Çocuk hasta 20 gündür kide bur hastalık bulaştırır din hastalık kaptın benim göbeğim çatlıyor iyi bakabilmek için okulun yarısı hasta bu adam kalkmış çocuğa hakaret işte mikrop niye bulaştı dedim sensin mikrop kendime hakim olamıyorum artık b akıl verin yoksa kendi hayatımda kararacak?
1 ay
Eşim kabak kabak konuşuyor hiç tahammülüm kalmadı kafasını yarcam atıcam sizce?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Hem ilgilenmiyor hemde sana sen hastalıkmı bulaştırdın diyor kaç yaşında çocuğun
7
Allah bağışlasın işin zor desene yani öyle dedikçe iyice batar sana
Evt te benim başıma niye böyle bir öküzü doladı canabi hak bölen var mı
Sende onunla sınanıyorsun demek ki çocuk olmadan öylemiydi peki
Ya ben anlamadım.
Gizli olmasan sorularım olurdu yani senin gibi tanıdığımda vardı o geldi aklıma
1 gecede hayatım değişti benim ben çok çektim ona rağmen ayakta kaldım resmen delirdim ben ailem yuzubden kendi ailem maddi manevi yük benim üzerimde ozmn işte 8 yıl boyunca yaşım küçük ha 28 bunu adam sandım benden faydalandı
Gizliliği açsam yazarmısın bana rica etsem
Sonra yağmurdan kaçmadım aslında dedim ya ayaktayım bu niye yani
Olmaz mı
Nereden buldun bu dalllamayi yazik ya. Cocuguna isine guvune bak boş ver bu tipi. Sen nerdensin
Sakin olun yaa çok sinirlisiniz
Bu şimdiki mesele degikki uzak dur diyip bağırıyor çocuğa ilgilendiği zaten uok 4 günde bir evde bu adam nasıl sinirkenmiycem
Evlenmeden iyi taniyacan yoksa böyle olur seven sevilmiyor zaten bu dünyada öyleleri seviliyor
Alakası istikrar l mi degilmi bilemezdin hevesini alınca bu şekil olacağı bilemem inan alakası yok evlenmeden böylemiyidi çocuk varmiydi
Hayatını karartma böyle evlilikler genelde boşanmayla sonuçlanır sizde belli ki boşanırsiniz birgün ama yine unutamayacaksiniz o yüzden yazılanı yaşamaya devam
Hemn kolay oyl diyorsunuz e iyi tanisydin alakası yok
Başta herşeyi konusacaksiniz bakacaksın hasta olduğunda nasıl davranıyor çocukları seviyor mu ailesi nasıl huyu suyu nasıl sinirlenince neler yapabiliyor nasıl bir kişiliğe sahip diye hemen evlenmekle olmuyor öyle
Evlenmeden o yüzünü göstermediği senin dediğin gibi olsa kimse sorun yaşamaz yani mantıklı cvp gel bana
Bu yüzden bekarım işte insanlara güvenmiyorum hiç kimse göründüğü gibi değil çünkü
Sonradan huy begenlmeyebiir tavır davranış biyere kadar yani bana yaptı çocuğa yaptirmma ama hayatım kararın istemiyorm
Senin gibi bir tanıdığım vardı hatta kocasına uzaklaştırma bile aldı alkolik kocasına sonra dayanamadı kadın kendini arabesk müziklere falan verdi hep üzüntü hep acı çekti sonra mı affetti adam değiştimi hayır yine karı kıza gidiyor yine alkol alıyordu o yüzden insan huyunu değiştirmez başta neyse ömür boyu odur değişeceğini bekleme olduğu gibi kabul et kocanı ve Hayatı
Niye kabul edicem ya etmem
O tanıdığımda öyle diyordu ayrilacam diye dava bile açtı sonra çocuklar var vs vs derken yine o kocadan hamile kaldı kötü adamlar seviliyor bu dünyada iyiler yaranmiyor
Yok bizim öyle olmaz
Derken
Arilmayi hakketti o ya da başına çorap orerim
Her dovelim diyene adres verme bana kalırsa sonra işin içinden çıkamazsın o yüzden en iyisi kendi işini kendin hallet ya ayrıl ya da ailelere söyle durumu başka kimseye güvenme
sana gurban olsun
Dövelim adres ver
Vallahi bak cidden dövermisin
ya da birileriyle
Valla ciddiyim şaka yok, çocuğa şiddet varsa işin içinde anasını bile... Yaparım şakam yok
Kimseye gerek yok ezerim ben
Kesinlikle
Ben İst yaz bana
Tabik soule bir şey ben babasıyım e sen çocuğa uzak Dur mikrop neden saldırdınız ben sana yanaşma demedimi bu böyle çoğu konuda herkes duysun çocuk ne yapsın dedim okuln yarısından fazlası hasta hakaret ediyor ben babasıyım diyor e tamamda bende canım değilm akl car mantık var cocg8n göz altı morarmış şu an yaptığına bak bana yaptıklarını saymuorum darp raporum var geçmişte yalnız kalınca pesimi burakmiuor ben şimdi kime dövdureyim
Sizinle gorüselm
Attım
Ben yazamıyorum yaz