20 yaşındaki bir kız için hiç çıkma teklifi almamanın nedenleri neler olabilir?
Cevabın nedir?
Sebeplere bakmak lazım ancak Sebepler değil önemli olan sonuç.
Yani Her yerde dikkat çekip teklifler alıp olmadık birine kapılıp üzülmekten daha güzel birşey var. Şu an kendini değiştirmeden en doğal halinle seni sen olarak kabullenen birinin dikkatini illaki çekeceksin ve senin gerçek benliğinle gördüğü için dahada mutlu olacaksın. Hani evlenince değişti denilen insanlar vardı ya. onlar değişmiyor sadece orjinaline dönüyor. Sırf rol yapmaktan kaynaklı. Sen karakterini bozma insanlığını bozma. Elbette kalbini yerinden oynatacak ir insan zamanı gelince karşına çıkacaktır. Hakkında hayırlısı olsun.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsanlara soğuk davranıyorsundur Çekiniyorlardır.
Genel olarak asosyal veya çekingensindir Topluluk ve farklı ortamlarda bulunmuyorsundur bundandır.
İnsanların belki ilgisini çekmiyor olabilirsin Güzellikle alakalı olabilir bilemiyeceğim.
Gibi gibi bu liste uzar gider19 Yorumla
Soran+1 yılağırbaşlı kızlar alırlar mı peki?
- +1 yıl
Çok önemli bir detayı unuttuğumun farkına vardım Ağırbaşlı olmakla soğuk olmak arasında çok ince bir çizgi var. Eğer ağırbaşlı iseniz çoğu insana ağır ve olgun geliyorsunuzdur Altınızda ezileceğini düşündükleri için cesaret edemiyor olabilirler.
Soran+1 yılBir arkadaşım "Ağırbaşlılıkla olgunluk karıştırılıyor. Sen ağırbaşlısın. Ama olgunluk da var."dedi.
Bir çok insan bana bu iki şeyi söyledi.
Tatlı bulan da çok kişi oldu.
Kendime baktığımda ise değişken bir insanım. Çok sevimli olabilirken, sinirli de davranabiliyorum, alınganlık gösterebiliyorum.- +1 yıl
Büyük ihtimal ağırbaşlı olduğunuzdan cesaret edemiyor olabilirler.
Soran+1 yılBenim beğendiğim bir çocuk vardı. Gidip söylemedim ama anlamıştır. Artist biriydi. Artist biri de ağırbaşlı duran birine bakmaz. Yani böyle bir sebebi de olabilir. Beğenmiyorlardır.
- +1 yıl
Ağır başlı insanı herkes taşıyamaz yanında bu bir + davranışken senın açından - olmuş sanırsam. Evet dediğin gibide olabilir.
Soran+1 yılAynen öyle - oldu benim için.
- +1 yıl
Seninde vardır bir yerde kısmetin dert etme Herşey gönlünce olsun o halde iyi akşamlar.
Soran+1 yıliyi akşamlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl8 yaşımdan beri aldım da ne oldu? Hiç o kişilerle iletişimimk kestim o kadar. Kendini eşine saklama taraftarıyım evlenmeden önce birşeyler yaşamış olmak cidden iğrenç.
20 Yorumla
+1 yılya cok cirkinsindir ya da o kadar guzelsindirki erkekler bu kiz benle asla cikmaz dusuncesiyle yanina yaklasmaya bile cekinirler
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
101Cevap
1 kezbansındır
2 kezban değilsin ama güzelde değilsindir
3 ortalama bir tipin vardır dikkat cekmiyosundur
4 güzelsindir ama çok götün kalkıktır erkekler yanaşmaya korkmuşlardır
5 güzelsindir ama tavırların yapmacıktır itici geliyosundur
6 güzelsindir ama mahallendeki kalaslar güzelden anlamıyolardır
7 güzelsindir ama bahtın karadır
8 güzelsindir ama üstünde nazar vardır
yeterlimi :D11 Yorumla
Soran+1 yıl3 olabilir.
kahpe dünya düzeni
bir erkek teklif almasa bu normal
bir kız teklif almasa normal değil
:D
şimdi bacım soruna geleyim
teklif almamanın sebebi o veya bu
teklif almadın da öldün mü?
boşver teklif almayıver
hem acele de ediyorsun
yaş 20 dur bakalım daha vaktin var
güzel değilsin sempatik değilsin farklı bir insansın bu işlerde parmağın yok gibi gibi bir sürü sebebi olabilir ama unutma elbet senin de bir kısmetin vardır sen acele etme00 YorumlaÇıkma teklifi almak mı kaldı ya :) İki insan birbirini iyice tanıyıp sevdikten sonra zaten sevgili olurlar bunun için bir teklife gerek yoktur. Sorunun cevabına gelince ya erkek ırkının yanına yaklaşmaya korkacağı kadar çirkinsin, ya çok katı, aksi ve kendini beğenmiş birisin insanlar sana yakın hissettiğini söyleyemiyo. ya da yüksek ihtimal sorun bu kimseye güvenmiyosun kezban gibi davranıyosun ve bir erkeğin sana teklif edicek kadar yakın durmasına izin vermiyosun
30 YorumlaKendini soguk gosteriyorsan
Kendini insanlardan uzak tutup kapaniksan icine
Göze güzel gözükmediginden olabilir
Ya da cok güzelsindir insanlar sevgilisi vardir diye dusunebilir
Huylarin ve davranislarin itici olabilir
Olasılık cok su an sadece aklıma bunlar geldi
Umarim baska bir sebebi vardir bu yazdiklarim cunku kotu :(00 Yorumlayeterince güzel olmayabilir, fazla ukala olabilir, tavırları terstir erkekler terslenmek istemiyor olabilir, fazla mesafelidir erkekler ortam bulamıyor olabilir. bir sürü... seni tanımadan nedenini tam olarak söyleyemeyiz.
10 Yorumla
+1 yılkızın utangaç olması bakımsız olması
fazla laf cambazlıgı bilmiyen
bir erkek yanına yaklalşınca korku hissi hissedeip onu kendinden uzaklaştırması sürekli. ve birçok nedenleri var ve çözümleride var tabiki00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yılçevren çok geniş değildir eve kapanık olabilirsin kendine bakım yapmamış olabilirsin ama bunların hiç önemi yok daha gençsin kafana takma böyle şeyleri daha çok sevileceksin
10 Yorumla teklif almana müsade etmiyosundur muutlaka sert bir tavrın olabilir senide seven mutlaka vardır olumsuzdüşünme ya da az kendine bak alımlı ol ne biliyim öyle işte umarım mutlu olursun
20 Yorumla
+1 yılya çok güzelsindir kendilerini yakıştıramıyorlar ya güzel ve aksisindir çekiniyorlar ya çirkinsindir yanaşmıyorlar ya da daha nasip değil demek ki hayırlı bir arkadaş neye inanmak istersin :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyollu değilsin , genelde erkekler yollu kızların peşinde oluyor. Etrafındaki kızlara bak genelde övünürler bana şu kadar erkek teklif etti diye şöyle bir kıza bak yüzde yüz bakire değil , herkese veren biridir. Çünkü erkekler bir kıza gömdükten sonra arkadaşlarına anlatır buda böyle yayılır sonra herkes o kevaşenin peşine düşer.
30 Yorumla
+1 yılhiç dert etme bir kişi etsin teklif oda çıkma degil evlenme olsun ve çok mutlu ol
41 Yorumla- +1 yıl
bu bence en iyi cevap seçilmeli
+1 yılYa çok güzelsindir cesaret edemiyorlardır ya da kendine fazla bakmıyorsundur emmioğlu olarak görüyorlardır. Yoksa bizde "ciğerleri çalışsın yeter" diyen çok :)
00 Yorumlaya çirkinsindir ya da artık devirin hızla değiştiğini erkeklerin eskisi kadar aç olmadığını her önüne gelen kıza saldırmadıklarını henüz idrak edememişsindir.
00 Yorumlane sebep olursa olsun yeteri kadar güzel değilsindir.. çünkü huy olarak en kötü insanlara bile sırf tipi güzel diye teklif geliyor...
03 Yorumla
Soran+1 yılIce kapaniklara da mı?
Soran+1 yılOndan demek ki.
öf ya nasıl düzelecek?
tiple alakası hiç yok herkese göre bir kısmet illaki vardır konuşkan olmamak soğuk biri izlenimi verimek sıkıcı biri ya da boş konuşan pek ciddiye alınmayan tiplerden olmak vs işde
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl09 Yorumla
Soran+1 yılKezbanlar da çıkma teklifi alıyorlarmış. Demek ki Kezban değilim.:P
Çok şükür elim yüzüm düzgün.
