Peşini bırakırsan anahtar elden teslim, kapıda araba seni bekliyor dese tepkin ne olur? 😂

Peşini bırakırsan anahtar elden teslim, kapıda araba seni bekliyor dese tepkin ne olur? 😂
Lan bende araba alabilirim fakat oğlun gibisini bulamam.
Utanmıyor musun oğlunu mal ile takas etmeye?
Çok istiyorsan al araba senin olsun, sen aramızdan çekil.
Derim...
Baktım sözle de akıllanmıyor,
ben bilirim o cadıya neler yapacağımı 🧙♀️ 🎃
Vallaha çok cazip bir teklif ama bu zamanda bir sevgili bulmak daha zor gibi akaryakıt fiyatları vs bunlarıda göz önünde bulundurunca pek aklıma yatmadı bu iş, satıp bir iş kursam desen bu zamanda iş kurmakta riskli parayı yesen hazıra dağ dayanmaz. Ondan sonra sap gibi kalırım ortada, Yok teşekkür ederim ben kızınızı seviyorum rer reddederim.😆
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Senin çocuğunun değeri bir araba kadar basit mi derim sjjsj
Kadın herhalde dalga geçiyor diye düşünürdüm güler geçerdim ya 😃
Evide verirse olur😄
Teyzeciğim sen bu kadar film izlemese miydin acaba derdim herhalde. Sonra da oğlunu arayıp hayatımın dışına atardım. Kadın bu kadar kastıysa uzatmanın anlamı yok.
Kendi arabamdan başkasını kullanmam yasak olduğundan dolayı anahtarına dahi el sürmem. (İşitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle, şahsi araç harici başkasının aracını kullanmam yasak.)
Valla kemal sunal gibi hem sevgilimle konusur (durumdan gizlice haberdar eder) arabayı alirim hem de ayrilmam 🤣🤣🤣kadinin yaptigi buyuk saygisizlik
Tamam derdim. Sonra kıza anlatıp reddetmesini beklerdim.
Ama bu arada bir arabam daha olmuş olurdu.
Yok, böyle bir şeyi asla kabul etmem.
Çok istediğim bir araba olsa da gururuma yediremem, reddederim. Dik başlıyım negatif olmalıyım. ^^
Yallah derdim, arabası da onda kalsın çocuğu da. Karaktersiz insanlarla muhatap olma tenezzülünde bile bulunmam.
Arabayı feda ediyorsa demekki baya zengin der anahtarı kadinin suratına atar oğluna aşkım aşkım diye koşarım. 3 kuruş için pirinçten olmayalım.
Tabii ki böyle bir şeyi kabul etmezdim, benzin fiyatlarından haberin yok herhalde, arabayı alsam da süremezdim ki :)))
Olur derim, arabayı alırım sonra çocuğun bir daha peşinde koşarım böyle böyle para alırım kadından jssjjsj
Evet derdim tabi bekara eş boşamak meselesi benim ki sksndmsöös
Arabam var teşekkür ederim derim ama ailesi onaylamıyorsa o iş olmuyor sonra bozuluyor kesin bilgi
İstanbul'u üzerime yapsa yine sevgilim yine sevgilim
hayır araba filan istemıyorum araban senın olsun derım
Arabayı da alır öyle peşinden giderim jdjdgj
Sen sevgilimin yakasını bırak ben üstüne araba vericem derim
Ucuza kapatmış olur. Olmaz. Biraz daha artması gerekli
Arabasıda çocuğuda onun olsun
Kendine satın alıcak baska birini bulsun
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş