AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Bu nasıl bir üslup? Böyle tiplerle nasıl o kadar uzun zaman birlikte oldun. Ezdirmeyin kendinizi şunlara.
Ne diye sevgilinizin bu kadar parasını yediniz? Adamları cüzdan olarak kullanırsanız olacağı bu. Gitmesine karşı çıkmanızda çok saçma olmuş. Parasını geri verin istemek yüzsüzlük ama vermemekte aynı şekilde
Hahaha ulan biz kızlara en aldık geri istemek aklımızdan bile geçmedi. Bu ocilerrr yüzünden hasass kalpleri yolda bıraktıniz
Bunları aldı diye ona verdiysen bu mala bişey anlatma 😂😂😂
Sende iste illaki sende harcama yapmışsındır o vermiyosa sende asla verme sonuçta böyle paranın lafını yapan insandan hayır zaten gelmez beraber yiyip içip harcama yapmışsınızdır senden istiyosa kendiside versin
Birlikte olacağın insanı seçerken bundan sonra daha dikkatli olursun, umarım olursun.
Çünkü dikkat etmeyince böyle saçma durumlarla karşılaşabiliyor insan.
Hiç başıma gelmedi ama ayrıldığım sevgilime bende bi şeyin kalmasın iban yolla para göndericem demiştim erkekler için ilişkilerde para konusu nasıl acaba
Yolladı mi peki
Evet
Kendi yazidigin mesajları silmissin ve üstüne çocuğu somurmussun resmen. İçimden bi ses daha çoğu var bunlardan diyor. Kısacası eleman haklı
Ver kargoya gönder parasınıda hesabına gönder ve utandır onu. Ayıb etmiş ama bir ders olur ona
borç mu aldın aldıysan vermelisin ama ilişki içerisinde sana aldığı yaptığı şeyleri istemesi karaktersizlik iğrençlik bu ne böyle sonuç olarak ortada bir yaşanmışlık var
Cokmu aradın bu tipi senle birlikte olduysa sende para işte :))
Vermeseydi o zaman hediye edilen şey geri alınmaz ayıptır bir kere. Senin adına üzüldüm ne küfürbazmis öyle ya. Bir şey soracağım erkeklerin çoğunluğu böyle mi?
Grupta kaç kişi var. Konuşmalar grup konuşması.
Ne verdiyse geri verin para için noterden sözleşme olmadıysa kanunen birseye hakkı yok
Ulan bu nasıl bir erkeklik be
Bu erkeklik değil eykeklik
Tam bir srrrfffsizzzz
Vallahi şaşırdım. Bu yeni gençler nasıl yetişiyor. Dinlleri imamlari para. Onurlari nerde bunlarin
boş ver yedirecek tabii ne diye sevgili ediniyor madem
O ayrıldıysa böyle bi hakkı yok. Eğer sen bir kazık attıysan sana olan sinirinden öyle diyordur. Seni rahatsız etmek için.
Bu ne ya rezil rüsva seni borç diye aldigin parayi odememek ne? Git öde o pataları yüzsüz olma işe mi giriyosun napıyosan
Oha be hemen iletişimi kesmelisin kesinlikle ver parasını sussun pislik ya böyle erkekler tehlikeli ve sana şiddet uygulama olasılığı da çok yüksek
Kız da normal değil o kadar şeyi kabul etmesi normal mi
Kimse kimseye zorla bir şey yaptırmamış, erkek de verirken iyi sorun yok ayrılınca mi derde girdi paragöz bu adam belli
2800 borç alıp ödememiş kız normal istemesi
vermeseydi
böyle dolandırılıyor sonra erkeklerde
Bence de vermesi yanlış ama borç aldıysa ödemesi lazım ben evlenmeden hiçbir kadına pahalı hediye de almam borç da vermem saf erkekler yapıyor sonra geri isteyen oluyor böyle
Niye sevgilinden para alıyosun fakir varoş böyle rezil olur kalırsın işte
Aslinda bugun sevgilisin diye ugruna dunyalari verecek kadar harcama yapmak yanlis.
Cunku bugun sevgili olan yarin ayriliyor.
Birincisi varoş sensin kardeşim evladı senin gibi kadınlar oldukça erkekler hep * zaten birincisi ben ona bütün servetimi harcadım az para değildi işine bak aciz seni
Diğer yorumları da oku. Adam gibi konuyu anlamadan hemcinsini aşağılayamazsın
@miraGencayy adama servet harcıyosun ama onun parasona mı muhtaçsın aynen inandık. Böyle ezik kızlara her şey müstehak açlar
Bunlar ne boyle ya.
Yaratiklarla mi berabersiniz
verme kızım, dava et kendisini, tehdit ediyor seni
Versene adamın parasını gold digger.
Kardeşim Ben ona çok para harcadım inan bana 78.000 TL param vardı onunla ilişkiye başladığında hep onunla harcadım bak sana yemin ediyorum ona verdiği total para 2800 TL başka hiçbir şekilde para falan vermedi ve onu da kendi teklif etti vermeye ben istemedim hiçbir zaman
2800TLsini geri ver adamın.
Ahjhahaha :DASda Ya vallaha güleceğim yoktu
paralı erekek diye severseniz oluca bu
erkekdede hiç akıl yok sevgili için para harcanırmı karım olsa seve seve verirsin sevgili günun birinde gider
Olgun adamları sevin bu ne
Ezikten kurtulmuşsun
Bu yazışmalar ne böyle 😱😂
Bu nasıl ilişki Allah korusun bu ne
İyi koparmışsın çocuğu 😃
Bu kadar çirkin biri olduğunu anlayamaman ilginç
Ver parasını kurtulun birbirinizden
Engelle kardeşim bi kurus da verme
Parasını yerken yiyip içerken iyidi dimi
Tabi konuşma tarzı üslubu iğrenç o konuda bişey diyemem
Gecmise dönmek istiyorum…
Bu ne seviyesizlik 🫢
bu dağ ayısını bulmak için çok mu uğraştın
Bu nasıl bir karaktersizlik..
Hicbir sey verme bence
2.30 dan sonrasıni okumadım inanirmisin
Mesajlar aşırı kötü...
inanamıyorum ya ne kadar çirkinleşilmiş böyle
Yalnız sevgilini yemişsin gibime geldi bir an
Parasını suratına at güzelce laf sok uzaklaş ordan
Çok vasat bir iletişim
verme hiç bi bk yapamaz
böyle insanlar var maalesef
2.30 ne? 2.5 senelik olmasın o
Sende seans ücretlerini iste 😂
?
Yeri geldi sorunlarını dinledin terapist oldun yeri geldi seviştin onu diyorum
Demek ki ilişki boyunca reçetesini tutmuş
Yediğiniz içtiğiniz her şeyin parasını vereceksin.
O da verecek o zaman
Tek kuruş verme
Bana yorumlarda hakaret eden bile olmuş Olayı yüzeysel anlattım ve benim ona harcadığın paranın haddi hesabı yok inan bana
Ya sen burada İnsanları boş ver burada atıp tutması kolay herkes atıp tutabilir Ama sen de ona bir şeyler harcamışsın ki harcamışsın o yüzden kesinlikle beş kuruş para verme seni vara için yormaya çalışıyor
Bu kafasına göre gidip gelecekti benim tahminimce ara vermek gibi bir şey yaptı ben de kesin kararımı belirttim bitti dön sen de boş dediğim için delirdi ve beni buradan vurmaya çalışıyor sanırım
Ama bilmiyorum ki kendi kendi ayağına sıktı Yani senin gibi varlıklı bir insanı nasıl kurabilir ki canımsın
Varlıkla ilgisi yok. Benim varlık anlayışım para değil sadakat ve sevgidir ve ben gerçekten zengin bi insanım
Yani varlık mı dedin bilgi kültür Sevgi açısından dedim
😏 Vermek istersen ver vermek istemezsen verme.
Borç almasaydın sen de vermelisin geri
O zaman o sevgiliye yazklar olsunn
Görgüsüz
Katil olma sebebi
Herif hakli
parasını ver
oha be! çocuktaki yüzsüzlüğe bak
Ciddi mi ya
Allah kurtarsın 😶