sonuç bellidir diye düşünüyorum ama yine de bii bakalım..
cumhur ittifakı
millet ittifakı
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu ülkeyi yabancılardan, sığınmacılardan, göçmanlerden, psiliklerden kim temizleyeckse ona vericem.
Ne ekonomi ne ideoloji ne din ne görüş hiç bir kıstasım yok bu seçimde.
Tek kıstasım ilk cümlem.
kime verirsin bilmem ama kimse vermemelisin belli öyleyse
Cevap
7Cevap
hala daha cumhur ittifakı diyen var
cidden ya
Mansur başkan
umarım o çıkar aday olarak da
Reyler Cem Uzan'a..
Putin
Biden
Hdp biji kurd kürdistan biji rojava
ananı kürdistanda sktm
@yineyeniden11x ben de seni de Türkiye ni de ananı bacını kucağıma alıp hoplatırım
@yineyeniden11x Allah kimsenin hakını kimsede bırakmıyor 5 10 yıl sonra Türkiye yok olup gidecek Türk diye bişey kalmayacak yaşasın abd Rusya
ama ske ske türkçe yazarsın itin dölü ve anca burdan ötersin gerçek hayatta şu dediğini desen şu an ananla beraber domalıyodun bunu sen benden daha iyi biliyorsun
rüyalar aleminden çık kürdo
Seninle uğraşamam sonunuz yok olmaktır ekonomi çüküş iç savaş
sen yine de fazla iç savaş hayali kurma en kötü 15 20 milyon hewal asalağından kurtuluruz biz yine devam ederiz vatansız köpek
@yineyeniden11x canım Türkiye de iç savaş olduğu zaman zaten karışmayacağız
türkiyede iç savaş falan olmayacak sen ezik bir köpeksin senin en cesurun dağa çıkıyor oda geberip gidiyor arkadan analarınız vele vele diye ağır yaka yaka ağlıyor köylerinizi basıp çoluk çocuk vurduk diri diri yaktık sizi bu gerçekle yaşa şimdi orspu evladı
s... ktirin gidin o zaman ne b.. k işiniz var burada
@yineyeniden11x yakında sizlere de aynısı yapılacak hiç sıkma canını hatta daha kötüsü biz yapamazsak bile Rusya abd yapacak
Türkiye de değilim ki
lan hewal lan hewal sizde bu iq düşüklüğü genetik değil mi? abd ile rusyaya medet umar hala gelmiş itin dölü olum biz sizmiyiz milletin karısı olalım he aç bak tarih oku bir şeyler öğren başımıza siyasal islam köpekleri geldi diye yıkılacak değiliz elbet bu günlerde biticek sen o günleri düşün asıl kara kara. Köpek gibi asimile olacaksınız dilinizi kültürünüzü unutacaksınız hepiniz kendinize ske ske türk diyeceksiniz kendi ırkınıza söveceksiniz yazdıklarımın her kelimesinin doğru olduğunu biliyosun hahahahnfkjesfn
iyi bari ülke bi pislikten, bi oksijen israfından daha kurtulmuş. burada değilsen üstüne türk de değilsen git başka yerde havla
@yineyeniden11x asla asimile olmam skeyim Türk ü
kardeş sen bu ite cevap verme ben onun ifadesini alıcam merak etme ayrıca türkiyede olmadığı çok belli it anca uzaktan havlar
oldun bile lan oldun olummm yarınız kendine türk diyo lideriniz yakalanınca ben türküm türkiyeye hizmet edicem dedi soysuz köpek ne çabuk unuttun havla yurtdışından ama türkiyeye gelince gt korkusuna o bayrağın önünde it gibi saygı duruşuna geçersin
tabiki Reise :P
deva
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?