Bunlardan birisi de benim sanırım annemi özlerim ben ayrılamam😏😏

Ne işi var 😀biz ona torun yapacağız o da onlara patik örsün evinde
Annesi de gelsin ne olacak sanki eşimi mi kıracağım 😊
😁😁😁
Balayinda annemi e yuhh😂annesiyle gitsin dönmemek üzere🤦♀️
Ananı al git döndüğünde de boşanma evraklarını imzala derim.
Cevap
82Cevap
Şimdi elbette abes bir durum ama bunu teklif etmesinin sebebi ne annesinin ciddi bir rahatsızlığı mı var ölme ihtimali ya da ciddi alzeımer gibi psikolojik rahatsızlıklar gibi vs. bir sıkıntısı mı var hastaneye ya da bakım evine bırakamıyor ya da ne bileyim bakacak baktıracak durumu yokta gözünün önünden ayıramıyor mu yani hepsine bir çözüm yolu bulunur tabi de balayına gelmesini gerektiren şartlar mı var bunu bir değerlendirmek lazım. Ha gelmesini istemesinin sebebi ebeveynine ciddi bir bağımlılığı varsa mesela tamamen başka bir sıkıntısı varsa olmaz. Bu olay bu şekilde gelişse de ileride aynı sebepler farklı olaylar tekrarlanır. Hoş değil. Yoksa bende çok seviyorumdur. Ve gerçekten içimizden gelmiştir gelebilir. Yani balayı diye illa yalnız olunacak diye bir kural yok. Elbette planlanan hayal edilen canım cicim zamanları baş başa olunsun istenir. Ama asla gelemez diye düşünmem ben.
Ya, şimdi söz konusu benim annem olsa başka diyeceğim ama sanırım linç edilirim, ahahah...
Şaka bir yana, anneler candır, annemi büyüyünce gitmek istediği her yere gerekirse sırtımda götürürüm, çilekeş, elleri kınalı, yazması alalı anam... Bak yine gözümde tüttü.
Her neyse, bence anneler balayı konusunda aşırı (!) bir şekilde anlayış gösteriyorlardır zaten ahahahah :DD D:SDS
Balayı hariç her yere gelebilirler ama balayı söz konusu olunca bence zaten kendileri gelmezler :DDD
Eşim böyle bir şey teklif etse, kabul ederdim, sorun çıkacağını sanmam.
Elbette annesine verdiği değer ve sevgiye saygım sonsuz olur, ama ölçüyü kaçırması ÖLÇÜMÜ KACIRMAMA neden olabilir 😂
Seni tanıyorum galiba 😂😂
@ÖylesineBiR-i 🤔
Efoderler
Balayına eşim ve ben hariç kimseyle gitmedim 😀😀bu çok saçma olur.. anasına normalin üzerinde bagimli bir birey o evliliği sürdüremez zaten.. herşeyin yerini ve zamanını bilmek lazım dimi? Haaa süzme salak birini bulursan orası ayrı koca değil eşek niyetine kullanır gidersin
O zaman annesiyle birlikte gidebilir. Ben o şartlar altında hiçbir yere gitmem.
Koyun koyuna yatarız beraber aşkım hiç olur mu öyle şey derim.
Balayına annenle git ben gelmiyorum olur tabi evlendikten sonra söylerse evlenmeden önce derse eşim olamaz
O değil de teyzenin başka bir karikatürü var ona bayılıyorum
https://i.hizliresim.com/pbp5lN.jpg
Ailemden ayrı yaşamaya alışkın olduğum için işin b*kunu çıkarmam diye düşünüyorum. Aramıza yatsın tam olsun 😄 ama ailemiz de gelir hep birlikte tatil yaparsak güzel olabilir 😄
Yazık be kıyamam 😂😂 o zaman karşı dairelerde evlerde oturun :)
Balayında annenin ne işi var bence kendisi istemez gelmek
Neeeeuuoooüüüööööeeeee? :))
İyi olmadı beraber yat!
Tamam hayatım siz önden gidin ana kız beraber takılın bende işlerimi halledip geliyim derim.
Gidersem de sksnler
canım o zaman git ananın koynun da bir ömür uyu derim şutlarım yani geçmez valla bir ömür o insanla Allah yardımcın olsun :)
anında aldatır videosunu çeker hakime izletirim hemen boşasın diye
@albydrop başını alırlar evi yakarım
Ben anasiyla evlenmedim ya be işi var yanımızda anası gitsin evinde torunuićin hazirlik yapmaya başlasın boş oturmasın 😊
Ne ben böyle birşey derim ne de annem gelir.
Eşim olacak insan da zaten kendini biliyordur.
