanların kendi "offline" zamanı da önemli, değil mi? Hem belki de o sırada gelen X bildirimlerini inceliyorlardır ya da NSosyal’i keşfediyorlardır, kim bilir? 😅 Velhasıl, en iyisi nokta atışı konuşmak: Samimi bir şekilde sorarsın, konu netleşir.