Ablam neden bu şekilde davranıyor?

Arkadaşlar benim şu an 4 aylık bebeğim var ablamın 3. Ablam normalde şehir dışında yaşıyo ben ailemle aynı şehirde yaşıyorum. Ablam ilk doğum yaptığında ailem gitti bir aya yakin kaldı ablama destek oldu, sonrasında ablam kaynanası vs ile idare edecekti olmadığı için bebeği alıp aileme geldi aylarca burada kalacak şimdi. Ailem normalde benim bebeğime çok alışık her gün gördükleri için ablam galiba bunu kiskaniyo. Benim bebeğim uslu ablaminki kolik bebek çok ağlıyo. Ablamda da sürekli benim bebeğim seviliyo ablaminki sevilmiyo gibi bı şey var ve bu beni çok rahatsiz ediyo. Sırf o seviliyo demek için ben dahil herkes onun bebeğiyle ilgileniyo aman o dinlensin diye ama yok yetmiyo. Bugün benim doğum günümdü. 30 yaşına bastım. Bebek malum birsey yapamadık zaten eşim de çalışıyo normalde çok güzel kutlanırken doğum günüm bı pastayla geçip gidecekti ablam ona da engel oldu. Sabah aileme kahvaltıya diye bı gittim ablam ağlıyo. Sebep yok siniri bozulmuş bebeği uslu. Gün içinde pastamı almaya gittik orada ağladı tekrar. En son da pastam kesilecek dayım geldi vs kızı biraz ağladı ama çok değil yani öyle sinir krizi geçireceği bir ağlama değil normal ağlama her bebek gibi. Ablam bir basladi ağlamaya üstünü başını parcalamaya ne pasta gördü gözümüz ne de bebekle arada derede yaptığım hazırlıkları. Ben gitcem geri eşimi aricam gitcem diye benim evimden kapıyı çarpıp çıktı bebekle annem peşinden gitti annemi kovmus geri geldi sonra hep beraber tekrar gittik. Bebeği ağlıyo ama benimki de ağlıyo yani arada bı ay da var bir ay önce benimki de öyleydi. Yalnız kalmaksa ben de bir aylık bebekle yalnız kaldım o doğum yaptığında ben kimseye bişey demedim ki benim sağlık sorunlarım var ciddi onun yok. Heralde beni istemiyo bebeğimi istemiyo yalnız kendi çocuğu bakılsın istiyo diye düşünmeye başladım gitmek istemiyorum aileme bir yandan da kızar mi gelmiyorum diye yine onun kızının istenmedigini mi düşünür diye de korkuyorum. Napayim sizce? Hayatımda geçirdiğim en kotu doğum günü oldu gerçekten çok üzgünüm 😔

Ablam neden bu şekilde davranıyor?