Merhaba arkadalar yardımcı olur musunuz sinir krizi geçirmeme ramak kaldi?

Bundan 11 ay önce biriyle sevgiliydim 9ay sevgili kaldık 1 sene istemeye gelcem diyordu ama ilk günden beri açık saçık resim istedi yollamadım bu böyle 9 ay devam etti bi çok yalanını yakaladım yalan yere yemin bile etti açık saçık resim yollarsam aramızda ki bağ kuvvetlenir korkma seni bırakmam dedi yollamadım madem öyle uzatmaya gerek yok ilerisi yok senden ayrılıyorum dedi terketti 11 aydir ayrıyız ama ayrıldıktan 3 gün sonra benimle arkadaş kalalım dedi olmaz bikac gun ısrar etti kabul etmedim sen benim arkadaş lağıma layık değil sin k a l tak deyip engelledi benimle ugrascani söyledi aynı zamanda benimle konuşurken bi başka sevgilisi olduğunu söyledi sevgilisin e de güzellik bu kem göz bana takıntılı aşık peşimde dedi ben onlari Allah a havale ettim 11ay geçti hala benimle uğraşıyor kufur etcem daha cok peşimde gezecek yol gösterin Allah rızası için sinir imi belli etmek istemiyorum amaçları beni üzmek guclu durdukca ne kadar arkadaşı varsa ugrastiriyo yeminle geri dönse affetmem takıntılı aşık diye anlatmış beni çevresini ins Allahindan bulur lar cennet yüzü görmezler ins
Merhaba arkadalar yardımcı olur musunuz sinir krizi geçirmeme ramak kaldi?