Adalet ve kalkınma partisi
Cumhuriyet Halk partisi
Milliyetçi hareket partisi
Halkların demokratik partisi
Deva partisi
Gelcek partisi
Zafer partisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
CHP'ye Türkiye teslim edilirse

Cevap
13Cevap
chp olabilir
Chp nin oyları çok düştü hdp desteğini alamazsa ana muhalefet iyi parti olucak seçimi zaten reis kazandı %99
Akp den başka iktidar gelirse daha kötü olur sonumuz ben o yüzden akp ye veririm
bende biliyorum durumun kötü olduğunu ama kim düzeltebilir
Hiçbiri bi’ halta yaramaz ama belki Chp’ye veririm mecbur...
Akp varken gerçekten chpmi...
@Useriniziim akp’ye mi vereyim?🙄
turkiyede neden siyasi gørus belirtince linc yiyoruz
Mahsur yavaş aday olursa ona oyumu vericem onun dışında düşünmedim
Mülteci belasından kim kurtaracaksa ona. Görünen Zafer Partisi..
Yanlışlıkla AKP ye oy verdim 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Akp %20 millet sanırım s. kildikce aldatıldığını anlamaya başlamış yavaş yavaş 🤔
Zafer partisi ne oluyor? Neden bu kadar oy almış 🤔
Sözde göç sorununu cozucek ve atarlı giderli konuşmaları yüzünden milletin kafasını karıştırıyor başka bir şey olduğu yok
@AddrenaliN teşekkürler 😊
Rica ederim 😊
@AddrenaliN max çomar zekası
@teyyüp__savar kendini anlatmana gerek yoktu broo 😁
@AddrenaliN Çomar olmasan azıcık araştırma yapman yeterliydi koyun
@teyyüp__savar senin gibi partici değilim bro ne AKP ne CHP ile ya da diğer partiler ile işim olmaz siyasetin kimseye faydası olmaz tabi siyasetin içinde değilsen sende yancilik yapmiyorsan 😀 gelelim dediğim zafer parti sinin şuana kadar yaptığı ne var? Göç sorununu nasıl cozecegine dair bir açıklaması var mı ya da Cumhurbqskani adayı var mı ne yapıyor şuanda sadece atarlı giderli söylemleri ile muhalefetten rol çalıyor oy dağılımını etkiliyor sadece TV de gördüğün haber ile siyaset yapılmaz sana gün yüzünde haber gösterirler ama arkaplanda neler olduğunu anlamazsın bile 😀 gel gelelim esas olayı şimdi düz mantık ile düşünürsek zafer partisinin böyle tavırlari en çok kimin işine yarar bence akp işine yarar malum suandaki tek aday CHP nin oy dağılımını etkiliyor 😀 zaten esas mesela CHP de Mansur Yavaş dışında aday gösterirse seçimi kazanmak istemiyordur ki zaten kk kendisini aday gösterme çabasında içinde olduğu için yine seçimi kazanmak istemiyor gibi bir durum var sen şimdi git kumda oyna 😁
@AddrenaliN Kafan güzel mi? Partici olduğumu nereden çıkardın? Eğitim ve Tarım politikasına bakabilirsin.
@teyyüp__savar kafan çalışmıyor herhalde profil resminde ya da comar gibi söylerimden bunu anlamak zor olmasa gerek yahuu adam kendiside biliyor bir şey olmayacağını CHP nin bile henüz göstermediği Mansur Yavaş i aday olarak gösterme gayreti içinde millet olarak göç sorunundan biktigimiz için adamda oraya oynuyor onun dışında kim ne yapsın zafer partisini daha doğru düzgün partilesmeleri yok zaten
@AddrenaliN Dayı sg ne boş adamsın
@teyyüp__savar boş adam olarak her yoruma zıplama ufaklık hadi kumda oyna sen 😀
yine sosyal medyada birileri 20 oyla iktidar oluyor :)
Merak ediyorum o kadar dandik partiyi koyupta iyi parti yi neden koymadın bir garezin felan mı var?
Kendime verecem 😅
ben sahsen matbaayı kaba etime basmayı düşünüorum
Kararsızım ama Zafer Partisi dedim.
Cumhuriyet Halk Partisi
Liberal Demokrat Parti
Galiba oy vermeyeceğim bu gidişle :)
zafer
zafere basar geçerim
CHP ,,,
iyi şeyler partisine vericem kardo.
akp veren var hala şakamısınız shsujsjks
HDP..