Görüşlerinizi belirtesiniz memnun oluruz?
2023 seçimleri için oyunuz kime ve neden?

Görüşlerinizi belirtesiniz memnun oluruz?
Zafer partisi.
Sert çıkışları fazla gelebilir ancak hem bu toplum, ekonomi ve ülkenin çöplüğe dönüşmüşlğü sert bir müdahale haricinde düzeltilemez.
Bunu ağrılı acılı da olsa Zafer partisi yapacak gibi görünüyor.
Diğer tüm muhalefet partiler alışılmış bir uyuşukluk içerisindeler ve tatlı su balığı olmaya devam ediyorlar.
Mülteci, bana göre “istilacı” sorunu da en büyük sorundur ve bunu halletmeyi ana hedef edinmesi bile benim için direk olarak başa geçmeleri için yeterli bir sebep.
Türkçe, Kürtçe ve dünya dili olan İngilizce haricinde başka bir dil duymak istemiyorum artık sokaklarda.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!demokrasi ittifakına bak amg dhkpc pkk ypg pyd ahahahah
Ben tarafsız ve tartışma olmadan anket olsun istiyorum sonuçta seçimlere girebiliyorlar YSK kararlarını eleştirmiş oluyorsun sen
Sen ysk zan altında bırakıyorsun buda Türkiye de seçimlerinin adaletsiz olduğunu söylemeye getiriyorsun ben buna karşıyım itham edemezsin
hacı burası türkiye adamlar sonuçları beğenmeyip tekrar seçim yapıyor burayı ciddiye alma çok
Eğer şartları beğenmiyorsan burada yaşamayabilirsin kimsenin senin kalman için yalvardığı yok
Başlarda milletten yanaydım, şu an demokrasiden yanayım
Zafer Partisi.
Feriştahı gelsin bu ülke zor düzelir
Fazlasıyla evet zor günler bizi bekliyor amaa inşallah düzeliriz sonuçta biz yaşıyoruz bu ülkede
Mültecileri kim gönderirse
kimseye
Ak parti
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş