Üniversitede bildiğin dünyadaki en güzel hatun vardı bir tane. Ama öküzün biriyle çıkıyordu. Hem öküz hem çirkin hemde p. çin önde gideniydi...
Neden onla çıkıyorsun, sana hayran neredeysr tüm kampüs dediklerinde verdiği cevap şu olmuş: "sadece o bana teklif etti.."
Biz erkekler o kız bize asla bakmaz diye konuşamıyorduk bile...
Bu tamamen KTÜ de yaşanmış bir hikayedir...36 Yorumla
Soran+1 yılah be. fiziksrl ozelliklerini yazarmisin?
Soran+1 yıltarif et iste fiziksrl ozelliklerini yaz merak ettim
Soran+1 yılhayir ya kizin fiziksel ozelliklerini merak ettim yazarmisin duyorum
Soran+1 yılbahsettigin o guzel kizi tarf et
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. unutma her mağazanın bir vitrini vardır orada malları sergilenir müşteri beğenir gelir alır.. Bu işte böyledir.. Demek sen çevrene karşı tamamen kapalısın. Çevrene bir gülümseme bir enerji vermiyorsun.. Aynanın karşısına geç ve kendine bak enerjini kontrol et.. Birini beğendiğinde gülümse bir işaret ver.. Yalnız tabi hemen fiziksel görünüşünü beğenip kapılma..
00 Yorumla
+1 yılBen de aynı senin gibiyim canım :)) erkek kız her insanla ilişkilerim de gayet iyidir aynı senin gibiyim ama herkesin dediği gibi bu kız bana bakmaz güvensizliği ve çekingenlikten dolayı çıkma teklifi almıyosundur, sadece aşık olucağın doğru insanı bul ve ona yoğunlaş, o sana çıkma teklif etmese de 50 kişi etse nolur dimi ;))
04 Yorumla
Soran+1 yılasik da olamiyorum o da sorun zaten
Soran+1 yılbombos bir insanim iste
Soran+1 yılhissiz
- +1 yıl
O zaman başka insanlardan çıkma teklifi beklemenin bir anlamı yok, ben de aşık olamıyorum olmadım da, mantıklı düşündüğünde olmasa da olur demeyi öğrenirsin kafaya takıcak daha önemli konular var emin ol
+1 yılŞimdi bütün dış görüntünü saymışsın ama bunları gösterecek bir ortam var mı? Kaç tane erkek tanıyorsun? Tanıdığın erkeklere nasıl davranırsın? Küçük bir toplulukta kendini ifade edebilecek kadar rahat mısın?
Teklif alanların hepsi dünya güzeli mi?00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
+1 yılbu ıs o kadar noktasalkı aslında cızgı cızgı nasıl yazıcam dıe dusunmekten kendımı alamadım ama sole bı durum var ya aslında erkekler hoslanırlar bı kızdan veya bayandan aslnda daha nazık olarak sen kız dedın dıe yazdım ole ama sonra ona yaklasmaya calısırlar felan muhabbet felan veya konustugun bı arkadasından hoslanmaya baslarsın felan ya cok karısık aslında ama basıtlestırmek gerek tam acıklayamadım cok karısık cok fıkır oldu afedersın :)
04 Yorumla
Soran+1 yılbeynim yandi...
- +1 yıl
of kıyamam afedersın ya olur olur merak etme sen daha lısede felansın sanrsam zamana bırak hayatını zorlama cok..
Soran+1 yılnerden bildin :D
- +1 yıl
acık bunu gormek klasık lıselı kızlar yanlıs anlama ama olur hersey yoluna gırer sen takma kafana :D
+1 yılSadece diş görünüşe baktigimizi mi saniyorsun. Diş görünüş sadece etkenlerden birisidir %20lik kismi. Geri kalani ise kendisini ne kadar geliştirdiği. Herhangi bir konu actigim zaman ornegin "psikoloji" söyleyeceği birkaç bilimsel cümlesi ve yorumu olmali kişinin.
01 Yorumla
Soran+1 yılkimse bana gelip bu konulari sorup konusmuyorki tek yaptiklari beni suzmek bakmak laf atmak bunun disinda adam akilli bu konulark gelip konusan yok
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Erkek bu bana bakmaz diye düşünüyordur belkide?
ya da çok duvar gibisindir
Bana görede ne kadar güzel olsanda insanlarla muhabbet etmeyi sohbet etmeyi bilmiyorsun odun gibisin ben olsam bu yüzden red ederdim.00 Yorumla
+1 yılÇok ukala davranıp tersliyorsundur buda insanın şevkini kırabilir. ya da çok ulaşılmaz görüyolardır seni. ya da birinden hoşlandığında belli etmediğini için cesaret edemiyorlar. Yada...
