Ben ondan hoşlanıyorum duygularımı söylemedim ama ilgimin farkında.
Bana bir mesafeli bir yakın davranıyor.. genelde konuşan birisi değil göz teması kurar…bazen bana uzun uzun bakıyor ben de bir şey mi diyecektin diyorum diyecek olsam kendimi ifade ederim diyor. Sonra önemsiyor, aynı iş yerinde çalışıyoruz yardım ediyor
geçen tartıştım belirsizsin diyorum mesafeli olmamı istiyorsan uzak kalacağım tamam diyorum sonra uzak kalınca benle konuşmaya çalışıyor sonra bu döngüde dönüyoruz çok sıkıldım ne yapayım görmezden mi geleyim o beni istemiyor galiba..
Bana bir mesafeli bir yakın davranıyor.. genelde konuşan birisi değil göz teması kurar…bazen bana uzun uzun bakıyor ben de bir şey mi diyecektin diyorum diyecek olsam kendimi ifade ederim diyor. Sonra önemsiyor, aynı iş yerinde çalışıyoruz yardım ediyor
geçen tartıştım belirsizsin diyorum mesafeli olmamı istiyorsan uzak kalacağım tamam diyorum sonra uzak kalınca benle konuşmaya çalışıyor sonra bu döngüde dönüyoruz çok sıkıldım ne yapayım görmezden mi geleyim o beni istemiyor galiba..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
belki yonelimini bilmiyorsa sadece yakin arkadas olarak gordugunden bazen yakin arkadastan fazla davrandiginda yanlis anlayip kendini geride tutuyor olabilir bilemedim... acik acik soyleme sansin varsa bir konusun bence yoksa da cok sey yapma belki cidden rahatsiz oluyordur
Bak bir gün ona dedim ki gözlerin çok şey anlatıyor ama anlamıyorum diye iyice bak dedi
Sanki mesafeli ol uzak kal diyor gibisin dedim
Yaklaş dedi gülüştük öyle
Sonra bir gün geldi bana bakma, beni öpme dedi ben yanaklarını öpüyordum sevgimden.. ben de sinirlendim güldü öpücük attı dokunma bana dedim peşimden geldi kaçtım ondan sen bilirsin dedi
Uzak kaldım böyle bakmadım etmedim bir soru sordu, bir baktı yine beni mest etti aşık olunca insan ne bileyim.. yumuşuyor hemen.
Bir gün tartıştım belirsizsin diyorum bir böylesin bir böyle cevap vermiyor cevap versene diyorum seni sklemediğim için cevap vermiyorum dedi sinirlendim çıktım gittim içtim sahilde gelmiş yine önemsiyor taksiye bindim gittim iş arkadaşlarımızdan hep beni arattırmış yani amacı ne anlamıyorum
Beni üzdüğü gece de telefonu çalınmış sahilde morali bozuktu dün geldi sordu işte acaba sen mi yanlışlıkla götürdün dedi hayır dedim benim kafam yerinde değildi kendimin bile farkında değildim dedim senin için ne yapabilirim? İstersen telefonumu vereyim veya yedek bulalım kullan ciddiyim dedim yok dedi
Sonra bazen uzun uzun bakıyor bazen kaçamak bakıyor bende bakıyorum öyle işte çok sersem bir diyalog var aramızda…
İşten tam çıkacağız ne iyi geceler diyor suratı 5 karış ben de uzağım ne yapayım bilmiyorum akıl ver
bence en azindan ondan hoslandigini soylemesen bile yoneliminle alakali bir seyler soylemen lazim cunku bilmediginden seni farketmeden umutlandiriyor da olabilir direkt soylemeye cekiniyorsan da yani bilmiyorum yonelimini acik acik belli eden davranislarda bulun diyecegim ama bu tarz bir davranir ornegi de gelmiyor aklima sadece soyleyebilirsen en azindan yonelimini soyle diyebilirim sanirim
Bana sordu biliyor musun lezbiyen misin hayır dedim biseksüel hayır dedim
Korktum çünkü uzaklaşır diye.. diyemem bir şey uzak kalacağım..
hayir demeseydin iyiymis.. belki olumlu bir cevap alsaydi o da sana yakin davranirdi yani hayir dediysen su an o da yanlis anlasilmamaya calisiyor olabilir ve hayir dedigin icin platonik kalma sansin da artmis gibi sanki bir ara da sen ona sor
Ya hayır dedim çünkü farklı algılamasından korktum belki de uzak kalacaktı belki de dediğin gibi demediğim için uzak
Ya soramıyorum bir şey soğuk nevale gibi :D yaptığı tek şey göz teması kurmak yoruldum smacını çözemiyorum
Bak bir insan değilse zaten net olur tam uzaklaşır dimi konuşmaz bile
Bu değişik yaaaa beni mal gibi yaptı o zaman uzak dur dimi bakma mesela
ama sen de gay degilim demissin ona guvenip yakin davrsniyordur belki cok karisik sorabilirsen ona yonelimini sor belki o acik olur yani basbasa kaldiginiz bir an direkt sor evet veya hayir der evet derse halledersiniz hayir derse de artik kesin bi sekilde yollari ayirmis olursunuz
Ne diyim mesela direkt?
o sana nasil sorduysa aynini de veya da sen onceden bana boyle bir sey demistin aklima takildi sen lezbiyen veya biseksuel olabilir misjn acaba tarzi bir seyler soyleyebilirsin herhalde bilmiyorum arkadasin mizacini ama sen onun cevaplayacagi tarzda yogur bu dediklerimi
Onun var kadınlara karşı ilgisi ama bizzat sormadım ama var çünkü en yakın arkadaşıyla aynı evde yaşıyor
Erkek arkadaşı ama gay kendisi de lezbiyen büyük ihtimalle erkeksi tavırları var belli ediyor
o zaman niye ikilemdesin konussana direkt bir sey de kaybetmezsin bence
Ya konuşamıyorum ki kızla korkuyorum diyorum çekiniyorum çünkü belirsiz birisi biraz bir aydınlatsa yaklaşacağım da olmuyor ne yapayım
Konuşmaya çalışıyorum tersliyor soğuk yapıyor ben de iyice soğuyorum uzak kalsam özlüyorum her gün görüyorum çünkü gözlerim onu arıyor
sen yonelimini acik acik soylememekte hata yapmissin bence basta belki bu yuzden soguk yapiyordur konussaniz cozulur yani bu sekilde kendini yiyip bitirmenden daha iyidir bence oturup konusmak en azindan bir sonuca baglanir ve bu belirsizlikte takili kalmamis olursun ona gore bir seyler yaparsin ama su an bir sey yapmadigindan sonrasi icin de bir sey dusunemiyorsun dedigim gibi ben konusman taraftariyim
artik gerisi sana kalmis sonra pisman olma ama
Bilmiyorum artık soğuttu beni sanki her şeyden uzaklaşarak.
Zaten işten çıkacağım rahat eder unutur )
uzucu
Haksız mıyım yoruldum? Sevgimin yüzünden bile suçluluk duyuyorum kendime kızıyorum aptalım
evet haklisin bu konuda bunca zaman ne yapmaya calistigini anlamadigindan hoslanti surecin boyunca kendini yipratmissin ve degmez yani bir iliski sana mutluluk katmiyorsa cok da bir degeri yoktur kanimca
Ortada bir ilişki dahi yok.
Yemin ederim onu iyi hissettirmek için her şeyi düşünen ben suçluluk psikolojisine girdim.. Acaba diyorum yakınlaşsam mı :D sonra daha kötü şeyler olursa diyorum olmaz diyorum
aman sal gitsin kendini yipratmissin sadece
Yok gibi mi davranayım?
oluruna birak zaten isten ayrilicakmissin eger isten ayrilicagini biliyorsa ve senden hoslaniyorsa dile getirir herhalde getirmezse de olmasi gereken buymus diyip yasantina devam et baska yapicak bir secenek de yok gibi zaten
İşten çıkacağım demiştim onda bile susmuştu ah ahhh
Neyse teşekkür ederim ellerini yordun benim için minettarım..
rica ederim keyifli bir sohbet oldu benim icin de iyi gunler dilerim
sçyle ona hoşlandıgını hayat kısa yarın ne olur bilinmez seversen degerini bileceksin sevdigini daima haykır
Ahahah kadınları tanımışsın işte hepsi böyle 😅
Sence nşy böyle yapıyor?
Kadın tribi işte anlamak mümkün değil uğraşma bence sende , karşı cinse yönel erkekler daha basit ve samimi
Bana ulasirmisin ayni durumdayim.:/
Seviyor musun onu? Arzuluyor musun?
Evet..
Daha önce sen başka biriyle oldun mu? O da oldu mu?
Onu bilmiyorum ben olmadım
Neden böyle davranıyor sence yakınlaşmamı istiyor
Olmak istemiyor belki de le. z değil.
O zaman niye beni düşünüyor önemsiyor yapmasın
Bilemedim. Kararsız kalmış belki de onun ilki olacaksın.
Bak bir gün ona dedim ki gözlerin çok şey anlatıyor ama anlamıyorum diye iyice bak dedi
Sanki mesafeli ol uzak kal diyor gibisin dedim
Yaklaş dedi gülüştük öyle
Sonra bir gün geldi bana bakma, beni öpme dedi ben yanaklarını öpüyordum sevgimden.. ben de sinirlendim güldü öpücük attı dokunma bana dedim peşimden geldi kaçtım ondan sen bilirsin dedi
Uzak kaldım böyle bakmadım etmedim bir soru sordu, bir baktı yine beni mest etti aşık olunca insan ne bileyim.. yumuşuyor hemen.
Bir gün tartıştım belirsizsin diyorum bir böylesin bir böyle cevap vermiyor cevap versene diyorum seni sklemediğim için cevap vermiyorum dedi sinirlendim çıktım elimi vurmuşum duvara morardı hep gittim içtim sahilde gelmiş yine önemsiyor taksiye bindim gittim iş arkadaşlarımızdan hep beni arattırmış yani amacı ne anlamıyorum
Beni üzdüğü gece de telefonu çalınmış sahilde morali bozuktu dün geldi sordu işte acaba sen mi yanlışlıkla götürdün dedi hayır dedim benim kafam yerinde değildi kendimin bile farkında değildim dedim senin için ne yapabilirim? İstersen telefonumu vereyim veya yedek bulalım kullan ciddiyim dedim yok dedi
Sonra bazen uzun uzun bakıyor bazen kaçamak bakıyor bende bakıyorum öyle işte çok sersem bir diyalog var aramızda…
İşten tam çıkacağız ne iyi geceler diyor suratı 5 karış ben de uzağım ne yapayım bilmiyorum akıl ver
Uzak dur. Tehlikeli birisi gibi geldi bana
Neden..
Çünkü kararsız davranıyor. Üzülen sen olursun.
Napayım nasıl görmezden geleyim…aynı iş yerindeyiz her gün görüyorum
Konuşalım mı seninle özelden?
Olur gizliden çık
Çıktım ekle
Lbgt değil herkes ondan
Harikasın
Ne?
Hemcinsine ilgi duyman
Çıkma teklifi et
Seni istemiyor