Anneni zikersin o zaman derim buna tek verilecek cevap bu skskks
😅😅😅 ya ne alaka derim tabi ki şindi garip olmazmı annenin gelmesi. Normal bir tatil değil bu balayı hem 😅😅
Arkadaş balayına anne ne alaka yav 🙄 balayı yiyişme zamanıdır hayır niyet kötü diyeceksen deme çünkü bir geleceği asimile ediyorsunuz 😂
Sakince annesinin gelmemesi gerektigi konusunda onunla konuşurum. :) ya da madem öyle bende annemi getiriyorum derim
Normal tatilde asla bir şey demem onun annesi benim de annemdir ama balayına bir zahmet başbaşa gidelim yani
Annesiyle birlikte yollarım ikisi yapsın balayını hadi eyv slsjs
Balayına gitmem annesiyle gitsin baş başa bakalım dönünce beni bulabiliyo mu
Al anneni onunla git o zaman balayına derdim kesin derdim yani 😄😄
Böyleleri hiç evlenmesin daha iyi
Elalemin çocuğunu büyütemicem bir de
Hee bir desinde gorur bak ben baska erkekle gitmiyo muyum
Yok artık ya ne yapacam annemi. Elimden mi tutturacam.
Hiç kimse öyle birşey demez dese de Kavga çıkar Eşler arasında soğuma olur. O kadar bencil birinin olduğunu düşünmüyorum
Gelmesin annesi diyenden daha zalim ve daha cahil kim ola bilir?
Başımın ustunde yeri var.
Balayınız içine etme derim direkt. Tatile gideceksek ilerki zamanlarda hep beraber gidilir
Kayinpederimle onlara gizliden tatil ayarlarim ve onlarda keyfine bakar bizde
Yok artik ya gitmeyelim o zaman evde gecirelim bal ayini ne diye masraf yapiyoruz😄
Ben alayına gidiyorum sen annenle balayına git derim 💃
Annemiz gitmem demem, annem de gelmek istemez zaten. Saçma sapan durumlar.
Sen bırak tıpış tıpış annesiyle balayına çıksın annesi ona dondurma çikolatalar alıp beslesin. evde de ikinizin arasına yatar artık :D hey allahım ne günlere kaldık
Hayatta gitmem balayina, insan rahat edemez kesinlikle, gelipte ah uh seslerinimi dinleyecek 😊
Anne cennettir anne güldür can dır Canan dır anne ağır gelmez ki bize anne bu dünyam ın en güzel yaşam sebebi
eee öhhhööö öhhhööö :-D :-D :-D
ananda mı bizimle yatacak (aynı evde) yani :-D
"Sen ve annene iyi eğlenceler. Ben de âlemlere tek başıma akmaya gidiyorum." derim😏
Bundan sonraki hayatında annen ile mutlu seneler der boşanma davası açarım.
farketmez ama annesi hiç hoşuna gitmeyecek sesler duyar
Olur. Ona da rezervasyon yaptiralim derim. Kayinpeder de gelsin yalniz kalmasin.
Kizinin inlemelerini duymak istiyorsa buyursun gelsin..)
Olur mu oyle sey annesiyle aynı evde kalabiliriz belkı ama balayında yanımızda olmasın bari 😂😂😂
eşimin annesi benim de annemdir ama abartmamak lazım
İyi o zaman. eşinle yatarken annen de aranızda uyusun. çok saçma bir düşüncen var
öyleyse siz gidin ben arkadaşlarla bodrum yapayım dönüşte evde buluşuruz
O kadar da değil ben gitmiyorum sen annenle git derim böyle çocukça davranan biriyle yapamam soğurum
Annenle babana da bir tatil ayarlayalım derim baş başa kalsınlar
👍👍👍
😯 diyecek bişey bulamadım karı evinde kalsın yani 😅
Tamam gelebilir ama ona başka oda tutarım diye koşul koyarım.
Konulu mu çekiyoruz hayirdir aw o nasil bir istektir annesi guzelse sikinti yok 2v1 atarim
Eksi.
Grup mu yapıcaz derim artık ya anlar ya anlar. Şaka bir yana da anne ile balayı olmaz kabul etmem. Sözümü ya dinler ya da balayını evde yaparız.
Gelsin sen ananla bende anamla bir odada kalırız derim
Iyi ananla git bana gerek yok ben gelmiyorum boşa masraf çıkmasın derdim
Adliyeye doğru. Ha bide öyle bir adamla evlenmem ben
Çok saçma bence oldu olacak yatak odasına da gelsin
Allah fikir versin. Annesiz birşey yapamıyorsan evlenmiceksin ozaman.
Evlenmeyecegim icin öyle bir derdim yok. Ama olursada kabul ederim oteli kapattiririm.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar