Güzellik & Bakım Kadınlar neden çok makyaj yapar? hidayetardahan Takip Et Xper 4 Yaş: 55 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kadınlar neden sokaga çıkarken makyaj yapar Kadınlar neden çok makyaj yapar? Cevapla Makyaj Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Daha güzel olmak için gerçekten de daha güzel oluyorsun 1 31 Yorumla hidayetardahan +1 yıl İyide kendini begenmiyor musun ondan mı yoksa erkekler begensin diyemi Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Yo Yorumla hidayetardahan +1 yıl 😂😂😂 Hadi hadi itiraf et Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Kendimi beğeniyorum erkekler için yapmıyorum Yorumla hidayetardahan +1 yıl İki şık var Yorumla hidayetardahan +1 yıl 1 erkekler begensin bana baksınlar diye2 kendimi çirkin buluyorum diyeHadi seç birini Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Hayır şık yok her türlü kadın makyaj yapabilir Yorumla hidayetardahan +1 yıl Neden korkuyorsun cvp vermekten Yorumla hidayetardahan +1 yıl Söz kimseye söylemiycem Yorumla hidayetardahan +1 yıl Söz verdim aramızda kalacak ne kocan nede başkası duymayacak Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Ya sabır ne eşi Yorumla hidayetardahan +1 yıl 😂😂😂 Kızmak yok ama sohbet ediyoruz sadece Yorumla hidayetardahan +1 yıl 🤔🤔🤔Evli degil misin yokss Yorumla hidayetardahan +1 yıl Vay başıma gelenlerrtt😪😪😪 Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Evli olmak zorunda mıyım Yorumla hidayetardahan +1 yıl Yok canım ne alakası var ister evlenirsin ister evlenmesine senin tercihine ssygıduyarım Yorumla hidayetardahan +1 yıl Yaşı 32 görünce evlisindir diye düşündüm özür dilerim Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl 31 yaşındayım Yorumla hidayetardahan +1 yıl Allah uzun ve güzel ömürler versin inşallah Yorumla hidayetardahan +1 yıl Kusura bakmazsan bişey sormak isyerim Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Evet nedir Yorumla hidayetardahan +1 yıl Hiç mi evlenmedin Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Evlenmedim Yorumla hidayetardahan +1 yıl Ahhaaa evde kaldın desene 😂😂😂 Yorumla hidayetardahan +1 yıl Çok seçici birisin demek ki Allah gönlüne göre versin Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Amin Yorumla hidayetardahan +1 yıl Çalışıyorsun galiba Yorumla hidayetardahan +1 yıl Selam Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Evde kalmadım hep yanlış insanlar denk geldi diyelim hayırlısı herşeyin Yorumla hidayetardahan +1 yıl Şaka yaptım yaa Yorumla hidayetardahan +1 yıl Vardır elbet biryerde seni bekleyen kısmetin hakkında hayırlısı olsun Yorumla
nisaceyla Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl cani oyle istiyordur abicim 0 2 Yorumla hidayetardahan +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla hidayetardahan +1 yıl Tabiii canım m canı öyle istiyordur Yorumla
bereniitoo Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Keyfi nasıl isterse onu yapar 0 2 Yorumla hidayetardahan +1 yıl Elbette nasıl isterse öyle yapsın da acaba kendilerini çirkin mi buluyorlar Yorumla hidayetardahan +1 yıl Mutlaka bir sebebi vardır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Daha güzel olmak için gerçekten de daha güzel oluyorsun
İyide kendini begenmiyor musun ondan mı yoksa erkekler begensin diyemi
Yo
😂😂😂 Hadi hadi itiraf et
Kendimi beğeniyorum erkekler için yapmıyorum
İki şık var
1 erkekler begensin bana baksınlar diye
2 kendimi çirkin buluyorum diye
Hadi seç birini
Hayır şık yok her türlü kadın makyaj yapabilir
Neden korkuyorsun cvp vermekten
Söz kimseye söylemiycem
Söz verdim aramızda kalacak ne kocan nede başkası duymayacak
Ya sabır ne eşi
😂😂😂 Kızmak yok ama sohbet ediyoruz sadece
🤔🤔🤔Evli degil misin yokss
Vay başıma gelenlerrtt😪😪😪
Evli olmak zorunda mıyım
Yok canım ne alakası var ister evlenirsin ister evlenmesine senin tercihine ssygıduyarım
Yaşı 32 görünce evlisindir diye düşündüm özür dilerim
31 yaşındayım
Allah uzun ve güzel ömürler versin inşallah
Kusura bakmazsan bişey sormak isyerim
Evet nedir
Hiç mi evlenmedin
Evlenmedim
Ahhaaa evde kaldın desene 😂😂😂
Çok seçici birisin demek ki Allah gönlüne göre versin
Amin
Çalışıyorsun galiba
Selam