Hayatının merkezinde, sizi her şeyi konumun da görmesi korkutur mu?
💁🏻 Ürkütücü. 🙄

Hayatının merkezinde, sizi her şeyi konumun da görmesi korkutur mu?
💁🏻 Ürkütücü. 🙄

Her kadın sevdiği adamın "her şeyi" olmak ister. belki bir süre ( en azından ilişkinin canım cicim aylarında) bunu hissetmeyi başarır. fakat ömrünün geri kalanında herşeyi iken hiç bir şeyi konumuna doğru ilerler. siz zavallı kadınlar ilişkilerinizde hiç bir zaman mutlu olamayacaksınız.
Efenim, gerek ilişkilerde, gerek ise karı koca ilişkilerinde; çok eski bir hikaye vardır, bilenler bilir.. "Kirpiler, eşlerine, dikenlerinin boyu kadar yaklaşırmış"..Bilir ki çok yaklaşınca dikenleri batar ve eşlerinin canı yanacak..
Çiftler de birbirinin canını yakmamak için, o yaşam alanını birbirlerine bırakmalıdırlar.
Yaş ve cinsiyet ne olursa olsun, insan kendi etrafına duvarlar örer. İnsanın kendini kötülüklerden ve tehlikelerden koruması adına...
İlişkilerde de; iki duvarları olan insanlar yan yana gelir..
O duvarların yıkılmasını iki tarafta birbirinden istememeli, ama o duvarlara el birliğiyle pencereler açmalı, bütün bir hayat boyunca o pencerelerden izlemelidirler..
Belki o pencerelerin önüne birlikte çiçekler dikecek ve sevgileriyle birlikte büyütecekler o çiçekleri..
Çiftler birbirinin sahibi değil yoldaşı olmaya çalışmalılar.
Ayrıca her şey güzel olacak sözünü, çifler birbirine vermemeli.
Çünkü hayat düz bir çizgi değil, maalesef de her şey her zaman güzel olmayabilir.
Ama ola ki her şey kötü giderse "Ben yine senin yanındayım" sözü çok daha kıymetli..
Bir de çok sevdiğim bir söz var "Ses yankısını bulmazsa, kaybolur gider" ve insan da öyle..
Önemli olan birbirlerinin sözlerine kulak vermek
Ne demek istediğini anlayarak birbirini dinlemeli insan ki, birbirinin yanlısı olup, kaybolup gitmesin..
Elinize sağlık, müthiş. Çok doğru.
Beğenmez miyim çok açıklayıcı. Ben teşekkür ederim. 😌
Cevap
20Cevap
BU benim hayalim, sevgilimin her şeyi olmak hayatlarımızın merkezinde olmak
Bir kez daha düşünmekte fayda var. 🙄
Hayatım boyunca düşünüyorum. hiç kimsenin daha önce hayatının merkezinde olmadım. kimse için değerli de olmadım. bir karşı cinsin size her şeyden çok değer vermesi paha biçilemez bence.
Herkes hoşuma gider yazmış lakin ben böyle düşünmüyorum... Anı yaşayan insanların hoşuna gidecek bir davranıştır. Lakin karşıdaki kişi için hiç iyi olmayan bir konudur. Düşünsene her şeyini sana göre ayarlamış birisiyle birliktesin ve tüm hayalleri seninle. Bir gün bu alemden koptun o kişinin yanlızlığı ve huzursuzluğu ölene kadar üstünde kalacaktır. Beni korkutan olay budur, beni seven birinin beni kaybettiğinde başka bir yaşam bağının olmayacağını bilmek benim yaşantımı çok zorlaştırır... Tabii ki nereden baktığına bağlı bu benim görüşüm. :)
Bence de.
Ayn katılıyorum
Selamlar,
Eğer aynı tutku ve arzu bende de varsa bu durum beni korkutmaz. Aksine oldukça hoşuma gider. Bana göre sevdiğiniz insanın sizi hayatının belgesine koyması dünyanın en güzel duygularından birisidir.
Fakat şu konuda haklısın insan bir ürker. Sebebi ise bir gün o insan hayatından çıkarsanız. Onun için çok büyük bir problem olabilir. Çünkü yokluğunuz büyük bir boşluk oluşturacaktır.
Büyük problem.
