Neden kimse cikma teklif etmiyor herkes okusun lutfen

Arkadaslar ben 18 yasindayim universiteye gidecem bu yil bu yasima kadar kimse bana cikma teklifi etmedi. Yuzune bakilmayacak kadar cirkin bir kiz degilim yolda falan bakarlar hatta davranisiarimda kotu degil hatta arkadaslarm ne kadar iyi birisin ya derler. Tek kardesim ama kardes gibi gordugum kuzenlerim var onlar bana sen gercekten guzel bir kizsin neden ozguvenin bu kadar dusuk diyorlar. Onlara soyleyemiyorum bana kimse cikma teklifi etmedi diye cunku onlar cok guzel cok begenilirler. Arkdslarimda oyle heo hep onlarin mutluluklarina sevinirim oyle uzaktan onlarinyasadigi heycanlari uzaktan izliyorum ve hic sahip olamiyorm. Mesajlasirlar erkek Arkadaslariyla su bni seviyo soyledi falan anlatirlar bende uzaktan izler onun mutluluklarina sevinirim. Ama cok uzuluyorum neden beni seven yok. Giyimimi herkes cok ama cok begenir karakterim kisiligimde oyle bizim kolejin egitimi zor olmasina ragmen ilk 5 te varim cok uzuluyorum omrumun sonuna kadar hep arkadaslarinin mutluluklarina sevinip oyle uzaktan izlicem hic ulasamicak gibi. Bu yuzden kendimi derslerime adiyorm cok mutsuzum kimseye soyleyemiyorm bunlari
Güncellemeler
+1 yıl
Ozguvenimin cok dusuk oldugunu soyler kuzenlerim ciddende oyle bu gercekten begenilmedigimi sandigim icin boyle cunku takildigim her ortamdaki arkadaslarim cok guzel grup arkdaslarim kendimden buyuk takldigim inssnlar
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada gercekten herkes cok komik oldugumu soyler :)
Neden kimse cikma teklif etmiyor herkes okusun lutfen