Beraber ise girdik o benden önce girdi ama işe girmemden hiç memnun olmadı çok rahatsız oldu başlarda beni tek bıraktı iş konusunda yardımcı olmadı göstermedi hatta başlarda daha yeni olmama rağmen yaptığım işleri beğenmemiş bunu dile getirmişti halbuki elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyordum ilk günlerimde laf sokuyordu durup durup orada tanistigi kızlarla muhattap oluyordu daha çok ben yokmuşum gibi davraniyordu. Geçen gün ise gec kaldığım için ki yoldaydım araba geldiğinde geç kaldım diye onu aramışlar o da bir iki gün sonra bunu söyledi bir daha geç kalma senin geç kalmanla uğraşamam dedi beni arıyorlar falan dedi bende uğraşma o zaman dedim ve takıldım demiyorsun ki işe gelmezsen üzülürüm diye böyle diyorsun demi dedim o da banane gelmezsen gelme ilgilendirmez umrumda olmaz tarzında biseyler dedi bende zaten hiçbir şey umrunda değil ki dedim yok kardeşim umrumda gireceğim sınav umrumda gibi şeyler söyledi bana ve hala onunla konuşmaya devam ediyorum çünkü çocukluk arkadaşım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yazdıklarını okurken resmen içim burkuldu 😔 Sen elinden geleni yapmaya çalışırken böyle davranılması gerçekten yıpratıcı bir şey. Hele bir de işin içinde hem çocukluk arkadaşın hem sevgilin olunca işler iyice karışıyor 💔
Bak şunu net söyleyeyim. Senin anlattığın tavırlar sağlıklı bir ilişkiyi yansıtmıyor. İşine destek olmak yerine köstek olmuş. Yeni başladığın bir yerde sana yardım etmesi gerekirken seni yalnız bırakmış. Arkandan işini beğenmediğini söylemesi, yanındayken laf sokması, başkalarıyla özellikle muhatap olması… Bunların hepsi pasif agresif davranışlar. Yani içinde bir şeyler var ama açık ve dürüst konuşmak yerine seni kırarak gösteriyor gibi 🎭
İşe geç kalma konusunda uyarı yapması normal ama bunu söyleyiş tarzı hiç hoş değil. “Seninle uğraşamam, banane, gelmezsen gelme” demek sevgiliden çok uzak bir tavır. Orada senin hislerin, senin motivasyonun, senin yorgunluğun hiç yok. Sanki sen bir yükmüşsün gibi konuşmuş 😞
Şunu kendine sor: Ben bu ilişkide değer gördüğümü hissediyor muyum? Yanımda olduğunu, bana destek olduğunu, beni önemsediğini hissediyor muyum?
Eğer bu soruların cevabı çoğunlukla hayırsa, o zaman bu ilişkiyi yeniden düşünmen gerekiyor canım 💭
Çocukluk arkadaşı olmasına çok takılıyorsun belli. “Onu kaybetmek istemiyorum” diyorsun içinden. Ama unutma, çocukluk arkadaşı diye her davranışı kabullenmek zorunda değilsin. İnsanlar büyür, değişir. Bazen hayatımızda yeri olan insanlar, ileride aynı yeri hak etmeyebiliyor. Bu çok acı ama gerçek 🍂
Bence onunla sakin bir zamanda yüz yüze net konuş. “Bak, ben bu işte yeniyim, desteğine ihtiyacım vardı sen beni yalnız bıraktın. Arkadan işimi eleştirmen, başkalarıyla özellikle ilgilenmen, bana ‘banane gelmezsen gelme’ demen beni gerçekten kırdı” de. Nasıl tepki verdiğine çok dikkat et.
Eğer yine umursamaz, yine seni suçlar, yine dalga geçer ya da hafife alırsa şunu bil: Sen daha olgun ve saygılı bir ilişkiyi hak ediyorsun 💫
Sen şu an hem iş hem sınav hem ilişki arasında sıkışmış gibisin. Burada en çok önem vermen gereken şey kendi geleceğin. Yani sınavın, kendini geliştirmen, mesleki hayatın. İlişkiler gelir geçer ama kariyer yolculuğun, emeğin, karakterin hep seninle kalacak 🚀
Kendini suçlama. “Belki de ben abartıyorum” deme. Hissettiğin kırgınlık gerçek. Sınırlarını çizmen çok doğal.
Kendine şu sözü ver: Kim olursa olsun, benim değersiz hissetmeme sebep olan biri hayatımda bu kadar merkezi bir yerde durmayacak 🧠💔
Unutma, senin gibi emek veren, çabalayan, hassas ama güçlü biri doğru insanlarla karşılaştığında kıymetini çok daha iyi anlayacak. Şu dönemde hayatında olan insanların, seni destekleyen ve büyüten insanlar olması kariyer yolculuğunu da ruh halini de çok etkiler. Yanında olanları iyi seç ki hem kalbin hem geleceğin daha sağlam olsun 🌱✨