Aynen. Hatta bence ayrılma sebebi bile olabilir şuna bı açıklık getirmek gerekir kadar mse kimsenin herşeyi olamaz evet hayatında kalbindebelki büyük bı yer kaplar ama herşeyi olamaz olmamalı herkesin kendine ait bı yaşamı sınırları var ve olmalı böyle herşeyimsin herşeyin gibi düşünceler sağlıksız ve gereksizdir 🤷🤷 boyle ilişkilerde bı müddet sonra kişi ve karşıdaki kendini sosyal çevreden izole ede ede sevgilisini hayatının merkezine koyduğu için kimsesi kalmaz yarın birgün ayrilincada mal gibi kalakalir
Haklısınız.
Sizi hayatının merkezine koyması başta çok cazip gelebilir ama kesinlikle ürkütücü bir durum.
Sonuçta sizden önce bir yaşamı vardı ve ayrılık gibi bir durum olsa yüksek ihtimalle sizden sonra da bir hayatı olacak. Kimse Leyla ile Mecnun değil bu zamanda, herkes gayette devam edebilir hayatına.
Fakat sanki doğduğunuz andan itibaren birlikteymişsiniz gibi her şeyini size göre ayarlaması çok yanlış o böyle yaptıkça sizin de öyle olmanızı ister. Gerek ailenizle ilişkilerinizi, arkadaşlık ilişkilerini, sosyal hayatı vs her şeyi kendisine göre ayarlamanızı ister. Çok rahatsız edici bir durum
korkutur yani korkutmaktan çok onun için üzülürüm de hiçbir şeyi hiç kimseyi hayatımızın merkezine koymamalıyız bence hayatımızın merkezinde biz olmalıyız ne olursa olsun kendimizi ihmal etmemeliyiz içten içe kulağa hoş bir şey gibi gelse de öyle değil eski sevgilim öyleydi bana saplantılıydı ve bu rahatsız edici
Haklısınız. Maalesef farkında olmayan çok kişi var. 🤷🏻
Korkutur. Şöyle tüm vaktini bana ayıran , sürekli sensiz öyleyim böyleyim yapamam gibisinden sözler falan aşırı iter. Sevgililikte özleme ve kendine vakit ayırma olayı olmalı.
Sensiz nefes alamam diyeni de gördük. 🙄😄
Korkunç insan tipleri. 🙄
Yani evet ben zaten bir tık uzaklaşırım öyle. Ha doğrudur o kişiyle çok mutludur anın duygusuyla diyebilir ama bazıları intihar falan söylemleri olur ya ooo direkt rrr
Evet kesinlikle demek istediğim de buydu. 👏
Aşk fenomeni olarak da görelim seni geliriz soruna :P
Aşk fenomeni mi...🙄 Ben bunu düşüneyim bir. 😄
Çok da merkez olmasın herkesin kendi hayatı da olmalı diğer türlü boğucu olur
Katılıyorum.
Aksine mutlu eder. Merkezden başka ne olacağım zaten.
Korkutur ben kendi alanında yalnız olmayı seviyorum
Bilakis bu olması gereken bu... İşte o zaman gerçek aşktan bahsedilebilir...
Hayatının merkezinde değilsem zaten hayatında da olmam..
Biz seviyoruz millet sevgimizden kaçıyor 😀
Kaçırmayın? 🙄
Napak bağlayakmı
Keşke onun için öyle olsam...😔😓😥😭
Emin olun bu çok fazla. Olmadığına dua etmeniz lazım.
Bana bir merhaba demeyi bile çok görüyor. Haftalardır konuşmuyoruz. O yüzden bu bahsedilen şey inanılmaz geliyor.
Size değer vermeyen biri için beklenti içine girmeye devam ederseniz üzülmeye devam edersiniz.
Haklısınız. Teşekkür ederim.
Aslında evet çünkü bu beraberinde yoğun baskı ve koruma kelimesi altında kısıtlamayı da beraberinde getiriyor.
Sevğime göre değişir yani kişisine göre Muamele oluyor sanki biraz bu işler
Hayır korkutmaz hoşuma gider
Kimsenin her şeyi olmak istemem
hayır korkutmaz aksine gururlandırır
Bir insanin her seyi olmak beni korkutur.
Aşırı hoşuma gider
Hoşuma gider sanırım.
Korkutur , asla hayatının merkezinde olmak istemem
Takıntılı insan hastadır
korkmam çocuk değilim
Aynen ürkütücü biraz
Sonrası sorun yaratacaktır mutlaka.
Aynen düşünsene annesi gibi hissediyon filan😅😂
Yapışık ikiz misali. 🙄
Evet sıkıntı😄
🤷🏻😂
😂👻