"Kedin çok güzel, bana versene" diyen sevgilinize ne cevap verirsiniz? 
Bi kere de miyavla be.. 🦁

#SelamGençlik 🍀🍀
Evcil hayvanlar yaşadıkları ve alıştıkları ortamdan ve çok sevip bağlandıkları sahiplerinden aniden ayrılınca depresyona giriyorlar, hastalanabiliyorlar böyle bir risk içeren bir muameleyi kimsenin hatırına yapmam zaten o kadar bilinçsizce bir teklifte bulunan Recep İvedik meşrepli biridir ancak.
"Hişt, kedi çok güzelmiş versene guselim ben kedileri çok severim laaaayn"
"Tabiki aşkom sen gerçek bir hayvanseversin "
Ertesi gün telefon gelir
"Evime gelsene senin kedi kıpramıyoo, ne oldu buna böyle çok kaprisli yaa, oysaki dün sadece üzerine oturmuşum farkedince hemen kalktım beş saat sonra"
"Sana bütün kediler feda olsun aşkosuu"
Velhasılı kelam, ben kedimi kıskanırım ve konforuna dikkat ederim. Kimse heveslenmesin, net..🍀🍀
#TubaSueda ✌️✌️🍀🍀
Veremem benimki çok kaprisli gün içinde evde kimse olmayınca bile geldiğimizde kızıyor, başka bir eve giderse depresyona girer. 😌 Sevgilime başka sahiplenmesini öneririm. 🌸
Cevap
13Cevap
Kendine aynısından gidip sahiplensin ben neden benimkini vereyim. Eğer bir hayvan sahiplendiysem onu çok fazla seviyorum demektir veremem.
Baktığım bir hayvan yok. Ama olmuş olsaydı da vermezdim.
Evcil hayvanım yok ama olsaydı köpek olurdu ve verirdim
Bağ kurmuşsam direk onla bağımız var derim anlayışla karşılar heralde çocuk değildir ya😃
Veririm takılsın onunkiyle😄
Kedim yok ama köpeğim var sevgilim olursa köpeğimle aramızdaki bağı bilir ve istememesi gerektiğinden de adı gibi emin olur
Benim yok ama çok severim isteseydi vermem tabiki nasıl veririm o da gidip sahiplensin daha güzel olur
Kendime de bir tane alırım ama onunkini istemem sonuçta onun yani benim değil gördükçe onu da severim o da benimkini sever diye düşünüyorum.
kedim yok ama olsa verirdim 😀 kalbimi vermişim daha üstü neyi veremeyeceğim
Hayır vermem ha bir kaç günlüğüne olabilir ama benim olsun derse vermem kedimi Kimseye
Seni veririm onu vermem ne sana ne başkasına derim 😁
Ay hayatta vermem evcil hayvan insanın çocuğu gibi oluyor
kedinin ta kendisi benim zaten, her zerrem onundur vermeme gerek yok
Çık sokaktan birini kap gel derim kendi yavrumu vermem
Veremem ya bu ne komşu çocuğumu istese verecek miyim sanki
Lavinyayı isteyebilirim çok tatlı ama vermez dnsndjdj
Olsaydı vermezdim, fazla sorumluluk sahibiyim o konuda bakalım benim kadar iyi bakabilecek mi diye şüpheye düşerim.
Başka kapıya diyebilirim. :)
Kendimle beraber hediye ederdim.
Hayır vermem 🙄
Evlenirsek ortak olabilirsin derdim
Benim kedim sensin veremem derim
Senin kedin yalnzca ben olabilrm derim konu kapanr
Hayır ne anlamsız bir istek
Kdkalaşalaşaal deli mi
Kedim yok , ama değer verdiğim bi havyvan olsaydı , onun olmamak şartıyla geçici olarak verebilirim.
Anlamadım? kedimi benden daha mı çok görmek istiyorsun? neden ikimizi değilde sadece kedimi almak istiyorsun?
Derim!!!
kısa bir süreliğine belki kalıcı olarak asla
Yo niye vereyim hgfjhjg
Kedim bana özel olur veremem ki🙈
İkisi de yoh ki😄
Ne sevgilim, ne de kedim var.
Hayır o kadar değil
Kedin çok güzel, bana versene.
Hahah yavrum ne yapıyorsun 😂
Kedini istiyorum 🤤😝
Ben de seni istiyorum 😂
Verdim gitti