İnsanları kırk gün tepende taşı bir gün indir senden kötüsü olmuyor ne yapacağım sinir krizi geçireceğim lütfen yardımcı olun?

Majör depresyon tanım var geçen gün kriz geçirdin. Kimseyle iletişime geçmek elimi kolumu kaldırmak bile istemiyorum. İşim gücüm yok 26 yaşındayım. KPSS’ye hazırlanırken sevgilim dediğim insanla ayrıldık. yarıyolda bıraktı 35 gün oldu beni resmen ayrılmaya zorladı elinden geleni yaptı bitmesi için. Bu süreçte stres üzüntüden 6 kilo verdim. Üstüne kedim hastalandı 25 gündür böbrek yetmezliğinde. onunla ilgilenmeye çalıştım veteriner veteriner koşturuyorum. Kimseye dert olmamak için bir şey anlatmıyorum insanlarda beni iyi sanıyor herhalde. Herkesle iletişimi kestim. Yakın arkadaşım dediğim insanla 40 gündür konuşmuyoruz bu süreci kendi başıma atlatmaya çalışıyordum kimseye yük olmadan ilaç kullanıyorum. Mezuniyeti oldu bir davet bile etmemiş. Instagramdan öğrendim. Instagramını dondurmuştu açıp mezuniyet hikayesi atmış fotoğraf atmış beğenmedim. Bir de bugün baktım ki profilinde ki ikimizin sabit olan hikayemizi silmiş. Sevgilisi de gidip beni ınstagramdan çıkarmış. Bütün zor zamanlarında hep yanında oldum. Bu kadar nankörlük niye? 2 yıldan beri evdeyim işim gücüm yok psikolojim sağlam değil bir de kardeşim dediğim insandan bunu gördüm ağlama krizine girdim. Ne yapayım? Sevgilisine ne oluyor ayrıca? Arayıp saydırmak istiyorum bu bencillik ne? Kendimle bile uğraşamazken stres üzüntü mutsuzluktan yıkılmışken bir de bunu gördüm. Allah’a havale ediyorum ne yapayım şimdi?
İnsanları kırk gün tepende taşı bir gün indir senden kötüsü olmuyor ne yapacağım sinir krizi geçireceğim lütfen yardımcı olun?