TauredKraliçesi | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Fenomen
3 gü
Bakımsız insanı kimse sevmez hayatım..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
YELELİ | Aşk İlişkileri konusunda 429 görüş paylaştı.
Bilge
3 gü
Evet çok önemli, ben kendime bakıyorsam eğer etkileneceğim insanda muhakkak benim ayarımda olacaktır çünkü ne kadar inkar da etseler, melek gibi de gözükseler insanın içi önemli de deseler yalan, önce dış görünüş, sonra iç güzelliği olduğunu herkes bilir...
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
johesa | Aşk İlişkileri konusunda 3,6b görüş paylaştı.
Guru
3 gü
Bu seninde beklentinle alakali benim gibi siradan kendine bakmayan biri karsisindakininde kendisine bakmasini beklemez ama bakimli spor yapan 10-7/8 lik dis gorunusu olan haliyle 10-5 lik birine bakmaz ben kendi adima 10-5 lik biriyim haliyle ilgilencegim yasima uygun hatun da 10-5 olmaliki ilerde kimsenin gozu disarda kalmasin
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
youseemerollin | Aşk İlişkileri konusunda 815 görüş paylaştı.
Yoda
2 gü
ilk izlenim icin cok önemli zaten bir müddet sonra insanlar saliyorlar dis görnüse özen göstermeyi birakiyorlar.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
kodi34 | Aşk İlişkileri konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Yoda
2 gü
Aslında önemli değil ama duruş ve bakımsızlık bir arada ise kimse teklifte bulunmaz duruş derken mesafeli ve soğuk durmak
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorgunbirey | Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Yoda
3 gü
Sifir taniyirsa etkili olur ancak karakterini taniyip sevende olabilir ama bakimli olursan daha cok ilgi cekersin
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
MecaziAdam | Aşk İlişkileri konusunda 459 görüş paylaştı.
Xper 7
2 gü
Hic onemli degil desem yalan olur biraz onemli bende sadece bakimsiz demiycek kadar
Karakter kadar olmasa da önemli bence. Çünkü insanlar seni tanımadan önce dış görünüşüne bakar ve ona göre karar verir
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
MAI-pen-rai | Aşk İlişkileri konusunda 192 görüş paylaştı.
Xper 5
3 gü
Tanımadığın biri gelip teklif etcekse dışını begendiği icindir. Bir şey yaşamamışsın ki yan yana
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Gizli Üye
3 gü
Evet bakımlı olmak şart. Bir pastaneye bile girsen şık ve bakımliysan ona gore muamele gorüyorsun. Herzaman bakimli olmak yorsa da kendimi iyi hissederim ve hep iltifat alirım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1840Bakımsız insanı kimse sevmez hayatım..
Evet çok önemli, ben kendime bakıyorsam eğer etkileneceğim insanda muhakkak benim ayarımda olacaktır çünkü ne kadar inkar da etseler, melek gibi de gözükseler insanın içi önemli de deseler yalan, önce dış görünüş, sonra iç güzelliği olduğunu herkes bilir...
Bu seninde beklentinle alakali benim gibi siradan kendine bakmayan biri karsisindakininde kendisine bakmasini beklemez ama bakimli spor yapan 10-7/8 lik dis gorunusu olan haliyle 10-5 lik birine bakmaz ben kendi adima 10-5 lik biriyim haliyle ilgilencegim yasima uygun hatun da 10-5 olmaliki ilerde kimsenin gozu disarda kalmasin
ilk izlenim icin cok önemli zaten bir müddet sonra insanlar saliyorlar dis görnüse özen göstermeyi birakiyorlar.
Aslında önemli değil ama duruş ve bakımsızlık bir arada ise kimse teklifte bulunmaz duruş derken mesafeli ve soğuk durmak
Sifir taniyirsa etkili olur ancak karakterini taniyip sevende olabilir ama bakimli olursan daha cok ilgi cekersin
Hic onemli degil desem yalan olur biraz onemli bende sadece bakimsiz demiycek kadar
Maalesef artık iç güzellikten çok dış güzelliğine bakılır olmuş insanların
Illaki ama hwrkes icin degil bence. Okadar bakimsiz ama guzwl kiz var
Önce dış görünüş hitap eder göze sonra karakter devreye girer
🙃
istek ve arzularını açıkça bildirebiliyorsan dış görünüşün bir önemi kalmıyor
Karakter kadar olmasa da önemli bence. Çünkü insanlar seni tanımadan önce dış görünüşüne bakar ve ona göre karar verir
Tanımadığın biri gelip teklif etcekse dışını begendiği icindir. Bir şey yaşamamışsın ki yan yana
Evet bakımlı olmak şart.
Bir pastaneye bile girsen şık ve bakımliysan ona gore muamele gorüyorsun.
Herzaman bakimli olmak yorsa da kendimi iyi hissederim ve hep iltifat alirım.
ah siz kadınlar iltifat almaya bayılıyorsunuz :)
kişiden kişiye göre değişir bazıları önce dış görünüşe bakar bazıları karakterine
Geçmişte bende öyle arıyorum çokta önemli değil bunu anladim
Bir kadının içi ne kadar önemliyse dışı da içi gibi olmalı.
önemli tabiki insan çok güzel olmayabilir ama bakımlı olmalı
temizlik hijyen bakım önemli şeyler
Bunu sormamis ol buna da guvenmez cunku buda yetmez
İlk bakılan dış görünüş olduğuna göre hiç değilse kabul edilebilir bir seviyede olsun