Kadinlar neden makyaj yapıyor karşı cinslerini etkilemek için mi yoksa hemcinsleriyle yarışmak için mi?
daha fazla güzel görünmek için mi?

Kadinlar neden makyaj yapıyor karşı cinslerini etkilemek için mi yoksa hemcinsleriyle yarışmak için mi?
daha fazla güzel görünmek için mi?

Makyaj yaptığımda bir arkadaşım karşı cinsi etkilemek için yaptığımı ima eden sözler söylemişti. Tabi insanın fikri neyse zikri o oluyor. Böyle bayağı bir düşünceye sahip değilimdir. Makyajin verdiği parlaklığı, sağlıklı cilt görüntüsünü severim. Erkeklerin kadınların makyaj yapmasını kendileri için oldugunu zannetmelerine ise sadece gülüyorum. Kadınlar kendilerini çok severler. Güzel görünelim de nasıl olursa olsun yani.
ama bunun kimyasal olduğunu ve ileriki yaşlarda çok erkek yaşlandirdigini biliyormusunuz?
çok erken yaşlandirir
Biliyorum, bilmeyen yoktur zaten. Şöyle düşünün sigara da sağlığa zararlı ama içen cok. Yani bağımlılık gibi bişey. Makyaj yapmayı seven insan kolay kolay bırakamaz.
Ayrıca şöyle bişey var. Ben kaç yaşıma geldim kınaya bile gitsem ki, full kadındır. Kadınlarda şıklık yarışı var. Hepsi makyajlı. Bu kadınlar hangi erkeğe beğendirmeye çalışıyor kendini. Amaç başkalarıyla kendini kıyaslamak aslında.
çok haklısın sigara deyince empati yaptım gercekten sigara gibi sanırım
Cevap
2Cevap
Yok ya ne erkekler icin kendimi makyajla iyi hissediyorum daha güzel buluyorum ama nadir makyaj yaparim özel günlerde felan yaparim
güzellik ile alakalı ise kadınları en çok mutlu eden güzel olmaları o zaman
Geneli kendi için çoğu kendi cinsi için bazısı karşı cinsi etkilemek için yani sebep çok
güzellik açısından bir yarış mi?
Ben bi bıraktım yüzüme krem bile süresin gelmiyor ama kızlarla buluşunca kendimi kötü hissediyom yapcam yine
peki neden yani kadınlarla buluşunca kötü hissetmene neden olan şey nedir
Hepsinin yüzü renkli benim soluk duruyor kıskanıyorum😀
ama kimyasal maddeler ilerde etkisiz kotu
Temizliyoz biz siz dert etmeyin 😀
asetonla temizliyonuz asetonun zararını bilsen yüzüne surmezsin
Saçmalama yüzünü yakarsın özenip yüzüne aseton sürme
ben niye süreyim ki delimisin sen 🤣
Erkekler yapamadığı için biz yapıyoruz.
bı o eksikti yani🤣
Aynen öyle hem güzel yapıyoruz bir çoğumuzun. Bir eyeliner kolay çekilmiyor akwkwk
bu eyeliner kirpikmi cikariyo nedie
Yok göz kapağına çekilen siyah çizgi
ona far demiyormuydunuz eyeliner mi oldu ismi
Far fakli
valla sizin işinizde zor yahu fardı oydu buydu eyeliner di maskaraydi derken bı sürü uğraş
Ben yapmaktan zevk alıyorum. Zorunluluk gibi gelmiyor
hayat sana güzel dopamingirl
Çirkinliklerini örtmek.
niye çirkin olsunlar ki
Kendimi iyi hissetmek icin
yani daha güzel görünmek için dimi kadın ya da erkek fark etmiyor tamamen kendi ruh sağlığı için mi
Hastalık😄
o kimyasal malzemeler kadınlarda ilerde büyük sorunlara yol açıyor gerçekten
çok zararlı yıllar evvel birine makyaj çok zararlı dediğim zaman ben özgürüm yazmıştı engellemişti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?