Kız arkadaşım neden böyle davranıyor sizce?

arkadaşlar kendisi kafasına göre sosyal medya kullanır arkadaş canlısı ve ilgiyi seven birisi genelde ahmet kaya vs paylaşır kendi istedigini takip eder yapar sonrası bir şey diyince savunma yapar ama benle yakınlaşsın duygularını ifade edecek olsun hemen araştırmaya başlar onu takip ettin vs bitti gitti aşırı kıskanç takıntılı yani sinekten yag çıkartır yapıcı taraf ben yıkıcı taraf o ama hiç kabul etmez. hep o haklı hep o dogru buluşalım bir şey çıkar arayım bir şey çıkar hep keyfine göre sonrası bahane ettigi şeylerin arkasına sıgınır kendini haklı gösterir. sevip deger verip 1 yıldır mücadele ediyorum adam degilsin sen herkes gibisin aklımla oynuyon ben seni anlamıyorum cidden napmak istiyon vırt zırt ortada bırsey yokken kuruyor kafada sallıyor böyle herşeyi ben yapıp ediyom gibi. en son sildi heryerden tartıştık bitiren sensin vs diye yine suçu bana attı. her neyse 3 4 hafta sonra bana gönderme şeyler paylaştı bi iyi anlamda bi kötü anlamda bende buna laflarınız yalan hareketleriniz basit gibisine bi söz yazdım hemen kin kustu nefret edıyom senden benım gıbısını bulamazsın sen once kendıne bak vsvs her neyse ara sıra normal napıyon ıyı sen vs konusuyoruz o konuya gecıcek olunca bu konuları konusmak ıstemıyorum dıyor hemen bitirmiş mi yani?

Kız arkadaşım neden böyle davranıyor sizce?