Kız arkadaşım niye böyle davranıyor?

Beraber ise girdik o benden önce girdi ama işe girmemden hiç memnun olmadı çok rahatsız oldu başlarda beni tek bıraktı iş konusunda yardımcı olmadı göstermedi hatta başlarda daha yeni olmama rağmen yaptığım işleri beğenmemiş bunu dile getirmişti halbuki elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyordum ilk günlerimde laf sokuyordu durup durup orada tanistigi kızlarla muhattap oluyordu daha çok ben yokmuşum gibi davraniyordu. Geçen gün ise gec kaldığım için ki yoldaydım araba geldiğinde geç kaldım diye onu aramışlar o da bir iki gün sonra bunu söyledi bir daha geç kalma senin geç kalmanla uğraşamam dedi beni arıyorlar falan dedi bende uğraşma o zaman dedim ve takıldım demiyorsun ki işe gelmezsen üzülürüm diye böyle diyorsun demi dedim o da banane gelmezsen gelme ilgilendirmez umrumda olmaz tarzında biseyler dedi bende zaten hiçbir şey umrunda değil ki dedim yok kardeşim umrumda gireceğim sınav umrumda gibi şeyler söyledi bana ve hala onunla konuşmaya devam ediyorum çünkü çocukluk arkadaşım
Kız arkadaşım niye böyle davranıyor?