Cevap sahibi+1 yılD AHAHAHAH BEN BURDAKİ KEZBAN KELİMESİNİ ÇİRKİN MANASINDA KULLANMADIM.
Soran+1 yılOrda tanımını yapmış ve tipsiz kelimesi geçiyordu.
Cevap sahibi+1 yılBak bu soruyo cevap verebilmek için. önce seni görmem seni tanımam gerekir.
yani kişiliğini tavırlarını. burada bu soruyu sormak saçma bir erkek olarak ben bile kızlardan alıyorsam.
suçu kendinde araman gerek. bir foto at ya da özelden yolla adam gibi cevaplarım. madem bu kadar çok merak ediyorsan.
Soran+1 yılDış görünümde inan bir problem yok.
Cevap sahibi+1 yıldemekki çok fazla sosyal değilsin. ya da hal tavırların sorun davranış bozukluğu var.
erkeğe onu red edicekmiş havası veriyor olabilrsin. gittiğin her yere ailen ile gidiyor olabilrsin.
Soran+1 yılmesaj at bana. göndereyim eğer tipe bakarak analiz yapabileceksen?
Cevap sahibi+1 yılyaparım neden yapmıyayım ama resimden sonra sana belli başlı sorular soracam.
Soran+1 yıltamam.
biraz ciddi, biraz içine kapanık, biraz sıkılgan, birazda hoşlanmadığından olabilir mi? :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUcuz malın alıcısı çok olur. Sana teklif etmeye cesaret edememişlerdir çok ciddi ya da cool görünüyor olabilirsin. Ya da cidden çok çirkin ve iticisin başka açıklaması olamaz :D
10 YorumlaYa feminist ya da asiri icine kapaniksin yoksa bizim türümüz 20 yasina kadar hic teklif edilmeyen bir kiz birakamaz :)
21 Yorumla
Soran+1 yılİçine kapaniklik var.
bence tuhaf yani ben bu zamana kadar kimse ile çıkmadım fakat 10larca çıkma teklifi aldım
00 Yorumlanedenlerin neler olduğu emin ol ki çoktur ama olmayacağını söyleyim sana: güzellik, şirinlik, zenginlik, temiz kalplilik, iyi huyluluk, seksilik, sevecenlik, dürüstlük.
00 Yorumla
+1 yılalma boşver biz aldıkta ne oldu :D ilerde evlenceğin insan söyler bu yeterli :)
00 YorumlaPeki 23 yasindaki bir erkegin 89 cikma tekli etmesine ragmen hep red cevabi almasinin nedenleri ne olabilir zuhahah akiyo bu aksam masallah
22 Yorumla- +1 yıl
Harbiden ibnenin bel kemigindrn yapilmis bu zar
bu senin davrannışlarına göre değişir mayk. eğer çok şen şakrat bişeysen hemen damlayabilirler ama biraz kapanık felansan uzak dururlar
00 YorumlaÇıkma teklifi nasıl ediliyor
Ben hiç etmedim arkadas olarak baslayıp öpüşmeyle sevgiliye geçtik
yani benimle çıkarmısın mı deniliyor ya derseki nereye cıkalım hngi kata:-)02 Yorumla- +1 yıl
Vaaaay klişe espriler, amerikanvari bir tarzla sevgili edinimleri...
Hacı biz lümpeniz biraz.. Kız arkadaş ise arkadaştır sevgili ise sevgili en baştan koyarız yani noktayı...
Ayrıca Çıkma teklifi Kız erkek arasında ki diyalogda "arkadaşlık teklifi" olarak kullanılır..
Aynı "yüz" kelimesi gibi
+1 yıl1 çirkinsin
2 kibirlisin
3 burnun havadadır
4aşırı kilolusun bunlardan biridir kesinlikle00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen birde beni dusun 24 yasindayim cirkinlikten olucem
20 Yorumla
+1 yıleee canım değerli taşlara zümrüt, elmas yakut, herkes erişemez erişmeyi düşünemez sende öylesin işte ne mutlu.. :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılkoca götlü, kısa boylu türk kızı kadar olamamış bayandır. o götün, o biçimsiz burunun bile alıcısı varken sen öl artık denilesi kızdır..
