Annem babam ayrı. Aile ortamım olmadı gene de güzel bi aile kurucam kendime söz verdim. Hayatıma biri girdi çok seviyorum ciddi ilişkimiz var. Annemin içi rahat olsun diye konuşturdum onları her şeyden haberi var. Ki bu kadın bir şey bilmeyi hak etmiyor. Bugün erkek arkadaşımın ailesi yakınlardayken yemeğe çağırdı kızımız gelsin tanışalım dedi. Yemek yedik birlikte çok az oturdum kız kardeşleri annesi ben erkek arkadaşım banası vs. Sonra kalktım gittim. Anneme ordayken söyledim gittiğimi" Sen eve gidecek kadar azmıissun allah be lanı versin ap Tal sa lak yazdı " Çocuk her şeyi okudu çok utandım. Hep düzgün aile ortamım olsun diye uğraştım ama ana ana değil baba baba değil üzgünüm saklayamadım. Bugüne kadar dayakla kendi kendime büyüdüm
Güncellemeler
+1 yıl
Baş başa değildik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Valla herkes anne olmamalı. Bir insan sırf anne diye ağzına geleni de sayamaz. Aynı dertten bende de var. Geçen gün saçma sebepten bir sürü küfür etti, küsüz şimdi. Anne de olsa haddini bilecek, hiç takılma
Kaderimiz bu ya maalesef. İstedim ki aile gibi dursunlar on dakika
Duramazlar çünkü kaos seviyorlar. Her an diken üstünde olmak çok zor. Düğünü iple çekiyorum ben de
Allah seninde yardımcın olsun inşallah kurtuluruz
Amiiin inşallah
Ben çok utandım çocuk ailesi düzgün değil der kesin
Çocuk az çok anlamıştır, bence seni seviyorsa sorun etmez. Aksine hemen evlenmek ister, bizde öyle oldu
çocuk ailesi ile tanıştırmış gayet samimi umarim tez vakitte istedigin yuvayi kurarsin