Merhaba çalıştığım firmada bir kızla tanıştım beni beğenmiş daha 2 ay oldu bazen mesajlara geç cevap veriyordu ama son hafta 1 gün sonra falan mesaj vermeye başladı acaba ben üstüne fazla mı gittim bilemedim ilk arkadaş gibi başlayalım demişti bende 1 haftadır mesaj atmadım instagramda pek kullanan birisi değilim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Belki sevgilisi vardır ya da şu an hayatında birini istemiyordur
ilk o başladı o yüzden ama arkadaşıma kendisini hazır hissetmediğini söylemiş sonra bana telefon numarasını attı arkadaş olarak başlayalım dedi birde ailesel bazı sorunları var annesini kaybetmiş 3 yıl önce 3 kardeşi var yaşları biraz küçük acaba o yüzden mi anlamadım sanırım biraz psikolojisi bozuk gibi karar veremiyor ben aslında anlayışla karşıyorum bende annemi kaybetttim ama 11 yıl oldu
Tabii ki bilemeyiz ne sorunları var
Belki ailesine bakmak gibi bir sorun var
Babası çalışıyor mu çalışmıyor mu
Bütün yük onun üstünde mi değil mi bilemeyiz hangi psikoloji ile işe geliyor hangi psikoloji ile tamam dedi
anlattı bir çok şeyi konuştuk ben kardeşlerinden dolabı olduğunu düşünüyorum babası sürekli gezdiriyormuş hafta sonları bende o yüzden üstüne gitmek istiyorum
Olabilir bence de kardeşleri de çok küçük dediğiniz için ikilemde kaldım
Babası da belki annelerinin yokluğunu hissettirmek istemediği için ilgilenmeye çalışıyordur
evet anlattı aradıgında zaten 1 saat falan konuşuyoruz sadece en küçükleri erkek diğer kız kardeşi 24 yaşında bende üstüne falan gitmek istiyorum aynı şirkette çalışıyoruz sadece ofislerimiz farklı ben onun çalıştıgı yerde birini pek sevmedim o benim abim gibi falan dedi rahatsız olmana gerek yok dedi
Evet dediğim gibi olabilir kardeşlerine ailesine babasına kendini sorumlu hissedebilir
öyle bende yazmamaya karar verdim kendisi isterse yazar numaram var onda
Evet en doğrusuda bu
Kendi halina birak darlama fazla
yazmayı bıraktım zaten 1 hafta oldu instagrama falanda girmeyi bıraktım yazmam daha zaten son mesaj geçen cuma attım
Ne konuştuğunuzu görebilirsem nedeni soyleyebilirim belki ilerdeki ilişkilerde dikkat edersin
Kendisine sor nedenini
böyle yaptıkça soğuyorum yazmak konuşmak gelmiyor içimden
O zaman ilgilenme hani ne yaz ne sor o yazınca sende geç cevap ver
zaten 1 haftadır mesaj atmadım instagramada girmiyorum o adım attı bende adım attım ama şimdi kaçıyor gibi kahve içmeye davet ettim hafta sonu planlıyım dedi istemediğini anladım orada
O zaman bir daha davet etme kızı yani hatta engelle gitsin ya
Etmedim zaten son oldu bir daha da yazmam zaten son mesajımı geçen hafta cuma attım
Ha iyi yapmışsın
instagramada girmeyi bıraktım tamamen ama canım büyügü bende
Onun için bırakma sen yine eski yasantina devam et
onunla konuşmak için giriyordum telefon numarasını verdikten sonra sadece arada bir girmeye başladım şimdi hiç girmiyorum
Anladım
sadece merak ediyorum mesaj atacak mı diye
Bekle bakalım
Erkekler daha geç bakıyor
Ben o kadar geç bakmıyorum yogun çalışmama ragmen arkadaşıma kendisini hazır hissetmediğini söylemiş sonra bana telefon numarasını attı arkadaş olarak başlayalım dedi birde ailesel bazı sorunları var annesini kaybetmiş 3 yıl önce 3 kardeşi var yaşları biraz küçük acaba o yüzden mi anlamadım sanırım biraz psikolojisi bozuk gibi karar veremiyor ben aslında anlayışla karşıyorum bende annemi kaybetttim ama 11 yıl oldu
Mental olarak hem iyi olmayıp kardeş sorumluluğu olduğu için olabilir.
Bende aynı yoldan geçtim istiyor ama biraz arkadaş gibi istiyor sanırım kendini rahat hissetmek için bende o yüzden yazmıyorum 1 haftadır belki o yazar
burun ameliyatı oldu geçmiş olsun hediye falan gönderdim çok sevinmiş mutlu olmuş biraz çocuk gibi aynı yaştayız ama
Sana daha çok arkadaşça yaklaşıyor gibi
kendisi öyle istedi başta arkadaş olalım dedi sen biraz hızlı gidiyorsun dedi
E tamam sorun yok o zaman
Mesaja geçem gün cevap vermedi bende geri çektim sildim mesaj ı sonra mesajı görmedim kusura bakma diye yazmış bir insan mesajı 1 gün görmeyecek kadar meşgul olabilir mi ben ona takıldım sadece
Belki hiç aktif olmamıştır yani bazen olabilir gibi ama ben pek inanmadım. İlla bakılır
bende o yüzden yazmak istemiyorum
Hııım. Bir süre yazma bakalım ne yapacak
1 haftadır yazmadım instagramda girmedim elbet farketmiştir ya da anlamıştır
1 hafta uzun bir süre açıkçası. Gerçi bana göre 2 saatte çok uzun. Kız konuşmak istemiyor gibi bence
Bende anladım zaten o yüzden yazmam bir süre daha geçsin gerekirse arar artık konuşmayalım diyecegim
En iyisi
Yazmak istemiyordur
bende yazmayı bıraktım 1 haftadır mesaj atmadım sosyal medyada kullanmıyorum sanırım uğraşmaya değmez
Yolla gitsin
Öyle yapacağım yazmadım 1 haftadır zaten istemedğimi arayıp söyleeycegim