AKP
CHP
HDP
Zafer partisi
MHP
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Akp'ye vericem inadına.
Çünkü chp şeriatçı oldu. Dincileri türbanlıları savunuyo. Gitsin onlardan oy istesin.
Tüm muhalifler transfobik oldular.
Mesela az önce bir tweet gördüm, bu KizlarSoruyor sitesi kanal D'deki magazin programına ödül vermiş en iyi program seçmiş. Ve o program sürekli olarak yobazlık yapan, sürekli gülşen'in kıyafetlerini eleştiren, sürekli hedef gösteren bir programmış
Bunlara mı oy vericez?
Tüm partiler sağcı oldu. Herkes yobaz oldu. Batacaksak tam batalım, herkes acı çeksin. Benim oyum akp'ye.
CHP ye tabi ki.
akp nin karşısında ki en güçlü olan parti kimse ona oy vermek gerekir, aksi halde başka partiye vereceğimiz her oy, dolaylı yoldan akp ye gitmiş olur...
şu an akp nin karşısında ki en güçlü olan parti CHP, İttifak Olarak ise Millet İttifakı
Kime vereceğimizi şaşırdık atadan beri CHP liyiz buyuk dedem kucusu ilk delegesi dayım CHP milletveklı kendi partisinden ümitsiz bız gelirsek 6 ortaklı hukumet yurumez kavga gurultu 6 ay sonra secim olur. Dolar 30 lırayı bulur diye mulk satıp dolar alıyor kime oy vereceğimizi bılemıyorum adam kıbi partı ve başkanı yok
Cevap
13Cevap
Chp ye veririm
Mansur Yavaş’a bağlı. Ekremle Recep benzer kişilikler. Geri kalanlar içinde tek adam var onun stratejisine de bağlı tabi.
Şu an hic biri cunku lafla bu işler olmaz teorinin yanında ulke gercekleri ile pratik planı olmalı
İnanma sen meçhullere dünyaları önüne serselerde... Kim kanar bu boş sözlere
Büyük ihtimalle Btp veya Zafer Partisi olacak.
Zafer partisine vermek istiyorum ama yüksek bir oy alamiycak. Benim derdim akp düşsün o yüzden CHP'ye vericem.
Meral Akşener hanımefendiye elbette.
erdoğana tabi ki başka aday mı var
Cumhuriyet Halk Partisine vereceğim oyumu
Recep Tayyip Erdoğan
CHP..
Yeniden Refah niye yok? Ben ona atacam.
Oy vermeyecegim
Zafer partisi
Zafer partisine vermeyi düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?