Gündem 2023 seçimi oyunuz kime? Mllsssanli Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor bir oy kemale bir oy tip'e diyorum, ya siz? DEMOKRAT DEDE KEMAL <3 RTE MUHARREM İNCE SİNAN OĞAN Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 2023 seçimi oyunuz kime? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ali112364 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Baş örtüsüne bez parçası diyen kemal kazanmaz ha kazansa bile en fazla Eylül ayına kadar tahtında kalır 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kılıçdaroğlu ve CHP. TİP'le falan işim olmaz. 1 1 Yorumla wantutiri +1 yıl İYİ partide iyi bence ben Kılıçdaroğlu ve İYİ partiye vereceğim Yorumla
Yamahamotocross Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Tipli olacak kadar ne yaşadın bu hayatta kanka çok mu aç susuz kaldın? 0 0 Yorumla
dobraerkek1 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bende öyle diyorum oyum kemale ve tipe 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Gündem konusunda 801 cevap paylaştı. Oyum sana melis. 0 2 Yorumla Mllsssanli +1 yıl ben adaylıkta yokum ksdjhfsd Yorumla Culdesac +1 yıl Senin için 100 bin imza toplarım ben melisim <3 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Baş örtüsüne bez parçası diyen kemal kazanmaz ha kazansa bile en fazla Eylül ayına kadar tahtında kalır
Kılıçdaroğlu ve CHP. TİP'le falan işim olmaz.
İYİ partide iyi bence ben Kılıçdaroğlu ve İYİ partiye vereceğim
Tipli olacak kadar ne yaşadın bu hayatta kanka çok mu aç susuz kaldın?
Demokrat Dedeme tabi ki :)
Milletvekilinde de CHP ye
CHP, erdoğan'dan kurtulalım artık.
Bari CHP'ye ver birinci parti olsun
Bir oy Recep Tayyip Erdoğan bir oy Recep Tayyip Erdoğan yine
Bende öyle diyorum oyum kemale ve tipe
Dedelere sahip çıkın.
Erdoğan.
kılıçdaroğlu
Kemale ve chp ye
Tayip
Oyum sana melis.