Bundan 11 ay önce biriyle sevgiliydim 9ay sevgili kaldık 1 sene istemeye gelcem diyordu ama ilk günden beri açık saçık resim istedi yollamadım bu böyle 9 ay devam etti bi çok yalanını yakaladım yalan yere yemin bile etti açık saçık resim yollarsam aramızda ki bağ kuvvetlenir korkma seni bırakmam dedi yollamadım madem öyle uzatmaya gerek yok ilerisi yok senden ayrılıyorum dedi terketti 11 aydir ayrıyız ama ayrıldıktan 3 gün sonra benimle arkadaş kalalım dedi olmaz bikac gun ısrar etti kabul etmedim sen benim arkadaş lağıma layık değil sin k a l tak deyip engelledi benimle ugrascani söyledi aynı zamanda benimle konuşurken bi başka sevgilisi olduğunu söyledi sevgilisin e de güzellik bu kem göz bana takıntılı aşık peşimde dedi ben onlari Allah a havale ettim 11ay geçti hala benimle uğraşıyor kufur etcem daha cok peşimde gezecek yol gösterin Allah rızası için sinir imi belli etmek istemiyorum amaçları beni üzmek guclu durdukca ne kadar arkadaşı varsa ugrastiriyo yeminle geri dönse affetmem takıntılı aşık diye anlatmış beni çevresini ins Allahindan bulur lar cennet yüzü görmezler ins
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
En guzelini yapiyorsun zaten Allaha havale etmekle Allahindanda bulur zaten merak etme bence sen yine umursamiyor gibi yap elbet bikacaktir ugrasmaktan ama sabirli olman lazim
Hiç sanmıyorum ama istedigi gibi uğraşsın aldatan kendi terketen kendi uğraşan yine kendi
Zaten pisligin tekiymis baksana her halti yiyen kendi camur sicratan pislik yapmaya calisanda kendisi seni savciliga filan vericem diye korkutmayi denesen birde
Muhatap olmak istemiyorum biraz daha devam ederse uyarcam tekrar devam ederse sikayet edecem
Yani en dogrusu hatta sende birisini bul unutmaya calis civi civiyi soker misali senin icinde iyi olur gibi
Ondan midem bulanıyor tek istediğim peşimi bırakması bu saatten sonra pişman olsa affetmem zaten kendi yolumdayim ama o beni yolumdan saptırma ya çalışıyor onsuz daha mutluyum sevgiliyken hergun agliyo dum şimdi kafam rahat ama sinirlerimi bozuyor uğraştıkça sırf sinirlerimi bozuyor ki ruh sagkigimi bozmaya calisiyo ben muhatap olmadıkça kac kere aradı kendi numarasindan açmadım özelden başka numara dan açmıyorum iyice takılıyor peşimde hayir aldattın kendin terkettin açık resim yollamadım diye sevgilim var dedi hala ne diye peşimde valla delirmemek elde değil ama sabrediyorum iste
Bide etrafına takıntılı aşık diye anlatmış beni 11 ay dir ugrasan kendi takıntılı olmuyor ona göre
Bence numarani degistir yoksa illaki arar farkli numaralardan arayamadikca bir adim geri duser sonra sosyal medyalardan mesaj filanda atiyorsa ordanda ismini filan degistir ulasmasin sana
Adamın amaç belliymiş zaten ilk günden kurtulmaya calis takma
Serdar ve arkadaşları, çocum bu hikayeden dizi çıkar
Kal tak mı? Sen mi dedin 😂
Hayir arkadaş lik teklifini kabul etmedim diye o dedi bana
K al tak onun sülalesi asıl sevmemek için kendimi zor tutuyorum
Neden mecbur musun kabul etmeye?
Sevmemek yazmışım ya sovmemek yazcama
Valla ne bileyim ya psikopat takıntılı valla ya basima ağrılar girdi iyi ki açık saçık resim atmadım o zaman gerçekten kötü olurdu benim icin
Etrafına takıntılı aşık diye mi anlatmış seni? Senin elinde onun neler yaptığına dair bir şeyler yok mu? Seni takıntılı diye anlatırsa başına büyük iş açar çünkü deliller var onun takıntılı bir manyak olduğuna dair. Bence susma
Valla benim açığım yok onun çok varr yakacam cirasini az kaldi
Senin takıntılı aşık olduğunu nasıl ispat etmiş çevresine ben onu merak ettim şu an? Sen takıntılı değilsin ki
İspat etme yok arkadaş laruna demiş ki bu kız bana aşık taktı peşimde bu şekil yani takıntılı bana demis ego sisiriyo işte bu kızla uğraşın rahat bırakmayın demis zaten terketyi gün arkadaş olmadım diye seninle ugrascam demişti uğraşıyor işte şimdi karşılık vermememin sebebi haklı çıkarmak istemiyorum ama takıntılı olduna dail benim ispatim var 11 aydir uğraşıyor ugrastiriyo özelden başka numara dan kendinden ariyi cvp vermiyorum
Ya çıksana sen bir ortaya, şu numaranı versene demelisin ona. Neden kaçıyor, o kaçtıkça seninle böyle uğraştıkça onun için feci bir sona yaklaşıyor ama insan gibi konuşursa belki sorunu çözeceksiniz ve konu kapanıcak
Adam nasıl bir saygısız ve zerre sana sevgisi de yok sırf hırsından yapıyor. İnsan arkadaşlarına hedef gösterir mi değer verdiği insanı. Bu adam gerçekten manyak
Beni aldatan terkeden o çocu kendi sanki onsuz hiçim arkadaş olalım dicek kabul etcem ayrılalım dedi kabul etcem barışalım dedi kabul etcem sandı benim tek amacım var guclu umursamaz durusumu bozmak istemiyorum onun niyeti ne anlamış değilim geçenler de sevgilisini oldum yere getirdi sevgilisi de benle sevgiliyken arkadaşım evli dedi kadın terjetti gün beni yanıma getirdi dediki güzelliğim bak bu bana takıntılı aşık kem gözlü kafasini kırmamak için kendimi zor tuttum uzaklastim yanlarından katil olur insan böylelerinin yaninda
Amacına ulasamadi ya oyuzden bu k u duruklugu
Bu rezalet olaylara ya bir son versin ya da sen onu tüm Türkiye ye rezil et çünkü bunu haketmiş çoktan. Ya insan gibi ortaya çıksın ve niyeti neyse söylesin cevabını alıp defolup gitsin ya da sen onu tüm Türkiye ye rezil et. Bunu çoktan haketmiş
Amacı neydi çok merak ediyorum? Amaç neydi sence
Seni kullanıp aymak evladım. Kullanılacak çok malzeme var kendine başka malzeme bulsun
Amacı kullanıp atmak anasini çok kullanmışlar anlaşılan Allaha şükür amacına ulaşamadi Allah senden razı olsun moral verdin destek verdin çok teşekkür ederim yorumların için
İyi işte amacını biliyosun. Üzüleceğin bir durum yok. Anasına hakaret etmeyelim eminim böyle bir evladı olsun o da istemezdi. Allah iyilerle karşılaştırsın çocuğum. Verilmiş sadakan varmış
Efendi birine yüzvermezsiniz sonra alırsınız başınıza belayı
Bu nedir allah aşkına ama ya bu nasıl bi insandır arkadaş
11 aydir uğraşıyor benle arkadaş olnadim diye terkeden aldatan ugrasan kendi gerçekten kufur etmemek için kendimi zor tutuyorum
Onu ancak polis durdurur
En sonunda sikayet etcem
En mantıklısı ne çekeceksin
Amin geçmiş olsun