Bir anne kızına bunları söyler mi?

annemle sürekli kavga ediyoruz annem beni diğer 3 çocuğundan çok ayrı tutuyr ben ne istese yapıyorum oysa :( bana duoki ' sen benim en büyük hatamsin,keşke olmasaydın,niye olsaduysan''..bunları diyip duruyor bana hergğn ağlıyorum pencereden bksam ne bakiyosun diyor balkona bile çıkartmıyor bi bakkala gittim diye bana demediğini bırakmadı ben 18 yaşımdayım ve annem bu yaşta beni dövüyorr hırpalıyor bugünde dayak yedim ağlamaktan yastığım ıslanmıştı uyuyamadım burnum gözlerim kıpkırmızı olmuştu..abim ne derse inanıyor bi erkekle konuşsam öldürüyorlar beni arkadaşım olsa bbile.ağlıyorum hala okad bıktımki hayattan annem babam kimse beni svmiyor bana şidddet uyguluyorlar hiiç birşeyde yapmıyorum ne dese tamam anne hmm deyip geçiyorum üzmemk için ama bana ''anne deme bana''bile diyor bazen ''ol ,allah belanı versin'''diyr..bir anne kızına o..faise falan der mi ? annem diyor çok yoruldum intihara kadar gitttim allahtan korktum..içim okadar doluki kimsem yok anlatack bari size anlatayım dedim nolur sizde bisyler deyin? daynamıyorum ölmek istiyorum..:( :'(?

oof..off
Güncellemeler
+1 yıl
kimse beni anlamıyor mu ? polis diyosunuz ama beni er yada geç verirler naparım sonra dahada kötü olur herşey..bana inanmayanlar var ama yasamayan bilemez..
Bir anne kızına bunları söyler mi?