00 Yorumla çirkinlik başlıca sebep olabilir kıskanma ama bir erkek olarak kadından evlilik teklifi aldım bugün :)
00 YorumlaBenimle çıkar mısın?
Artık aldın konu kilit dağılın :D00 Yorumla
+1 yılYaaaa çok güzeldir yaaa çok negatiftir yaa çok soğuk gözüküyordur
10 Yorumla
+1 yılBen erkek halimle bu yasıma kadar 3 kızdan teklif aldım :D
00 YorumlaÇirkin Asosyal Falza içine kapanık ve yine Aslında Çirkinliktir yaa...
05 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya :/ aslında normalsin diyorlar.
Soran+1 yıl:))) hepsini yeni okudum
Soran+1 yılSağol
+1 yılÇirkinsin o zaman ;-) gerçi her topalın bir kör alıcısı varmış derlerde senin durum anlaşılan baya baya bedbah ;-)
00 YorumlaEğer arkadaş ortamın geniş değilse ve ne biliyom kendi ifade edemiyosan itici olabilirsiniz bir de tip meselesi var
00 YorumlaSimdi oyle bir devirdeyiz ki teklif icin ya guzel olcaksin ya da gotunu basini acicaksin tabiki boyle bisey yapma elbet olur
00 Yorumladışarı karşı katı tutumlu olabilirsin bişi sölemeye çkinilen biri olabilirsin çirkin olabilirsin demicem çünkü bnce alakası yok
10 Yorumla22 yaşında birisi için de kötü bir durum halbuki bu adam kimseye de teklif etmemiş :D
00 YorumlaCirkindir ya da erkekler ile hic dialogu yoktur. Ocu gibi kaciyordur
00 YorumlaCevaplara yorum yazsan seni tanır kanaatimizi söylerdik.
00 YorumlaAha aynı benim durum
kaybedenler kulubunun 2. üyesi
hoşgeldin02 Yorumla- +1 yıl
Sen teklif bekliyosan baştan kaybetmişsin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiyede nefes alsın yeter diyen insanlar bile olduğu için bilemiyorum
10 Yorumla insanlara mesafeli duruyosundur seni içine atan erkekler olabilir yaklaşmaya çekiniyosundur ya da abiilerinden korkuyorlardır , ya da çok çirkinsin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende almadım erkeklerle öyle muhabbet etmediğim için ve genellikle evden dışarıa çıkmadığım için
12 Yorumla- +1 yıl
hiç dert etme bir kişi etsin teklif oda çıkma degil evlenme olsun ve çok mutlu ol
Cevap sahibi+1 yıl@muhabbetkusu1 :) inş. umarım sende çok mutlu olursun
bekle gelecek sana bir yerden kısmet var 3 güne kalmaz edicek :D
00 Yorumla
+1 yılşahsen seni seven biri olsam bana ilgi göstermessen sana çıkma teklifi etcek öz güvenim olmaz..
00 Yorumla
+1 yıl100 kilonun üzerindemisin? bu konularda kilo boy oranı çok önemlidr
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılreddedilme korkusu olan erkekler denk geldiyse teklif etmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 yasinda hic cikma teklif etmememin nedeni ne olabilir sapina kadar da erkegim hannyyy :D
00 Yorumlapaspal bakımsız birisin demek ki... kendine saygın insanlardan bekliyorsun
00 Yorumlabence en iyisi biz teklif ettikte noldu kimse kabul etmedi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYa çok çirkinsin begenilmiyorsun, ya da cok guzelsin yaklasmaya cesaret edemiyorlar :)
00 Yorumla
+1 yılsen sebebın ne olduğunu düşünüyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılağırbaşlılık olabilir mi?
- +1 yıl
ıyıymıs o zaman cık benımle tam benlıksın?
Soran+1 yılhayır.
- +1 yıl
eeee o zaman sızlanmak yok?
+1 yılBenimle çıkarmısın ama önyargılı davranma hemen
11 Yorumla
+1 yılkısmettttt.. baska ne olabılır..
00 Yorumla
+1 yılİnsanlara soğuk duruyor olabilirsin
00 YorumlaBiz ediyozda bişi olmuyo
00 Yorumlaasosyal içine kapanık bir kız olabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef bu dediğin bende var.
Soran+1 yılOlmuyor ki. Kişilik. Ben böyle devam ederse evlenemem mi?
Soran+1 yılİnşallah ya.
+1 yılBende hiç çıkma teklif etmedim mesela.
00 Yorumla- Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem