Ablam neden böyle davranıyor?

Ablam hep küçümseyici tavır ile konuşuyor benim. İse başladığında beri bu tavırları gün geçtikçe arttı. Babam ameliyat olacaktı o kardeşim ve babam hastane ücretlerini ödediler ama onlar ödeme yaptığı için tüm ayak islerini bana yaptırdılar babam ile o surecte6en çok ben ilgilendim çok iyi bakmaya çalıştım anneme iş yükü borakmadim , ablam fecen neden babam CD sinj evde unuttu diye ablam beni ariyip nasıl böyle yollarsin bilmiyor musun getirilir bilmiyorum ve benim bildiğim daha mantikliymis gerek yokmuş zaten doktor bakmış ve enabizdan her şey görülüyor bana sen hiç ilgilenmiyorsun sadece bizim babamız değil dedi ve o günden beri çok kötü durumdayım psikolojik olarak yemin ederim yetersiz olmamak için evin bütün yükünü üzerime almışım iş bulamıyorum veya işim yok diye bu tür davranışı hak ettiğimi düşünmüyorum. Evde çok yorumluyorum hiç durmuyorum dip , bucak Evo temizliyorum ablama dedim bugün çekirdeğine dikkat et uere dökme bana dediği şey ise sana çok üzülüyorum ne yapacak bu takıntılı haline ben takıntılı değilim sadece pasaklı değilim o kadar kırıldım ki cidden o kadar yoruldum ki bu anlattığım sadace küçük iki yaşadığım okuduğum bölüme kadar hep hor goruluyorm o kada iş yapıyorum biri bile elime 50₺bile koymuyor babam da alma huyumda yok o zorla koyuyor arada oda nadir. Yani bu anlattıkları bir kısmı o kadar bunaldım ki herşeyi yapabilecek boyuta geldim yani keşke olebilsek hemen acısız ve günahsız gidebilsemmm😔
Ablam neden böyle davranıyor?