İnternet & Teknoloji Niye kimse istek atmaz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İyi geceler diliyorum Instagram hesabım gizli evet üniversiteye gidiyorum fakat ınstagramımda 16 takipçim var her geleni kabul etmiyorum aylardır bir takip isteği bile gelmiyor niye olabilir? Teşekkürler 🌷 Güncellemeler1 yıl Of off kxjdhsjcjcs Niye kimse istek atmaz? Cevapla Üniversite Soruları Instagram Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. görmüyorlardır hesabını 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. O esnada benim Instagram takipçi istekleri “nerden türüyor bunlar” 🙄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kabul etmediğini için fazlasını kabul etmiyor belki 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tanısam ederdim kabul Yorumla Cevap sahibi 1 yıl boş ver o zaman takma kafaya atmasınlar Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% 1 yıl tipsizsin işte 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Emin misin 🙂 Yorumla StayClimax 1 yıl Kesinlikle :) Yorumla Soran 1 yıl Tamamdır Yorumla StayClimax 1 yıl ladnsla kanıtlayamadı tamam dedi geçti site kızları tam komik yahu Yorumla Soran 1 yıl Sana mi kanıtlayacağım 🙂 hem sen daha komiksin Yorumla StayClimax 1 yıl bana değil teyze siteye :D Yorumla Soran 1 yıl 😄😄 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Foto koy dekolte ilgi artar 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Böyle denedim ben Yorumla Soran 1 yıl Demedim ben***olacaktı Yorumla Richardgör 1 yıl O zaman istek olmaz Yorumla
1sonnbahar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl bıkmışlar red yemeketen 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tanısam ederdim kabul Yorumla 1sonnbahar 1 yıl resim den mi geliyorlar Yorumla
sk_0634 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Sosyal ortam yok ki 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Öyledir Yorumla sk_0634 1 yıl Boy kilo kaç Yorumla Soran 1 yıl 1.60_58 Yorumla sk_0634 1 yıl Güzel var mı telegram Yorumla Soran 1 yıl Sana yok Yorumla sk_0634 1 yıl Bana neden 😂😅 Yorumla Soran 1 yıl Isınmadım Yorumla sk_0634 1 yıl Fırsat vermemek gerekmez mi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Pp resmin nasıl 1 52 Yorumla Soran 1 yıl Benim 🙂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Güzel misin peki fotoyu değiştir Yorumla Soran 1 yıl Güzelim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman fotonu değiştir işe yarar bencs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bide sen istek at bi kaö kişiye önerilere çıkarsın Yorumla Soran 1 yıl 🥹🥹 keşke ama atamam istek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nedennn Yorumla Soran 1 yıl Çünkü olmaz yani ne bileyim bir defa attım bir kıza iki gün sonra çıkardı beni Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kanka çıkaranı sende çıkar ayrıca kızlara niye atıyorsun erkeklere atsana Yorumla Soran 1 yıl Erleklere atamam hoşlandığım olsada atmam çünkü kaderimde varsa bir şekilde ekleriz birbirimizi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman asla artmaz yani üni sayfalarını takip etsene üni okuyorsan Yorumla Soran 1 yıl Ediyorum onu😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl istek gelmeli o zaman ben ettiğimde bir sürü gelmişti dkdldldlld Yorumla Soran 1 yıl Ben etmiyorum kabul filan 🙂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman niye takipçi sayım az diyorsun kanka 😅 Yorumla Soran 1 yıl Az işte Yorumla Soran 1 yıl Tanıdık gelmeli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tanıdıklar seni bulamıyor demek ki ckxkjdk sen bul o zaman Yorumla Soran 1 yıl Olmazzzz😄😄🌷🪷 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kanka deli misin ya sksksksksks Yorumla Soran 1 yıl Hayır değilim 🥹 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama öyle bekleyerek olmaz ki Yorumla Soran 1 yıl Ne yapayım çocuğa istek mi atayım bayılırım şimdi yerde sevdiğim için değil tanımıyorum onu bile ama erkeklerle pek iletişimim yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya onlara at demiyorum da tanıdıklarıns diyorum işte Yorumla Soran 1 yıl Benim tanıdığım yok işte çok az onlar ediyor zaten bu yüzden 16 takipçim var😎😎 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tanıdığım yok diyon o zaman istek niye bekliyorsun beklentin niye var o zaman dkdkdkdkdkd Yorumla Soran 1 yıl Hsdjjddjdjjf off çözüm bulasın bana demek istediğim kimse beni tanımak istemiyor ki tanımak isteselerde tanıtmazdım hdhfjdkkfkdnb Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben gidiyorum kanka valla darlandım dkdkdkdkdkd Yorumla Soran 1 yıl Haklısın aslında kaç benden🥲 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok kaçmıyorım da tutarsız konuşuyorsun Yorumla Soran 1 yıl Terazi işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende teraziyim 😅 Yorumla Soran 1 yıl Aaaaaa jdjdjjdjxjxndj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sjddjdjdjd Yorumla Soran 1 yıl 😄🌷 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne anlama geliyor bu cjdjdjdjdk Yorumla Soran 1 yıl Gülmek ve çiçek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkür ederim o zaman bende sana 🌷 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi geceler o zaman Yorumla Soran 1 yıl Sizede iyi geceler 🎀🙂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beğenimi de aldım ddjdjdjdj Yorumla Soran 1 yıl Yav jxjxkdjdjdjx deli Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahahahaha bildirim geldi napim Yorumla Soran 1 yıl ☺️🌷😁🌷🌷 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çiçeklere boğdun beni ckjdkdldkd Yorumla Soran 1 yıl Ne güzel işte 🙂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet memnun oldum djddjdj sağol Yorumla Soran 1 yıl Bende memnun oldum rica ederim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Umarım bulursun istediğini tam anlamadım ama xkxkxkxxl Yorumla Soran 1 yıl bende bilmiyorum 🤣😅😂😭 Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Olsa atardım 0 5 Yorumla kafkass31 1 yıl Açık ol burdan atayım 😄 Yorumla Soran 1 yıl Saçmalama! Yorumla kafkass31 1 yıl Neyi saçma hanımefendi Yorumla Soran 1 yıl Sorum beli benim beyefendi Yorumla kafkass31 1 yıl E ben de onunla alakalı yazdım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
görmüyorlardır hesabını
O esnada benim Instagram takipçi istekleri “nerden türüyor bunlar”
🙄
Kabul etmediğini için fazlasını kabul etmiyor belki
Tanısam ederdim kabul
boş ver o zaman takma kafaya atmasınlar
tipsizsin işte
Emin misin 🙂
Kesinlikle :)
Tamamdır
ladnsla kanıtlayamadı tamam dedi geçti site kızları tam komik yahu
Sana mi kanıtlayacağım 🙂 hem sen daha komiksin
bana değil teyze siteye :D
😄😄
Foto koy dekolte ilgi artar
Böyle denedim ben
Demedim ben***olacaktı
O zaman istek olmaz
bıkmışlar red yemeketen
Tanısam ederdim kabul
resim den mi geliyorlar
Sosyal ortam yok ki
Öyledir
Boy kilo kaç
1.60_58
Güzel var mı telegram
Sana yok
Bana neden 😂😅
Isınmadım
Fırsat vermemek gerekmez mi
Pp resmin nasıl
Benim 🙂
Güzel misin peki fotoyu değiştir
Güzelim
O zaman fotonu değiştir işe yarar bencs
Bide sen istek at bi kaö kişiye önerilere çıkarsın
🥹🥹 keşke ama atamam istek
Nedennn
Çünkü olmaz yani ne bileyim bir defa attım bir kıza iki gün sonra çıkardı beni
Kanka çıkaranı sende çıkar ayrıca kızlara niye atıyorsun erkeklere atsana
Erleklere atamam hoşlandığım olsada atmam çünkü kaderimde varsa bir şekilde ekleriz birbirimizi
O zaman asla artmaz yani üni sayfalarını takip etsene üni okuyorsan
Ediyorum onu😄
istek gelmeli o zaman ben ettiğimde bir sürü gelmişti dkdldldlld
Ben etmiyorum kabul filan 🙂
O zaman niye takipçi sayım az diyorsun kanka 😅
Az işte
Tanıdık gelmeli
Tanıdıklar seni bulamıyor demek ki ckxkjdk sen bul o zaman
Olmazzzz😄😄🌷🪷
Kanka deli misin ya sksksksksks
Hayır değilim 🥹
Ama öyle bekleyerek olmaz ki
Ne yapayım çocuğa istek mi atayım bayılırım şimdi yerde sevdiğim için değil tanımıyorum onu bile ama erkeklerle pek iletişimim yok
Ya onlara at demiyorum da tanıdıklarıns diyorum işte
Benim tanıdığım yok işte çok az onlar ediyor zaten bu yüzden 16 takipçim var😎😎
Tanıdığım yok diyon o zaman istek niye bekliyorsun beklentin niye var o zaman dkdkdkdkdkd
Hsdjjddjdjjf off çözüm bulasın bana demek istediğim kimse beni tanımak istemiyor ki tanımak isteselerde tanıtmazdım hdhfjdkkfkdnb
Ben gidiyorum kanka valla darlandım dkdkdkdkdkd
Haklısın aslında kaç benden🥲
Yok kaçmıyorım da tutarsız konuşuyorsun
Terazi işte
Bende teraziyim 😅
Aaaaaa jdjdjjdjxjxndj
Sjddjdjdjd
😄🌷
Ne anlama geliyor bu cjdjdjdjdk
Gülmek ve çiçek
Teşekkür ederim o zaman bende sana 🌷
Teşekkürler