Eşimin dediğine bakın beni deli etmeye çalışıyor?

Geçen gün eşim teflon tava zararlı atalım dedi tamam dedim. Topladı ve vestiyerr koydu atmak için. Neyse geçen gün de bebek yeğenim geldi ona omlet yapmak istedim ve hiç kullanmadığım tavada yapmak istedim ve bir tanesini çıkardım kullandım sonra yıkayıp atacaktım. Eşimde geldi gördü bana kızdı bende söyledim. O da o zaman ben de seni gidip aldatayım sana da ihtiyacım vardı diyeyim dedi. Bende alakası var şu an aldatmaya benimde ihtiyaçlarım var o zaman bende gidip seni aldatayım boynuzlayayım mı diye sordum. O da örnek verdim anlamdiye dedi. Ben bayağı sinirlendim ve belli de ettim. Eşim beni seviyor biliyorum ama böyle saçma şeyler söyleyerek canımı yakmak istiyor. Sonra çarşıya çıktık eşim ben oraya gideceğim buraya gideceğim sonra d agrmek yiyeceğim sende istersen katılırsın dedi. Bende sen kendi işlerine bak ben kendi işlerime. Sonra da ben eve gidiyorum sen yemeğini ye diye mesaj yazdım. Eşim aradı hemen neredesin diye bende eve geçiyorum yürüyerek dedim. Sonra yine beni aramış başkasıyla konuşuyormuşum bende mesaj yazsaydın dedim o da o zahmete girmedim dedi iyice delirtti. Sorma akşam dürüm getirmiş kendisine de bana da. Şimdi konuşmuyoruz. Eşime kalsa ben hatalıyım. Sizce bir erkek neden böyle yapar.

Eşimin dediğine bakın beni deli etmeye çalışıyor?