Önceden dediğim şeye saygısı olurdu. O derdi ben böyle yapmayalım desem tamam derdi. Şimdi söyledği şeyin mantıklı olmadığını söyleyip bunu yapmayalım desem bile illa benim dediğim olcak diyo. Napmalıyım? Fikrimi söylememe bile müsade etmez oldu. Ne sölesem tavır koyuyo.
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
03insanların birbirini iyi tanımaması ve karekteristik yapısını okuyamaması sonucu ortaya çıkan sorunların bütünü sonuç hüsran kızlarımızın tip ve paraya aldanması sonucu ortaya çıkan canım cicim söylemlerine kanması da diyebiliriz eğitim lazım
maalesef alakası yok. Eğitimle de alakası yok. Eğitilen yerde sana evlilik hayatını mı öğretiyolar? Evlilik tamamen tecrübe. Önceden öğrenilip uygulanan bişi değil maalesef. Yıllarca beraber hayatını paylaştığın kişinin bir an da evlendikten sonra yapısı tavrı herşeyi değişebiliyor. Ne tip ne de paraya baktım. En çok karakterine haline tavrına odaklandım. Ama aynı evin içine girince erkek kadına illaki erkekliğini kanıtlamak bu evde benim sözüm geçer moduna giriyor. Belki her erkekte olmayabilir. Ama maalesef aynı evi paylaştığında her şey değişebiliyor. Her şeyi maalesef öngöremezsin. Öngeremediğimiz ve sonradan ve yaşayarak öğrenmemiz gereken bazı şeyler vardır hayatta. Anne olmak baba olmak evlilik ya da iş hayatı gibi vs.
maalesef dediklerinizin bircoğu doğru fakat bazı yapılacak ufak şeyler onun nası bir insan olduğunu ortaya koyar seceresi çıkar cd yi radyo okumaz ama cdyi laptopa koyarsanız içi açılır gözükür okuyanla ile okumayan farkı sadece
Ters gitme istediği gibi olsun kafan rahat olsun
ney o şey
Herhangi bişi en basit örneğini vereyim. Balkona oturmak için altı kapaklı üstü normal oturmak için l koltuk gibi bişi yaptırcakmış marangoza hemen üstünde yani oturduğumuz yeirn üst kısmına duvara montaj olmuş biçimde yakkabılık yaptırcam dedi. Bende ayakkabılığı kapının dibine yapsak daha iyi olmaz mı oturduğumuz yerin üzerinde ayakkabılık saçma olmaz mı dedim? Hayır burada olsun. Zaten her şey senin dediğin oluyor benim dediğim olcak bu sefer vs. Söylendi bana. Bende hiç bişi demedim peki nasıl biliyorsan öyle yap dedim. Ama biliyorum yani bi kaç seneye o bize orada sıkıntı vercek
ayakkabı girişte olur zaten
Yok illa balkona oturduğumuz yerin üstünde olcakmış. Geçenlerde anneme dert yanıyo. Daha Melike ile tartıştığım hiç bir konuda haklı çıkamadım. Tamam dedirtemedim senin kızına dedi. Amacı doğru ya da yanlış mantıklı ya da mantıksız ben ona tamam dicem ya da yorum yapmıcam. Söylediğim her şey mantıklı hep haklı çıkıyorum. Erkekliğine yediremiyor.
gereksiz muhabbetler karısma bunun ıcın kavga etmeyın
Etmemeye gayret ediyorum. Ama neden böyle yaptığını anlamıyorum nedir yani tüm erkekler böyle mi illa bi üstün olma çabası? Benim dediğim olcak çabası?
evet eksi kafalı erkekler böyle kendilerinin bildiğinden başka şeyi dinlemezler bırak karışma ne yapmak istiyorsa yapsın beğenmezse senin dediğini yapar zaten