01 Yorumla
Soran+1 yılukala degilim yani belki biraz ama yok ya degilim
erkekler genelde çıkar sağlıyacagı kızların peşinden gider... o ki kuranda belirtilmiş o nefsini tutan hayırlısını yapmaktadır... ilerde eminim iyi bir eşe sahip olacktır
20 Yorumla
+1 yılkapalı antep fıstığı gibi olabilir
https://i.capsspot.com/s/14/9/302420.jpg30 YorumlaKiyafetlerini az daha seksi sec erkeklerin beyni daha hizli calisir oyle ya da buyu vardr buyu kiz olup hos olupta erkek yazmiyorsa baska bisey yoktr cnku
02 Yorumla
Soran+1 yılya yazmak derken cia teklifi etmiyorlar ama uzun suredir platonik olduklarini ogreniyorum ya da soyluyorlar. guncellemeyi okursan
+1 yılTatlım herkesin istediği farklıdır. Simdiye kadsr o kizin karşısına onu beğenen biri cikmamistir ama mutlaka birgün çıkar. Sabretmek lazm :)
01 Yorumla
Soran+1 yılneden begenen biri yok peki
ah bir de yılışık , alaturka bir havan olsaydı işte o zaman tekliflerin ardı arkası kesilmezdi :)
15 Yorumla
Soran+1 yılnasil yilisik olsaydim derken? ne yapsaydim mesela? biraz daha acsan?
Soran+1 yılnasil yapicam onu ogret biraz ne yapiyim?
Soran+1 yılyaz biseler nolurr
+1 yılgüzel olan biri için karşı cinste ''kesin konuştuğu biri vardır'' gibi bir düşünce olur o yüzden yaklaşmak istemezler... sende insanlara böyle bir izlenim oluşturuyor sundur belki..
00 Yorumla
+1 yılBelki de senin fazla iyi olduğunu düşünüyorlardır. Ben mesela bir kız çok güzelse hemen bu bana bakmaz ya da sevgilisi vardır zaten düşüncesine kapılıyorum ilk etapta :D
00 YorumlaMesela ben hiç teklifte bulunmadığım gibi bu mantıkta olan birisine hiç teklif etmem. Zaten o da teklifimi kabul etmez. Bune güzellik yarışmasına mı giriyoruz?
Kimi örnek alıyorsun bilmem ama klavuzunu gözden geçir kuzum10 Yorumla
+1 yılbunun icin cesaret gerekir biraz da, demek ki karsı taraftaki insan cesaret edemiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılneden cesaret edemitor?
Bnde hic almiyor tabi kiz deilim ama kendimce iyi oldugumu dusuyorum yani fena sayilmam ama olmayinca olmuyor hayatta bazi seyler tamamen sansizlik
00 YorumlaBence sabırlı ol ve iffetini koru Allah karşına senin gibi güzel birini nasip edecektir..
10 Yorumlagüzelligin para etmez kaderin kötüyse kaderleri bozuk toplulugu diye bir grup acıcam beklerim :D
00 YorumlaŞimdi şöyle anlatiyim güzelse açılmak konuşmak erkek için zor olabilir. Ya kabul etmez bu kız bana bakmaz derler ama benim için geçerli değil şansımı denerim ben hep bir şans vardır. :)
10 YorumlaEn basitinden aklıma gelen en mantıklı cevap eğer güzelse sevgilisi vardır diye başlamadan bitirmek..
016 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim olup olmadigini nerden biliyor asalaklar?
Soran+1 yılkiz arkadasimla gitsem? tek gezemem ben taciz vs vs
Soran+1 yılia tek mi olmaliyim
Soran+1 yılilla tek mi olmaliyim?
Soran+1 yılneden kiz arkadasim sadece bir tane zaten o da benim gibi ikimizde gocmeniz ve ikiz gibiyiz tip olarak sadece onun saclari cok uzun onuda kaybedemem butun kizlar yanimda gezmek istemiyor sevgilileri beni gorsun istemiyor. bunu acikca soyleyende oldu bir tek kiz arkadas var o da banabbenziyor zaten dis gorunus ve karakter olarak onu da kaybedemsm hep bizde kaliyor yani tek mutlulugum ony cok seviyorum onunla olmazsam olmaz yani baska fikrin var mi?
Soran+1 yılya cikmazsa ya yalniz yaslanirsam? torunlari olmayan yaali bir nine olursam? daha dun 18 oldum ama yinede gelecegi dusunmek lazim ya anne olamazsambu hep boyle giderse hic bebegim olmaz
Soran+1 yıldun 18 oldummm
Soran+1 yıltesekkur ederim aslinda 18 den bir cikarsan dogry yasim olucak dogruyu soylemeliyim icim rahat etmedi. dun 17 oldum
Soran+1 yıltesekkur ederim
Bir kız teklif almiyorsa. Ya çok guzeldir ya da cok cirkin
40 YorumlaHer şeyi karşıdan beklememek lazım. Biraz yakınlaşmalısın. Onu sevdiğini hissederse teklif eder. Yoksa aranızda sıkı bir muhabbet yoksa teklif etmez
00 YorumlaYa cok cirkisin ki buyuk ihtimalle, yani bence cok malsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılniye hakaret ediosun bu kadar
+1 yılTeklif alıpta napcan. Kabulmü etcen sanki.. Ne ego var arkadaş bu bizim türkish girl lerde yaw
15 Yorumla
Soran+1 yılsen bir sussana turkis man :D
Soran+1 yılsen bir sussana turkish man :D
- +1 yıl
Gülün diye yazıyorum zaten hafız😉
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki ben yakisikli değil im ama güler yuzlu düzgün efendi biriyim ben cevremde olmus olsaydım sana teklif etsem kabul edecekmiydin büyük ihtimal sen iyi birisin ama olmaz benseni düşünmüyorum felan derdin
011 Yorumla
Soran+1 yılbenden kisa olmayi sorun edermiydin mesela
Soran+1 yıldert etmezsen cikardim ama asik olmazdim herhalde sadece oylesine cikardim
Cevap sahibi+1 yılHoslandiysam sorun etmezdim ama sana teklif edecek cesareti ışığı bana vermen lazimki teklifimi yapayim.
Soran+1 yılne yapmam gerekirdi mesela nasil isik vericektim?
Soran+1 yıltaktik ver biraz
Cevap sahibi+1 yılSana karşı ilgimi anladiysan sen de bana ilgi gostermelisin en başta sonra sana takılmalarima sende olumlu karsilik vermelisin benimle biraz ugrasmalisin mesela :)
Cevap sahibi+1 yılyani senin de bana karşı ilgin olmalı bunu hissetmeliyim. Çevremizdeki ortak tanımız bir kızı beğendimi söylesem mesela onun neresi güzel felan biraz olsun kıskançlık olayı olmalı gibi. Ya da ben de sana karşı kıskançlık olsa beni direk terslememelisin sen bana karışamazsın tiribi yerine biraz daha bu durumun hoşuna gittiğini üstü kapalıda olsa bana ima eden bir yaklaşım sergilemelisin.
Soran+1 yıliyide ben hic kiskanclik yapmamki yani kiskanmam kolay kolay o duygu bende yok rolmu yapmaliyim
Cevap sahibi+1 yılişin boyutunu değiştireyim o zaman diyelimki dışarı çıktık kafede oturuyoruz yan masada oturan kız da biraz açık giyinmiş ister istemez gözüm kaydı ya da sen bakıyorum sandın bu durumdan rahatsız olmazmısın yani? Bana tepki göstermez misin?
Soran+1 yılyoo kiskanmam cok ciddyim
Cevap sahibi+1 yılişimiz zor seninle :)
+1 yılsamimi canayakin degilsen soguksan uzak durabilirler
00 Yorumla
+1 yılStandartlarin uzerindeysen biraz bekliyecen cirkin birinin gelip sana cikma teklifi edene kadar
00 YorumlaDediğin gibiysen ben ediyorum benimle çıkarmısın :D
00 Yorumla
+1 yılahahah kemikli vücut ne l*n ahahahahaha kasaptan kemikli pirzola mı alıyoz :D
01 Yorumla
Soran+1 yılkemikli surat yazmistim ben ama sen takil kafana gore
Konusmasi yuruyusu sohbeti herhangi bir mimigi kotu olabilir yoksa bu anlattigin tip cogu erkegi cezbetcek bir tip
00 Yorumla
+1 yılcunku aslinda tipi anlattigin gibi degilde kendini oyle goruyordur. yani cirkindir
12 Yorumla
Soran+1 yılburnu hokka ve kucukse bunu nasil oyle gormesin ya da boyu uzunsa yani ne demek istiyosun boyu kisaysa kendini nasil uzun gorsun?:D
- +1 yıl
insan kendini begenmezse catlar diye bir laf vardir. herkes kendini yakisikli veya guzel gorur
Bu kadar kendini begenen biri almaz tabi. Insan biraz mütevazı olur
01 Yorumla
Soran+1 yılne kendini begenmesi ya? siz kizlarin bu haline alistim ama simdi cirkinsin ondan yaklasmiyorlar dersiniz diye ozelliklerimi yazd dogru degilmi bu soruyu direk sorsam bunu diyecektiniz ve bana yardimci olamayacaktiniz o yuzden yazdim ozelliklerimi
+1 yılolmayınca olmaz almak için neler yapman gerektiğini bilmiyorsundur büyük ihtimalle
00 Yorumla
+1 yılkım o cıkma tekllifi almayan kız kalk kız balıga cıkıyoruz :):):)
00 YorumlaYani bilemedim davranışların saçma geliyodur ya da güzel kız deyip geçiyolardır gönül güzelliğe bakmıyo biliyosun
00 Yorumla
+1 yılO yaslarda erkeklerde cekingenlik olabilir eger dedigin kadar guzelsen
03 Yorumla
Soran+1 yılguzellikle ne ilgisi var? guzel olunca dahada yaklasmazlar mi? hic kusurum yok aynada bakinca sokaktaki herkes donup donup bakiyor anlamiyorum ki nerde hataliyim
- +1 yıl
guzel oldukca reddeder bizi deyip yaklasmiyo olabilirler
Soran+1 yılerkeklerin ne savma dusunceli var ya bunlati nerden uyduruyorlar
+1 yıldavranislarini begenmez belkide? biz sana soralim sen her kezden cikma teklifimi almak istiyorsun bn almak istemezdim acikcasi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki karsindakiler senin kadar temiz düzgün namuslu insanlar olmadiklari icin cekiniyorlardir/ kendine yakistirmiyorlardir.
Umarim bekledigine degecek bir insan karsina cikar ve mutlu olursun00 Yorumlagönül eğlendirilecek bir kız degılsındır ondan vermıyorlardır
04 Yorumla
Soran+1 yıloyle olup olmadigimj nerden anliyorlar?
Soran+1 yılneden yasimi soruyorsun
Soran+1 yılkonuyla ilgisi ne
Diğer konusunda 708 cevap paylaştı. kendini beğenmiş kıza bende etmem kendimi neden eziyimm
00 Yorumlabence bu benimle çıkmaz diye düşünce olabilir kız aşırı derece güzelse :)
00 Yorumla
+1 yılgüzel olduğu için genelde çirkin kızlarla beraber oluruz
00 Yorumla
+1 yılsenin gibi biri oldugunu bilsem ederim denerim şansımı olmaz ama
00 Yorumla
+1 yılBen böyle kızları gördüğümde bana bakmaz diyip uzaktan izliyom sadece...
02 Yorumla
Soran+1 yılama onlarinda duygulari oldugunu unutmamali insanlar bir insanin sadece goruntusuyle ilgilenilmesi cok sinir bozucu
- +1 yıl
bilmiyom valla kendi kendime saçını ne güzel yapmış ne güzel hırka giymiş üstüne diye diye mırıldana mırıldana uzaklaşıyom..
Valla genelde ilk konusmaya basliyoruz sonra cikiyoruz bir kizla erkek kanka olamaz zaten :D
00 YorumlaDikkat cekmiyorsundur
01 Yorumla
Soran+1 yılne gibi
böyle birinin boş olmayacağını düşünebilirler
02 Yorumla
Soran+1 yılbos oldugumu nasil yansitabilirim peki
+1 yılKendini beğenmişlik var gibime geldi?
04 Yorumla
Soran+1 yılne gibi? sadece ozellik yazdim
- +1 yıl
Hep iyi taraflarını anlatmışsın bir tane kötü özelliğini yazmamışsın
Soran+1 yıltakintiliyim biraz karanliktan korkuyorum
- +1 yıl
Bence soğuk davranıyorsun insanlara ve ukalalık da olabilir. Yanlış anlama seni burada gömmek için bunları demiyorum sadece senden niye uzaklaşıyorlar onu bulalım istiyorum
ALLAH koruyodur onu...
11 Yorumla
Soran+1 yılne korumasi?
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEgon çok fazladır belki :)
01 Yorumla
Soran+1 yılhayir degil
+1 yılŞahanesin ama yaşın küçük.
01 Yorumla
Soran+1 yılsahane degilim eksigim
belki içine ısınamamışlardır
09 Yorumla
Soran+1 yılicim?
Soran+1 yılnasil bakiyim?
Soran+1 yılonlara nasil bakiyim
Soran+1 yılbiraz daha bahset orn insanlar sadece gorunumumle ilgilenmesin diye ne yapayim biraz da benim duygularimada onem versinler istiyorum bana hic duygusal yaklasmiyorlar sadece bacaklarimi vucudumu yuzumu suzuyorlar o kadar sanki bir heykelim bunu nasil degistiririm biraz icimle dinledigim muziklerle ilgilensinler yani neyse anlasin iste yardim et biraz
- +1 yıl
bu aslında hem senin hem de çevrendeki erkeklerle alakalı bir durum sen önce insanlarla muhabbet ediceksin yani erkeğin tipi düzgünse abaza filan ddğilse. Ben mesela güler yüzlü insanlar hem sıcakkanlı gelmiştir bana. Güzel gülüyorsa benim gözüme girer. Biraz konuşkan ol sıcakkanlı ol. Erkeklere sadece vücudunun değil ruhunun da güzel olduğunu hatta ruhunun daha güzelolduğunu göster vücuduna bakan abazadır. Ruhuna bakan seni seven insandır. Sen kendini insanlara açmazsan kimse ne senle arkadaş olmak ister ne de seni sevmek ister. Hı bir de dediğim gibi eğer etrafında düzgün romantik aşk adamı yoksa sen de biraz zor bulursun seni sevecek adamı. Millet vücuduna koşar. Ama daha çok senin elinde olan birşey. Güleryüzlü ol. İnsanlar seninle konuşmakiçin can atsın. İçine kapanık olma :)
Soran+1 yılo zaman bedenimi suzmezler degil mi sadece iltifat etmezler baska konulardanda konusuruz? senin dediklerini yapicam cok sagol cok iyisinnn
+1 yılhoşlandığını belli etmiyosundur.
00 YorumlaDiğer konusunda 339 cevap paylaştı. benimle çıkar mısın merdivene beraber :D
04 Yorumla
Soran+1 yılkanka yok ya ben tek basima merdiveni ucarak 4er 5er cikiyorum sende yapabilirsen cikalim birlikte.
Soran+1 yılnötr :D
Doğuştan çıkık olabilirmi.
Yaş kaç ki bune acele03 Yorumla
Soran+1 yılyasla ne ilgisi var
Soran+1 yılne gibi yani nasil bir alaka?
tam istedigim gibi benimle çıkarmısın :)
012 Yorumla
Soran+1 yıldalga gecmeyin ya :D o kadar da yazdim guncellemede su sorunumla ilgili yardimci olsaniz biraz olmaz mi
Soran+1 yıltamam ilk oldun :D ama sanaldan olmaz
Soran+1 yılsanal iste
Soran+1 yılİstanbul guzel kokuyor
Soran+1 yılpufff ne iltifat ama :D
Soran+1 yılonsozleri okumayan bir tipim genelde :))
Sen hiç yoğurtlu pilav yemedin heralde
05 Yorumla
Soran+1 yılne alka hic bisey anlamadim arkadasim guzelce anlatsan olur mu?
Soran+1 yılalakayi anlamadim. ama sevmiyorum ben cilek severim bide pizzaa bide patates kizartmasi bide...
Soran+1 yılyogurtlu pilav olmaz sevmiyoru. tasi hic guzel degil
+1 yılHani şu an çikabiliriz :D asfhfgg
01 Yorumla
Soran+1 yılciddi cevaplar yazsaniz olmuyor mu lutfen
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben sana teklif ediyim ac gizliligi
00 Yorumla- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yıle sen teklif et kanka?
00 Yorumla Diğer konusunda 481 cevap paylaştı. Sans... bizde okadar kiza ediyoruz kabul eden yok
00 YorumlaBakkaldan mı alınıyo çıkma teklifi?
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar