Kız kardeşim neden böyle davranıyor?

Kız kardesim benden 3 yaş küçük ablasıyım ve nişanlandı kendisi bense daha temkinli korkarak yaklaşıyorum evlilik konusuna çünkü basimdan kısa bir evlilik geçti canim çok yandi benim yasadigimı yasamasin diye dikkat et uyardim boşanmış biriyim örnek karsinda sevebilirsin dedim ama yaşın ne ki dedim cocuksun dedim daha ablan olarak daha hayati yaşa öğren oku her fırsatı sundum pişman olmayasın sonra dedim evlilik kutsal birsey ama geçmişte bak bana yanlis bir karar genc yasta senin gibi kendimi ailemi sizleri üzdüm ve bosandik dedim saglikli düşün kuzum dedim sen benim mutlulugumu kiskaniyorsun dedi cart curt hayir alakasi yok sadece saglikli düşün bu kadar çeyizi koyuluyor benden de yorgan takımı olsun ayıretten misafirlerin olursa kullanırsın gulerek de ilk misafirin benim dedim gelir uyurum sende öylesine şakasına dedim tabi o da şöyle cevap verdi sakın evime yanlız gelme almam seni gelirsen aileyle gel cevabını verdi yüzüme tabi icimden kırıldım neden boyle bir tepki verdi diye düşündüm sustum kiz kardesim 20 bense 23 yaşındayım neden boyle tepki verdi çözmüş degilim enişteme sonsuz, saygım var kardeşimi uzmesin o yeter üzerse onu üzerim maf ederim o kesin bir şey iyi baksin bacima mutlu olsunlar ama neden böyle konustu kardeşimi çozemedim
Kız kardeşim neden böyle davranıyor?