Sizi çok fazla seven üzerinize düşen biriyle olabilir misiniz?

Sizi çok fazla seven üzerinize düşen biriyle olabilir misiniz?
Hayır.. hayatımda hiç sevilmedim ki korkayayım.. hatta bu hayatta istediğim tek bir şey var.. sağlıklı huzurlu bir hayatımın olması.. ve sevdiğim kadınla beraber bir ömür geçirmek.. bunun için de elimden geleni yaparım korkmam.. ha olurda beni istemiyorsa da gitsin.. kimse vaz geçilmez değildir.
Çok sevmesini düzgün bir şekilde bilen birisinden korkmam. Öğrenilen bir şey değil bu, aksine içgüdüsel. Zaten insan değerli bulduğu şeylere daha çok yatırım yapar, özenir, dikkatli olur. Çok sevmek hatalar yapmak demek değildir bakınız dikkat ediniz "özen" diyorum, bu konuda çok yanılıyorlar ve yanlış yapıyorlar. Fazla arabeske bağlamak da denilebilir kısaca.
Bende karşılığı yoksa ve takıntı olduğunu düşünüyorsam korkarım.
Ama karşılıklı ise o benden korksun : )
🤣🤣
😅
Hayır korkmam çok mutlu olurum sevdiğim ise extra bir mutluluk 😘🐨❤️
😘🦔
Rica ederim canım 😘😘
Cevap
27Cevap
Çok sevilmekten korkmam çünkü ne kadar sevilirsem o kadar seviyorum. Ben sevilmeyi seviyorum ama sevdiğim kişinin sevmesini seviyorum.
Yok korkmam aksine çok güzel bir duygu bu...
Yok be, çok sevilmekten öldü desinler shdj
Aynen öyle öleceksek sevilerek ölelim 😅
Çok şey mi istiyoruz allasen djdjs
Bence hayır 😌
Bence de, o zaman istemeye devam 😅
Çok sevgi ve ilgi beni boğuyor
Çokluk ile baş edebilirim ayarlarım sorun olmaz
sevilmekten korkmak..
insan sevilmekten korkmasının tek nedeni sevildiğini anlayıp kapılarını açtığında fena kırılmış olmasıdır
sonrasında da korkar
kırılmak incinmek can acıtır zira
Eğer bu takıntı ve hastalık boyutuna geldiyse Evet Korkarım
geçenlerde biri senden bahsetmiş aşkı öldürmek. isjmli kızı çok beğeniyorum duye seni obukdum merak etmisdjm😀
Beni beğenen beğenmiş gerisine ihtiyacım yok ama teşekkürler bilgi için 🙏😊
Sevilmek kesinlikle rahatlatıcı bir duygu. Ama aşırı olması gözümü korkutabilir açıkçası.
Çok sevilmek ve çok sevmekten zerre kadar korkmam. Muhteşem olmalı çok sevilmek 😍
Eskiden bunu kendim isterdim, şimdi köşe bucak kaçıyor gibiyim. Zaman insanı değiştiriyor her bakımdan.. Yaşlandıkça sanki her şeyden daha fazla kaçar oldum..
Büyük konuşup başımıza gelmesini sağlayabilir miyiz
Denenebilir😅
Niyet edelim bi😅
O takıntıya kadar gidebiliyor. Ben her zaman dediğim şeyi söylicem; Denge şarttır. Yoksa iki tarafa eziyetten başka bi anlam ifade etmiyor
Çok sevilmekten değil yanlış kişi tarafından sevilmekten korkarım. Aynı şekilde çok sevmekten değil yanlış kişiyi sevmekten korkarım.
Çok aşırı ise korkutur. Sevgilim ilk zamanlar bana sarıldığında biraz sert davranır, canımı yakardı. Korkutmuştu bu mesela. Uyardım sonra düzeldi.
Olabilir tabii. Biri beni çok severse bende onu çok severim biri beni mutlu ederse bende onu çok mutlu ederim 2 ruh tek vücut olurum onunla
Çok sevilmekten ziyade sevilmekten korkuyorum sanırım. bence karşılıklı sevgi çok güzel bir şey ama takıntıli bir sevgi değilse
Korkulacak daha kötü durumlar varken hayır 😅
Evet sevilmekten korkan biriyim hep bir sorumluluğun oluyor sevilince
Korkmam ya sevildikçe severim ben en son birlikte sevgi patlaması yaşarız jdjdjdjd
Çok sevilmek ilişkiyi kötü etkiler mi bilemedim. Ama yaşanılası bir duygu olduğunu düşünüyorum.
Seviyorsan korkmamalısın. Sadaka vermelisin hatta böyle bir şeyle karşılaştığın için:)
Korkmam. Yeter ki çok sevileyim ama hastalıklı sevilmeyeyim.
Çok sevilmekten değil de çok seviyormuş gibi yapıp aslında sadece rol yapan birinden korkarım
Hayır ama bu sevgi bana istediğim birinden gelmiyorsa sıkar ve korkutur
Ne geldiyse başıma seviyorum diyenlerden geldi. o yüzden kimse sevmesin beni
Korkmam çok sevmekten korkarım ama biraz çok sevince beyin devre dışı oluyo
Taki bütün derbe en sevdiklerimden gelene kadar korkmuyordum.
Ayyy çok heyecan verici korkmak değil de aşırı gerilip kaçabilirim... 💕💕
Çok sevmek de çok sevilmek de sıkıntı. her şey kararında güzel. Sevginin bile fazlası zarar.
Korkarım ben, uzak dururum.. inanmıyorum zaten aşka falan.
Korkmam da, böyle bir şey hiç olmadı. Bu saatten sonra da pek olası gelmiyor.
Sevgiyi üzerimde güzel taşıyorum, bundan yana sorun yaşamam.. Lakin bunaltacak söylem ve eylemlerde bulunur ise bana müsaade..
Hayatım boyunca çoğunlukla yalnızlığı seven biri oldum. Bundan mütevellit bi önceki ilişkimde bu dengeyi ayarlayamadığımız için ayrılmak durumunda kaldık. Yani bi süre sonra bıkkınlık geliyor, soğumaya başlıyorsun. Her şey dozunda güzel.
Hayır
Hiç yasamadigim bir duygu
Yaşamak isterdim
Açıkçası her iki tarafında eşit sevgi vermesi gerekir diğer türlü eşitsizlik meydana geldiğinde alma verme ilişkisi sağlanamaz.
Çok güzel sevmek sevilmek
Hayır sevgi güzel şey
Evet korkarım herseyin fazlasi zarar
Sevildiğine asla emin olamazsın der şair...
Ölesiye korkarım.
Seven olsa da korksak be
seven yokki korkalım
Hayır korkmam keşke sevilsem diyorum
Hiç sevilmemek gibisi yok
Korkmam djdh
Ne yaparsan yap fazlasi boguyor 🙁🤦🏻♀️
Hiç sevilmedikki çok sevilmeyi düşünebilelim
Hayır korkmam
korkmam ama bunalirim, biter cunku bi yerden sonra
Hayır yok ki hiç sevilmedim
İnanmadığım için sıkıntı yok cfghgyjgg