Geçen gün eşim teflon tava zararlı atalım dedi tamam dedim. Topladı ve vestiyerr koydu atmak için. Neyse geçen gün de bebek yeğenim geldi ona omlet yapmak istedim ve hiç kullanmadığım tavada yapmak istedim ve bir tanesini çıkardım kullandım sonra yıkayıp atacaktım. Eşimde geldi gördü bana kızdı bende söyledim. O da o zaman ben de seni gidip aldatayım sana da ihtiyacım vardı diyeyim dedi. Bende alakası var şu an aldatmaya benimde ihtiyaçlarım var o zaman bende gidip seni aldatayım boynuzlayayım mı diye sordum. O da örnek verdim anlamdiye dedi. Ben bayağı sinirlendim ve belli de ettim. Eşim beni seviyor biliyorum ama böyle saçma şeyler söyleyerek canımı yakmak istiyor. Sonra çarşıya çıktık eşim ben oraya gideceğim buraya gideceğim sonra d agrmek yiyeceğim sende istersen katılırsın dedi. Bende sen kendi işlerine bak ben kendi işlerime. Sonra da ben eve gidiyorum sen yemeğini ye diye mesaj yazdım. Eşim aradı hemen neredesin diye bende eve geçiyorum yürüyerek dedim. Sonra yine beni aramış başkasıyla konuşuyormuşum bende mesaj yazsaydın dedim o da o zahmete girmedim dedi iyice delirtti. Sorma akşam dürüm getirmiş kendisine de bana da. Şimdi konuşmuyoruz. Eşime kalsa ben hatalıyım. Sizce bir erkek neden böyle yapar.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bence ayrılın
Bir erkek eşine böyle örnek vererek neden tartışmaya girer anlamıyorum birşeylerin duyurmayamı çalışıyor
Duyursun. Kendisi zararlı çıkar.
Eşime dedim mutlu değilsen aynı evde yaşamak istemiyorsan sen bilirsin dedim. Gülmeye başladı böyle bir şey istesem gerekeni yaparım dedi.
Karşına alıp konuşunca seni ciddiye almıyormu
Evet ciddiye almıyor
Konuşmak istermisin
Tabi buradan yazabilirsiniz
Burdan rahat konuşulmuyor
fazla yüz veriyonuz sert ol herşeye tamam deme alttan alma agresif ol çekinsin biraz
Emin ol bu dediğini yapıyorum zaten. Herşeye evet demem alttan almam ve tavrımı gösteririm. Ama yüz verip fazla değer verdiğim doğrudur
Nasi kafalar ya esine bu tavanin sapini s
Na sokarim deseydin
Ne desem anlamaz
Benxe tavanin sapini kullan:)
Sizce neden böyle bir şey dedi ve sonrasında eve gelip bir şey yokmuş gibi davrandı
Beyin sıfirda ondan
Baya sacmalamis zincirleme devam etmissiniz sonra da soylediginin altinda bise yatmiyodur umarim
Zannetmem. Yani aslında eşimin beni sevdiğini biliyorum ama böyle saçmalıklar var. Ama yine de çok saçma bir örnekti. Bir süre konuşmam onunla
Ayni evde konusmamaniz da mantikli degil ki. Ayri yemek yemeler planlardan caymalar zamana yayilirsa varacagi yer belli. Boyle sacma ornekler vererek zihnini bulandiriyor yarin suphe icinde olcaksin bi sure sonra
Evet bir süre şüphe içinde olacak git gide ondan uzaklaşacağım ve sonra da vazgeçeceğim
Diger sorulaŕina baktim da siz zaten yokus asagi gidiyo gorunuyosunuz
Evet.
eşin naparsa yapsın zaten senin gözünde çoktan bitmiş ve seni mutlu edemeyen biri zaten
Aynen öyle benim gözümde benim değerimi bilmeyen beni mutlu edemeyen bir insan. Kendisi bilir modundayım
🤷♂️bu hayatı mecbursan çekicen. başka seçeneğin yok gibi
Mecbur değilim. Maddi manevi ona ihtiyacım yok. Ama ne yaptığını anlamıyorum. Tam bir narsist ve dışarıya o kadar iyi ki ama bana sıra gelince böyle saçmalar ve kabulde etmez
mecbur değilsen hayatı kendine zorlaştırmaya devam etmene gerek yok. içinde bitik adam zaten ne kadınlığını bilirsin ve karılığını ne eşliğini
Doğru
düşün ne yapabilirim diye. aldatmak falan kolay, ama çözüm o değil biliyosun
Evet çözüm o değil. Kökten bir çözüm lazım
ama lafta kalmasın. yoksa hep böyle gider biliyosun.. razıysan devam et🤷♂️
Oha narsist kişilik bozukluğumu var boynuzlamak nedir bunlar nasıl tabirler
Böyle bir örnek yok eşine bunları demezsin zaten bazı şeylere ihtiyacın varsa eşin burada bunu deme tenezzülğnde bile bulunmazsın ayıp etmiş bayağı
şu an bunları diyerek seni kıstırdığı için çok sinirlendim yaptığı jesti bile beceremiyor yüzüne vuruyor nasıl bir şey
Bence iyi düşün bu evliliği sonunda ne olacak siye
Burdamısınız
Artık düşünmek bile istemiyorum. Ona izin ver seni sevebileyim dedim. Bir erkek nasıl kendinden soğutur yaa
Soğutmak için herşeyi yapmış
Detaylı konuşalımmı biraz dertleşelim
?
Merve
@mrvrvm
sadelik olarak bakk
Nasıl yani
Aptallık ediyor kaçırıyor seni
Konuşalım bunu tkp
Aynen öyle soğudum zaten
O zaman 😂💦
yatak odasında sıkıntı var önlem al
Sıkıntımız yok
Ama bunun anlamı bu
Offff, affet valls okuyamadim bi sure sonra :)
Pekâlâ 😇
Sevişiyor musunuz ihmal etmeyin
O konuda sıkıntı yok. Küs olsak bile o ayrı bir konu
Bırakın bu hasta ruhlu insanlari yaw
Harbiden dengesiz herif
Ne saçma benzetmeler ya 😂
Haklısın nenmtuhaf insanlar var
Ama eşime gidin sorun normal bir örnek verdiğini sanıyor. Ve asla hatasını kabul etmiyor
Cocukmusunuz mk
Seni
Ne seni
Kıskanmak kıskandırmak istiyo
Ne geçecek eline. Bu şekilde kıskanmam sinirlenir şüphelenir güvenim sarsılır
Ben ve birçok erkek bundan hoşlanır sen anlayamazsın