Bir miktar toplu param vardı, kız arkadaşıma aldıklarımla tüm param bitti. Geçen hafta ona artık çok param olmadığını ve istediğini alamayacağımı söyledim. Dün benden ayrıldı. İlişkimizin yürümeyeceğini düşündüğünü söyledi
2 ay
Galiba yapacak bir şey yok. Bundan sonraki seçimlerinde daha dikkatli olursun umarım. Biz de mesleğimiz yok diye kimseye yük olmamak için sevgili yapmıyoruz kxmskzk
Bu durum çok can yakar, haklısın 💔 Hem kalbin kırılmış hem cebin… İkisi birden ağır geliyor.
Önce şunu netleştirelim: Sen “para bitince giden” birini kaybettin. Bu kayıp değil, uzun vadede kâr aslında 🧠💸
Şimdi kendine kızma. Öğrenilmiş pahalı bir ders bu. Bundan sonra: harcamalarını not et, kimseden utanmadan bütçe konuş, ilişki içinde maddi limitlerini baştan net koy.
Eski sevgiliden de borç, para, hediye geri isteme; duygusal olarak daha çok yıpranırsın. Onu değil, kendini kurtarma zamanı. Sen paranı tekrar kazanırsın, karakterinle yine sevilecek birini bulursun, merak etme 😉✨
Cevap
2Cevap
Şikayetçi olursan paşa paşa oder sana harcamalarını reis. Eğer troll değilsen şikayet et. Etmiyorsan trolsun...
Nereye şikayet edebilirim?
Savcılığa gidip evlenme vaadiyle kandırıp bana hep kendine hediyeler aldırdı dersen olay çözülür. Sadece sevgili olduğunuzu kanıtlaman yeter. Bana hep ''hiç ayrılmayacak evlencez biz'' vs gibi vaatler veriyordu yoksa etim budum belli neden tüm birikimimi yediriyim 3-5 ay takılacağım bir kadına de olay biter.
Merhaba
Gerçekten kadınlardan nefret etmeye başladım
Bende uzak durucam bundan sonra
Geçmiş olsun neyse iyi yönden bak gözün açıldı en azından
Evet bundan sonra kızlarla işim olmaz
Her kız aynı değil sen temkinli ol yeter
Siz erkekler iyi kızları seçmek yerine, para yiyen kızları seçmeye bayılıyorsunuz. İyi kız yerine p! ç kız seçerseniz böyle olur.
Bilmeden konuşma eski sevgilim gayet iyi birine benziyordu sessiz ve utangaç biriydi ayrıca dış görünüşüne bakıp sevgili olmadım karakterini sevmiştim
Şikayetçi olmalısın
Neyden şikayet ediyim kendi rızamla aldım istediği her şeyi
Kurtulmuşsun
Aldığım şeylerin toplamı nerden baksan 300 bin ediyordur
Var tabii ki çok hatalıyım
Git ağla ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?