Kişiyi mutlu edersen güldürürsen dediğini yaparsan iyisin ama ne zaman ki dediğinin tam tersini yaparsan hemen kartlarını gösteriyorlar

kendi için yaşayan insan cok nadirdir ya genelde baskaları için yaşarız beklentılerı yuksek olur hep sonra bakarlar olmadı sorun kavga tartısma herkeste bu böyle yaptığın kucuk birşeyi göremezler onlar için bir ilerleme değildir ama senın ıcın bır ılerlemediir ama bunu anlayamazlar maalesef hayatın acı gerçeği
Kimseye yaranamazsın dediklerini yaparsan senden iyisi yoktur
Dinleyin bakın bu konuda Bülent Ersoy ne demiş?
Insanlar nabza göre şerbet vereni sever olmuş kuzum. iki yüzlülük prim yapıyor malesef. dürüstsen yaranamıyorsun işte...
Dürüst, Fevri ve kıskançsam yaranamayıp aksine yara alıyorum
Helal
Öyle olur kuzum. fevrilik sana da zarar verir ama bitanem. zamanla azalır inşallah
@Sakarya5431 Teşekkür ederim
Zarar veriyor zaten ama elimde değil bir an aklımda ne varsa onu söylüyorum o da karşı taraf için diken gibi batıyor sanırım
Insan zamanla nelere susmayı öğreniyor kuzum , dönüp bakınca aklı şaşıyor. zamanla olacak inşallah. o sinir anında derin nefes alıp salavat getirmeyi dene , bende işe yarıyor
Soruma gelirimisin
Esila beni yanlışmı anladı?
@Sakarya5431 Yanlış yere yazdınız galiba , esila kim tanımıyorum ben
Sorunun ismi o Oray'a gel
Haklısın sanırım çok düşünmem bir cevap vermem gerekiyor ama olmuyor
Olur insallah
İnşaallah
Çıkar dünyasında yaşıyoruz artik.. maalesef
Teşekkür ediyorum canım
Rica ederim canım
Cevap
15Cevap
Kimse sevmeyi bilmiyor. Sevmeyi sevişmek, birlikte vakit geçirmek , gününü gün etmek sanıyorlar. Oysaki sevmek , bazen susmak, özlemek, uzak olsa da ruhunda yanında hissetmekti. Böyle bir şeydi sanki.
Sevmekten de geçtim ne desem yanlış anlaşılıyor
Evet aynen öyle.. insanların işine yaradığın kadar varsın bu hayatta.. O yüzden artık fedakârlık yapcağın insanı iyi seçersen fazla üzülmezsin..
Menfaatleri uğruna her şeyi yapabilecek insanlar var. O yüzden dikkat etmek gerek.
Çünkü insan once kendisi icin yasamasi ve kendini mutlu etmeyi başarmalı
Sürekli iyilik yap ve sonrada bir sefer iyilik yapma da gör senden kötüsü var mı yok mu 😊
Çıkarcı toplum olduk. evet derken ses yok , bir kere hayır dedin mi tüm yaptıkların silinir hemen 😐😐
Bu düzenin bir menfaat ilişkisinden beslendiğinin farkına varmış olman çok iyi
İnsanları memnun etmeyi düşünmemen ve beklememen laızmdı
Hoş göre göre Görmek İstemezsin Bazen Birçoğunu !
Buda benden olsun ;)
Seçimlerde hata var demekki. Ya da kriterlerde
Seçimlerde olduğu kesin zaten
şevkle iyilik yapanı zevkle s... ler
Demin bunu yasadım galiba
Malesef az da olsa herkes için gecerli bu, yazik
Yaranmaya çalışmamak lazım..
Eee insanoğlu bu hep menfaat uğruna yaşar
Benim gibi karşılıksız sevenler de var:)
menfaatci bizim millet
kimse kıymet bilmiyor çünkü
ben gidiyom
Yaranmaya çalışma
Ben de anlamadım
yaranılmıyor işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar