Birini sevdiğiniz gözlerinizden mi belli sözlerinizden mi?

Birini sevdiğini belli edemeyen oduncuklar var, bir de saklamayı beceremeyen, bırak gözleri, sözleri, her eyleminden ne kadar sevdiğini anlayabileceğimiz tipler, hah işte ben o tip 💁♀️
Biz o gözlere bakışlara inandık
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Gözlerimden de belli olur, sözlerimden de...
Zamansızayarsız eski nicikim 😝
Neyse sevgim gözlerimden belli olur ve kelimelere dökülür. Sevgimi saklamam fakat sevmekten yoruldum artık kendimi seviyorum birde ailem kafi
Ağzım güzel laf yapar. Yapmak istediğim tabi ki. Gözlerim güzel bakar, bakmak istediğime tabi ki. O yüzden her iki tarafta da kendime güveniyorum.
Gözlerimle, sözlerimle ve yaptıklarımla. Çünkü bazen sözler anlamını yitirir ama anılar kalır.
Temkinli yaklaşırım sözlerimden anlayamaz ama gözlerim beni ele verir
Her ikisinden de belli oluyor
Göz ve söz birlikte
Gözlerimden
Aslında ikisi de değil tam karşılığı sevgi göstergesinin...
Sevgiyi hissettirmek diye bir şey var ki bu dil bütün insanların anlayacağı şekilde kodlanmış bazen bir gülüşten sızıyor içine
bazen bir küçük dokunuş,
bazen üşüme sıkı giyin diye tembih
bazen hasta olduğunda yaptığın çorba da ihtiyacı olduğunda başını yasladığı omzun orada olduğundan eminse karşındaki sevgini doğru göstermişsin demektir.
Sevdiğim biri olunca söz konusu benim beyin nöronlarım bütün işlevlerini yitiriyo bu yüzden sözlerimle diyemiycem çünkü mala bağlıyorum. Gözlerimden belli olur
Klişe olucak ama gözler yalan söylemez. Nedeni ise bi insan sevdiği birine tada bişeye bakınca. Göz bebekleri %45 oranında büyür. Bunu bildiğinizde karşındakininde size hangi gözle baktığını anlarsınız. 😋
Emin değilim ama galiba gözlerden çünkü benim sözlerle pek işim olmaz gözlerime bakıp ne hissettiğimi anlasin işte
tabikide gozlerden. sozlere ihtiyac duyulur ama gozler yaLAN soylemez
Sözlerimden belli olur.
İlgimden. Aramamdan. Bir şey oldu mu onu düşünmemden belli olur.
Ağzım çok iyi laf yapmaz ama bakışlarım çok şey anlatır.
Sözler yalan söyleyebilir, ama gözler asla yalan söylemez. Önemli olan o gözlere bakmasını bilmektir
Gözlerinden de sözlerinden de anlamıştım. Kaç ay oldu unutamadım
Gerçekten seviyorsam bu gözlerime de sözlerime de yansır zaten.
Bakışlarım Demir atsın gözlerinin limanına... Ne söz ama dimi
Ikisinden de belli olur ya. ◉‿◉
Utangaç insanın hali de bir başka oluyor ( ´◡‿ゝ◡`)
En İyi Kız Görüşü