Aşk İlişkileri konusunda 963 cevap paylaştı. iste aklı kullanıp birde 'bak sakın ailenden kacmak icin evlenme' diyoruz ama bir umut düsünüyor insanlar evlensem kurtulurmuyum diye..kimi aile varki üniversite de okusan bitirip cok iyi bir is bulsan da kendi hayatını kurmana izin vermiyor bir sekilde herseye köstek engel oluyor,özellikle de kızlar iste buyüzden evlensem mi diye bile düsünüyor..
durumuna cok fazla üzüldüm yorumları cevapları okudum daha farklı birsey söylemek adına ama cokta birsey gelmedi aklıma..
18 yasındasın.. akrabana fala ulasamazmısın birsekilde? ya da söyle bisey yapsak kurtulus olur mu bilmiyorum ama,cok ciddiyim acıkcası da evde bir kavga cıkar ve cıkarmadan öcne de istersen bana ya da baska brisine güvendiğin birisine ev adresini ver polisi arayalım sikayet edelim polis bassın,belki bir care seni o evden cıkarırlar arayan kisi de hergün kız dayak yiyor o kızı o evden alın dese..
öyle bir ülke ki 18 yasımızdan sonra sığınabileceğimiz pek biryer kalmıyor.. ama inan okadar üzüldüm ki elimde olsa kendi kapımı acarım.. yani polis geldi aklıma..,
birde bir arkadas esra erol demis evet bir dene bence de ne kaybedersin ki? televizyna cıkmaksa sorun 1 kere 2 kere tvye cıkarsın ama milyon kere dayak yemekten kan kusmaktan kurtulursun15 Yorumla- +1 yıl
guzelim ailede bir iki tane psikopat olur komple olmaz haksizmiyim
Soran+1 yılbla polis olmaz er yada ggeç beni verirler ellerine geri esra erol dneiycm olmadı gidiyorum be abla..
Soran+1 yıledemessin abla anlasan sen beni kurtramassın bua bi zindan bana ya ölüm cıkar yada gelinliğin.
En İyi Cevaplar
+1 yıl18 yaşındasın onların egemenliğinde değilsin gördüğün şiddeti güvenilir bir yere bildir araştırılır belkide ailen öz olmaya bilir annenin akli dengesinde sorun olsa sadece sana değil tüm çocuklarına yaşatırdı ama sadece sana yapmasında bir sorun var gibi. bende annemle tartışıyorum bir birimizi kırıyoruz ama barışınca bitiyor her anne kız kavga eder yaşları kaç olursa olsun ama bu konuda sakın intihar kaçmak v.s. gibi şeyler düşünme. hata olur Allah yardımcın olsun. korkma güçlü ol şiddet ülkemizde suç ve sen çocuk değilsin dediğim gibi araştır güvenli bir yerden yardım iste.bu saatte nete girdiğine göre net kullanabiliyosun. nette bi sürü bilgi var yardım kurumlarıyla ilgili
04 Yorumla
Soran+1 yılesra erola basvurcam ama korkuyorum genede gei verirler diye
Soran+1 yıltek carem o ztn
- +1 yıl
saçmalamayın hangi suçlu kamera karşısında kabul eder suçunu. kızım sen araştır ggogleye yaz aile içi şiddette çocuklara destek veren kurumlar gibi bişeyler yaz araştır koskoca kızsın yaadıkların gerçekse çabala ama can sıkıntısından yazdınsa bu yazıyı kimsenin vicdanını boş yere sızlatma
Allah'a dua etmekten bir an olsun vazgeçme. Biraz daha sabır güzel arkadaşım, üzme kendini, ağlama, o güzel gözlerini yorma artık. Ben inanıyorum, senin gibi birinin Allah her zaman yanındadır. Sen bu acıları çekiyorsun ya, birgün o kadar mutlu olacaksın, o kadar sevip sevileceksin ki sen bile şaşıracaksın. Dertleşmek istersen ben de buradaki diğer arkadaşlar gibi hep yanında oluruz. Ben yaşamadım senin gibi birşey ama kendimi başkalarının yerine koyup neler hissettiklerini anlayabiliyorum. Dediğim gibi sakın üzülme artık. Bütün bunlar bitmek üzere olan kötü zamanların. Yakında tertemiz, mutluluk dolu bir hayatın olacak, ben inanıyorum!
00 Yorumla
Ya senin bu halin ne böyle ? Sen ölmüşün akandan ağlayanın yok.Kendine gel ya,topla kendini.Böyle ağlayıp sızlarsan daha çok üstüne gelir.Akıllı ol kafanı kullan,öyle bi insanla hoş dille konuşulmaz,baban sağmıdır bilemem babanla veya abinle konuş,haketmiyorm vs. de. Muhtemelen annenin sinirleri bozktur, akli dengesinde problem vardır ( gücenme ) bunlar aşılamıcak problemler değil.Bundan kurtulmak için sakın kendine veya hayatını yakıcak şeyler yapma,evlilik evden kaçma gibsinden.Sadece zamana bırak herşey.Böyle ağlayıp üzerek ancak kendine zarar verirsin.Muhakkak herşey yoluna giricektir.Su akar yolunu bulur,ferah ol
019 Yorumla
Soran+1 yılgörsen abi bi halimi bu kadar rht yazamassın :( bugğn sacımı yoldu tararken bir avuç saç heryerim mor..abimde öylee babmda anneme bişy demezz hiç kimse yok benim kimsem yok kime ne anlatabilirim :(( öyle canım ynıyoki...
- +1 yıl
Güzel kardeşim,bana bak bak vallahi gerildim. Ulan bi insanın annesi nasıl evladına böyle bişey yapar ! Ya git şikayet et dicem ailendir olmaz , hadi annen öyle yapıyo abin baban nasıl ses çıkarmıyo anlamıyorm. Ya bunlar senin hayatını mahveder güzelim ya.adam akıllı oturup düşünüp bi yol bulmak lazm sana
Soran+1 yıldüşündüm senelerce...ağlıyorum abi hep ağlamktan baska carem yok görsen yemk yemiyorum kemiklerm syılır..anne nolur vurma diyorum sus köpek diyo bana canım yanıyor abii cok hmde okdr zorkii okdr iiğrencki ..tek carem kldı bi avuç hap..
Soran+1 yılsaooll...bana dua et nolursunn mahvoluyoum gnden güne eriyorum bn..
Soran+1 yılsaolasınn ins ozmn kdr varolurum...
Soran+1 yılbenn o 2-3 senede neler ysarım sen bunu dusundun mu ?
Soran+1 yılbi görsen evde halimi bi görsen sen hiç her yeri mor cınak izleri bi genc kız gördün mü ?
Soran+1 yılutanıyrum...
Soran+1 yıltamam bkle atcam
Soran+1 yılabi bksan bi mesaj cok sık gönderemiyom
- +1 yıl
Aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Annem ve babam psikopat, narsist, ruh hastası. Ama ben boyun eğmedim eğmem de. 18 yaşındayım şimdiye kadar anneme her leyi anlatmışımdır ama güvenini asla kazanamadım asla. Balkona çıksam kimi çağırdın der bana. Babam desem gerçekten yok ekonomik, psikolojik ve fiziksel şiddet her şey var. Ama ben asla boyun eğmedim bu yıl gidip bir daha arkama bakmayacağım. Saygı sevgi hak edilene verilir. Anne baba hakkı diye bir yalan var bu onun içine girmiyor vicdan yapma. Bencil ol sen de. Bana her gün git intihar et diyorlar ama gitmemi istemiyorlar çünkü elalem ne der diye yaşıyorlar. Sinir hastasıyım ve bipolar bozukluk var ben de. İntihar etmeye o kadar meyilliyim ki fakat hee zaman kendime bunlar beni yıkmaz derim çünkü onlar benim için bit şey ifade etmiyor. Senin için de etmemeli onlar senin hiçbir şeyin anlıyor musun? Cahil insanlar onlar. Bırak gitsin bırak. Onlarsız daha mutlu olursun ama ben yapamam diyorsan bağımlı olmulsun demektir işte bundan kurtulmaya çalış ve cesaret et git uzaklaş. Eminim iyileşeceksin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılöz annense nasıl öyle davranabiliyo
ha birde şu beklenmeyen bir bebektin belki yanlış zamanda dünyaya geldin ama yinede bu senin annenin kanı canı olduğun gerçeğini değiştirmez. doğumda çocuğa ısnamamak soğumak diye bişey var diye duymuştum demekki sizinki o hesap. yaşın 18 olmuş okulun varsa onu bitirip yolunu çizersin yoksa hayırlı bi kısmetin olursa evlen çekilmez böyle çünkü allah sabır versin22 Yorumla
Soran+1 yılsaol...ne diyebilirim bn dusundum bişyle kutulcam bu hytttan
- +1 yıl
kendine zarar verme sakın
kusura bakma canım ama asla anneler böyle bir şey yapmaz bunu yapsa dahi bile anne ya üveydir ya psikolojisi bozulmuştur bunalıma girmiştir. canım annenin seni sevmediği seni 3çocugundan ayrı tutuğu sana oyle geliyor benim annemde ablamı çok seviyor gibi geliyor bende senin gibi isyan ediyorum sonradan pişman oluyorum düneyinde annem ablamı daha çok seviyor gibi geldi bna ama bugun hastaydım annem kıyamadı bana başımı annem yikadi 15 yaşimda olmama ragmen ANNELER CANIMIZDIR CiĞERİMİZDİR Kıymetini bilin Bİ DeLilik Yapıpta canına kıyma SONRA pişman olursun (son pişmanlıkta fayda etmez)
10 Yorumlahemen hemen genel kız hayatı, özel sayılmazsın. yapıcağın tek şey var burslu okuyup başarılı olduğunu göstericek mezun olucak sonrada başarılı bir hatun olucaksın. yoksa hayatta birşeyi seçemez seçilirsin... bu bunalımla kadınlığa başvurursan genel bekaret manyağı namus delisi bir o*ya dönüşürsün. bok gibi yaşıyorsun ben burada kederlendim.
02 Yorumla
Soran+1 yıloff abi off ...
+1 yıloff kötü oldum okurken yazını neden böyle bir ailen var anlam veremedim insan çocuğuna nasıl böyle davranır aklım almadı yaa 18 yaşında gencecik kızsın bu durumu sen nasıl kaldırabilirsin ki nereye kadar allah sabır versin sana neyap net dayan sabret bu kötü günler greide kalır insallah allaha dua et sürekli tamam mı
04 Yorumla
Soran+1 yılnamaz kılıyorum abla artık allah korkum var ama artık dayanamıyorum...
- +1 yıl
ya ben senin için çok üzüldüm durumuna dayanmaya çalış geçecek bak gör bırakma kendini
Soran+1 yılah ahh bi görsenn can dayanır mı...
- +1 yıl
şu üzüntüne çok çare bulmak isterdim ama Allahtan umut kesilmez sürekli dua et ok allah yardım edecek sana bak yakındaaa
Güzek kardeşim bu hayatda herşey insanlar için var, acı tatlı, ama eminimki bu gibi zorluklar seni bu hayatın acımasız taraflarına karşı dahada güçlü kılcak, belkide şuan için böylesi hayırlıdır.
Umarım herşey düzelir, sıkma güzel canını17 Yorumla
Soran+1 yılsaol abii ne diyim
Soran+1 yılbn buldum yolumu abii..
Soran+1 yılbir avuç hap..
- +1 yıl
ölmezsen napıcan bunun hesabınıda sorarlar yaşarsan iyi düşün.
eğer dediklerin gerçekse bir fırsatını bulup çık dışarı ve kendine güven polise git durumunu anlat ben o eve gitmek istemiyorum de artık 18 yaşındasın ve reşitsin seni zorlayamazlar da artık devlet sana sahip çıkacaktır.
04 Yorumla
Soran+1 yıldoğruysa mı? abla ne diyon sen burda canım yanıyo bnim canım..
Soran+1 yılpolise giderim gitmesine bi şekilde ama geri verirler emim snraa daha kötü olur..
yaşın 18 madem ya üniversiteye başka şehire git ya da başka şehirde çalışmaya başla artık ailenle oturmak zorunda değilsin. Eğer can güvenliği tehliken varsa da git mahkemeye başvur bu iddialarını kanıtladıktan sonra.
03 Yorumla
Soran+1 yılokadr kolay değil adımımı atamıyorumki kapıdan..okuldanda aldılar benii :((
Soran+1 yılabi cıkamıyorum biyere gidemiyorum ağlamktn baska yoldaşım yok..
+1 yılo dediğin lafı annemde bana dedi ve gerçekten çok kırıcı oluyo dövmedi annem ama bende hep kavga ederim bnde kızı olmadığımı düşünüyorum ölesinidri belki.üniversiteye kadar bekle benim gibi yatılı okula gidersin ..
00 Yorumla
+1 yılkurumlar var onlara başvur sadece polise gitmen çözüm olmaz gizlice araştır ara bilgi al. sonra git şikayette bulun yatılı okuturlar burslu ve iş imkanı tanırlar sende kafan rahat yaşarsın en azından
00 Yorumla
+1 yılimtihan dunyasındayız. sabret elbetki gün gelicek yuuzn gülücek.. Allahtan onlardan yaptklrı zulümlern kat kat fazlasını alıcaktr. dua et. hc beddua etme
00 Yorumla
+1 yılBen de seninle tupa tıp aynı şeyleri yaşıyorum. İntihar etmek istiyorum ve bu gidişle de edicem. Ben bittim. Çok yalnızım.
10 Yorumla
+1 yılEsra Erol'u ara.Çok ötüyor öyle yapıyoruz böyle yapıyoruz diye.Bence oraya başvur.Kadın sığınma evleri falan varmış.Gözetim altında tutarlar.
011 Yorumla
Soran+1 yılnasıl ararımki telefonum bile yok benim kimsem yok ...
- +1 yıl
bilgisayardan ulaş
- +1 yıl
Orasıda doğru.Bak şuan internettesin işte.Sitesinden iletişim bölümü vardır.Ordan mesaj yollamayı dene.
Soran+1 yılemin misiniz iyi olur mu herşey düzelir mi sra eve gönderirlerse mahvolurum..
- +1 yıl
Polisede gitsen akşamı eve gönderecek.Bişey yapmazlar.
Soran+1 yılesra erolda diorum basvursm eve göndeirlerse ya geri
- +1 yıl
Neden göndersin?Yardım etmeye çalışıyo.Yada öyle görünmeye çalışıyordaolabilir.Denemekte fayda var.Eğer bunları gerçekten yaşıyorsan denemelisin.
Soran+1 yılkorkuyorum ama carem yok eve dönersem geri hery daha kötü olck
- +1 yıl
Evet.Dur bakalım.Allah büyüktür gün doğmadan neler doğar.
Soran+1 yıldayanmıyorumki abii artık..
- +1 yıl
Allah sabredenlerle beraberdir.
psikoloğa git. ailnende sende psikoloğa görünün. sen götüremiyorsan tanıdığın yada akraban olan seni anlayan bir büyükten yardım iste o götürsün
01 Yorumla
Soran+1 yılcok istedim ablaa bi bilsen kaç kez dayak yedim bide buneden..
bana özelden numaranı yazarmısın eger söylediklerin gerçekse hemen çık o evden
05 Yorumla
Soran+1 yılnumaram mı var sanıyosun ...adımımı atamıyorumki evden cama cıkamıyrum bn..
Soran+1 yılkorkuyorum nasıl güvencem...
Soran+1 yıldua edin baska bişy istemem
+1 yılCanimm simdi nasilsin? Düzeldimi hersey? Cok mrrak ettim görsende cvplasan
00 Yorumlaöncelikle sakin ol . yanlıs anlama ama üvey olabilirsin. durumuna üzüldüm . bu durumda yapılabilecek en iyi sey evlenmek yok mu sevdigin biri
110 Yorumla
Soran+1 yılevden dısarı cıktığım yokki birini seviyim
Soran+1 yılbinde bir giriyorum aksam falan onlar uyyunca nasıl bulcam bulsamda kacırsa keske bni..
Soran+1 yıloff abi of..
Soran+1 yılmorçatı ney
Gizli Üye(30-35)+1 yılevden kacmaya falan kalkma sakin evden kacan kizlarin sonunu hepmiz biliyoruz sabrtemeye calis bol bol dua et allahtan yardim dile
hic mi guvenebilicegin kimsen yok ?12 Yorumla
Soran+1 yılarkdaşım bile yok..
Cevap sahibi+1 yılhmm sana yardim etmeyi cok isterdim ama nasil ?
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızım bak milletle dalga geçme eğer bunlar gerçekse tek çaren polise gitmek ama yorumlarına bakıyorum kapı dısarı cıkamıyosun telefon yok ama pc elinde nasıl oluyo anlamadım.
04 Yorumla
Soran+1 yılbigün ins yasarsında anlarsın...
Cevap sahibi+1 yıleger dalgaysa bu yaptıgın sende beterini yasarsın inş.
- +1 yıl
beddua etme soran
+1 yılumarim paranoyak degilsjn cunku hicbir anne oz kizina oyle seyler yapmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılcanım sıkıldı okdr yazdım diimi..
valla ne desem bilemedim :( ekle istersen beni canım...
04 Yorumla
Soran+1 yılablaa girememki giremiyorumki cok nadir gecee bi kez souruym dedim bunaldım
Soran+1 yılsaol abla ilgin için
+1 yılEsra Erola başvur tatlım.programa çıktıktan sonra seni otele yerleştirir.Eve yollamıyor.
00 Yorumla
+1 yılyok mu bir akraban komşun durumunu gören biri ancak şikayet edebilirler annenle babanı
03 Yorumla
Soran+1 yılevin içinde ne görcekler aabla ...ama canım acıyor yüreim hala ağlıyorum..
- +1 yıl
ya yokmu bir akraban bir büyüğün böyle böyle yaşıyorum bu sorunlar oluyor yardım isteyebileceğin biri
Soran+1 yılanneme sormazlar mı sorarlar inkar eder.. nolck snra gene benş döver..
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnen seni bu kadar dövüyorda senin elin armut topluyor sanırsam?
213 Yorumla
Soran+1 yılabi nasıl vururum ben anneme :(
Cevap sahibi+1 yılYalandan konu açıyorsun yaratıcı ol bari, daha kafes maçı yaptıracaktık.
Soran+1 yılbosu bosuna mı bukdr yazdım ins bigün yasarsan anlarsın bni..
Cevap sahibi+1 yılTelefonun yok, dışarı bırakmıyorlar ama bu saate kadar internettesin öyle mi? 30 IQ'luk beyninle çocuk kandırıyorsun galiba.
Soran+1 yılins yasarsın baska bişy demiyorum
Cevap sahibi+1 yıltamam canım bska bsey dme.
- +1 yıl
sen snaa yardım edilsin istemiyosun.
Soran+1 yılhmm ne demessinn.. yassasan nedir anlarsın anne korkusu
- +1 yıl
Annen Allahtan büyük mü haşa töbe yarabbim. senin bu veryansınlarını Allah biliyo görüyo annen allahın zulmüne ugramazmı sanırsın..
Soran+1 yılben ne olurum annem akıllanan kdr peki
Cevap sahibi+1 yılÇocukla çocuk olmayın gençler, annesi uyuyordur şimdi. Buda burada atıp tutuyor kadının arkasından. Canın sıkılıyorsa film önerelim izle.
- +1 yıl
ya tamam olmayan yasanmayan seyler değilde yani yok yorumlar saçma sapan tutarsız. yersiz. yani bu kadar yasak arasında pc el sürdürmemeleri lazım kaldıki pc senin yakınında bırakmazlar yaa deli olduk burda..
Cevap sahibi+1 yılAnnesi değilse de buradan biri döver bunu birazdan.
+1 yılüşenmeyip bukadar şey yazmanızı takdir ediyorum . bi insanın başına bu kadar şey geliyorken ks'de ne işi olabilir ben onu anlamıyorum . burdan gelecek hayır Allahtan gelsin
319 Yorumla- +1 yıl
Eksini bıraktım, çıkarken almayı unutma.
Soran+1 yılnapıyım abi kime anlatıyım kimsem yokki..
- +1 yıl
artılanmak istesek birilerini yalardık ne kimseyi ekliyorum ne de kimse umrumda basın anasını satim
- +1 yıl
burda da sana çok yardımcı olurlar eğer dalga geçmekten fırsat bulurlarsa ;) intihar etme de naparsan yap
- +1 yıl
üvey olma ihtimalin var mı ?
- +1 yıl
adını soyadını adresini ver polisi arıyalım
- +1 yıl
özelden mesaj at
Soran+1 yılyok abla olamam cunku benziyorum yüzüm ayak yapım falan..
- +1 yıl
diğer yazdıklarıma cevap yazarsan yardımcı oluruz
Soran+1 yılya gelirler gelemsine ama geri nolcak eve verckler beni snrası daha kötü anlamıyosunuz bni..
- +1 yıl
ya kızım reşitsin istersen göndermezler seni geriye. niye böyle düşünüyosun.
Soran+1 yılabla cok sorusturdum anlasana annem i gectim babam vurur beni..
- +1 yıl
çay sölim mi ? abicim git devlete sığın muhatap bulamazsan at kendini bi kameranın önüne bana yardım etmiyolar de bak nası hayırsever olurlar ozamn kamera mucizevi bir alettir
- +1 yıl
yani şimdi bunları anlatıyosun ok. derman söylüyoruz yardım edelim diyoruz yok. napalım ablacım senin için çaresiz bıraktın bizi napalım yani gece gece asabım bozuldu yaaaaaaa...
- +1 yıl
dimi ama, kaç şeker olsun ?
- +1 yıl
bu kadar insanı boş yere konusturup yalan dolan anlatıyosan Allah senden sorsun bunu başka biişey demiyorum.
- +1 yıl
görünmez falanım ben heralde yaa hayy allah sesli güldüm
Soran+1 yılbigün öyle olki kızına yapasın snde yasada gör neymiş uydumk haa burda öyle nm sıkıldı uzun uunzn yazdım dimi
- +1 yıl
yahu farkındamısınız bilmiyorum ama bura benim duvarım nezaketen bir selam verin bari be
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvden kac ne hali varsa gorsun bnde hic sevmiyorum beyinsizi teki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bu hikayeyi biliyorum.
Sonunda kızla çocuk evleniyor beyler21 YorumlaPolise git, ''şiddet görüyorum'' de..
07 Yorumla
Soran+1 yıleve gelince öldürrüler beni..
Soran+1 yılnasıl olsa eve gönderiler abi..
Soran+1 yılahh abi ahh bi görsen durumu ne özgürlüğü ne ekonomiği ..evden adım atamıyorum
Soran+1 yılsaol genede..
+1 yılAllah seni sınıyor sabret
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpc kullanmana nasıl izin veriyo ?*
04 Yorumla
Soran+1 yılgec giriyorum şu an ..
Cevap sahibi+1 yılo zaman buara girene kadar esra erol a ulaş internetten. yada polise ne işin var burada kızım
- +1 yıl
hakket yaa bende onu düşünüyodum.. pc yi nasıl kullanıyo telefondan daha zor..
Soran+1 yılbi bilseniz keske görsenizde böyle rht konusa bilsenizz benim bnden baska kimsem yok..
Birtanem. Ben sana inaniyorum.
00 Yorumla
+1 yılöldür onu bence
10 Yorumlacahillik..
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası